2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen senin gibiyim bnde... göğüs bakımından... geceleri bezinden kaçıyor çişi kaç kere değiştirdim humana bende içtim bir kez çok iyi o..

aynen senin gibiyim bnde... göğüs bakımından... geceleri bezinden kaçıyor çişi kaç kere değiştirdim humana bende içtim bir kez çok iyi o..

hanidir huysuzdu, kaç kere emzirdim.. şimdi emzikle kucağımda uyuyo.... altını çok bekletmiyeyim diyorum, ama yeni uyudu, şimdi nasıl alayım ki altını... işte böyle arada derede kalıyom ben de... dursun pişik mi olsun... alayım uykusu mu bölünsün yeni uyumuşken.... zamanla azalıyomuş altına yapmaları.... yapsın da tam değiştirirken yapmasa bari dün corrrt diye batırdı her yanı... arkasından da bi şırrrrrrrrrr... heer yan b.k

Mrb arkadaşlar bende 38+2 hamileyim .gecen hafta çok kasılmalarım oluyordu 60a kadar çıktı nstde sancılarım ama benım canımı acıtan bir ağrı yada suyumun gelmesı gibi bır durum yok hala,sözde kız bebekler erken gelir diyorlar ama buarada 27 haziran son günüm ama tık yok hala yaa,benım haftalarda olanlar belırtıler yasıyormu acaba?sadece arada karnım serleşip top gibi oluyor kasılma oluyor içeride okadar

selam kızlar devil akrep bizde 38+2 olduk bizdede tık yok sendeki belirtilerin anısını yaşıyorum bide bizimkinin suyu azalmış bu hafta doğar inş.

Rabbim yardımcın olsun arkadasım ,doktorun bişey söyledimi peki,yani nezaman olabılır doğum falan diye?bu cuma kontrolum var benım onun dışında bahsettiğim şeyler harıcınde bişey olmuyor ya 37 haftalık arkadaslarım bıle doğurdu kız çocuk bekleyenler 1 hafta 10 gunce doğurdular bende kız bebek beklıyorum ama tık yok ,nezaman olcak merak edıyorumm

doktorum suyum azaldığı için en ufak bi şikayette belirtide gel olmazsa suni sancı ile doğurturuz dedi bizimkide kız ama tık yok daha gerçi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi ama işte artık ağırlaştım sıkıldım bi de sıcak zorlanıyorum

aynen arkadasım ,geceleri uyuyamıyorum ,sol göğsümün altıda çok batıyor benımkının ayakları orada acaip acıtıyor ,kendiliğimden sancım gelsin istıyorum sadece suni sancı dan çok korkuyorum bide akşam falan karnım agrıyor geçiyor acaba karın ağrısı sancı belırtısımı dıyede düşünüyorum

meraba benim de 38 bitti ama tık yok hala,ne sancı ne de ağrı çok canım sıkılıyorr.

acele mi ediyoruz acaba anlamıyorum bide ağrısını sancısını çektikten sezeryan olanlar var öyle olsun istemiyorum suni sancı can acıtıyomuş ama kimisinde işe yarıyo kimisinde yaramıyo suniye kalmadan kendi sancımızla doğururuz inş.sizinde kız mı bide normal mi olacak

Canım az önce geldim dr.dan 40 haftayı bulacaksın dedi,oğlum olcak inş. normal istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…