kizlar tickerimi degistircem nerden yapicam????
var sütüm, inş yetiyodur... az önce humana içtim.... azsa artsın diye... saat 11den beri çok olmamış mı canım... 3 saati geçirmeyin diyolar... altını ne sıklıkkla değiştiriyorsun.... poposu pişik oldu bizimkinin... hemen yapınca alamıyorum, çünkü sürekli yapıyo gibi... walla şöyle misler gibi uykuya hasret kaldım bile.... göğüslerim acıyo canım... içim sökülüyo ama kanamıyo hala... ilk çektiği anda müthiş acıyo, emerken biiraz iyi... ama sonra 1-2 saat sızlıyo...
gelir cnm gelir merak etme... sen git gez dolaş uyu son kez.....
aynen senin gibiyim bnde... göğüs bakımından... geceleri bezinden kaçıyor çişi kaç kere değiştirdimhumana bende içtim bir kez çok iyi o..
doktorum suyum azaldığı için en ufak bi şikayette belirtide gel olmazsa suni sancı ile doğurturuz dedi bizimkide kız ama tık yok daha gerçi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi ama işte artık ağırlaştım sıkıldım bi de sıcak zorlanıyorumRabbim yardımcın olsun arkadasım ,doktorun bişey söyledimi peki,yani nezaman olabılır doğum falan diye?bu cuma kontrolum var benım onun dışında bahsettiğim şeyler harıcınde bişey olmuyor ya 37 haftalık arkadaslarım bıle doğurdu kız çocuk bekleyenler 1 hafta 10 gunce doğurdular bende kız bebek beklıyorum ama tık yok ,nezaman olcak merak edıyorumm
meraba benim de 38 bitti ama tık yok hala,ne sancı ne de ağrı çok canım sıkılıyorr.Kimse yokmuu
meraba benim de 38 bitti ama tık yok hala,ne sancı ne de ağrı çok canım sıkılıyorr.
acele mi ediyoruz acaba anlamıyorum bide ağrısını sancısını çektikten sezeryan olanlar var öyle olsun istemiyorum suni sancı can acıtıyomuş ama kimisinde işe yarıyo kimisinde yaramıyo suniye kalmadan kendi sancımızla doğururuz inş.sizinde kız mı bide normal mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?