Yaa canım çok sıkkınbebişim de kilolu bide 40 hafta bekleyip sezeryan olmak istemiyorum.
kızlar nasılsınız ???? ben buğünde doğurmadım ? ne zaman gelecek bu kız ya off
cnm kaçıncı haftandasın? kaç kilo ki bebiş?
kızlar erken gelir diye duymuştum ama nasp tabi.
bugün tam 38 bitti bebişim 3400kg maaşallah diyimde
evet ya bizim kız o kadar rahat ki ne bir ağrı ne bir kasılma hiiç bişi yok :)
kızlar nasılsınız ???? ben buğünde doğurmadım ? ne zaman gelecek bu kız ya off
doktorlarda mı var bı korkaklık yoksa hastalarındamı bılmıyorum...bakıyorum sureklı sezeryan nıye bebek buyukmus aney mubarek 5 kılo mu doguracak kadın ki oyle bıle olsa benım ablam 5 kılo dogmus hemde normal o zaman sezeryan varmıydı bılmıyorum da..sımdıkı doktorlar kendılerını hıc rıske sokmuyolar valla..kızlar hersey yolunda gıderken sırf doktorunuz boyle ıstıyor dıye bıcak altına yatmayın..40 haftaya kadar hersey olabılır acele de etmeyın..
Benimkide aynı sanki geçen haftalarda yine oluyordu. bu hafta hiç yok yürüyüş de yapıyorum.dr sana dedi?
hayır şuda var gununuz dolsun olmadı sunı sancıyla dogum yaparsınız..zaten gununuz dolmasa bıle yeterı kadar acılma olmzsa yıne sunı sancı verecekler..cok karsıyım su sezeryana yok yere yapıyolarya bıde..neymıs bebe 3 kıloda fazlaysa rıskmıs...bakk bakk anamız bacımız nasıl dogurduysa..
katılıyorum sana. analar zamanında ne tombikler doğurmuşlar normal doğumla. dr lar kolayına kaçıyo benşim ki bile dedi yani. miadını bekleriz olmazsa sezeryan diye.
oysaki 2.5-4 kilo arasında doğan bebekler normal kilolu bebekler olarak adlandırılıyo. 3 kilodan fazlasının risk olduğunu ilk defa duydum 4 kilo deseler hadi neyse..bende normal doğum taraftarıyım her zaman ama bizim kızın da gelmeye niyeti yok:)
senin ilk doğum mu olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?