2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlarda mı var bı korkaklık yoksa hastalarındamı bılmıyorum...bakıyorum sureklı sezeryan nıye bebek buyukmus aney mubarek 5 kılo mu doguracak kadın ki oyle bıle olsa benım ablam 5 kılo dogmus hemde normal o zaman sezeryan varmıydı bılmıyorum da..sımdıkı doktorlar kendılerını hıc rıske sokmuyolar valla..kızlar hersey yolunda gıderken sırf doktorunuz boyle ıstıyor dıye bıcak altına yatmayın..40 haftaya kadar hersey olabılır acele de etmeyın..

hayır şuda var gununuz dolsun olmadı sunı sancıyla dogum yaparsınız..zaten gununuz dolmasa bıle yeterı kadar acılma olmzsa yıne sunı sancı verecekler..cok karsıyım su sezeryana yok yere yapıyolarya bıde..neymıs bebe 3 kıloda fazlaysa rıskmıs...bakk bakk anamız bacımız nasıl dogurduysa..

katılıyorum sana. analar zamanında ne tombikler doğurmuşlar normal doğumla. dr lar kolayına kaçıyo benşim ki bile dedi yani. miadını bekleriz olmazsa sezeryan diye.

selam kızlar hemen yazıp çıkacağım oğlumu doyurdum şimdi altını açıcam koku fena odayı sardı:)))))
oğluşumun biraz gaz sancıları başladı bu zamana kadar rahattık ama sancılar başladı metsil gaz damlası weriorum nadir olarak..
ayrıca ben anason ısırgan çayı falan içiyorum çok rahatsızlık wermiyo şükür...
kızım çok yaramazlaştı kıskanmıyor şükür ama işte başetmek zor..
oğlum 16günlük oldu fırsat bulursam tickeri değiştrcem hala doğum çizelgesindeyim
sizleri öpüyorum..

oysaki 2.5-4 kilo arasında doğan bebekler normal kilolu bebekler olarak adlandırılıyo. 3 kilodan fazlasının risk olduğunu ilk defa duydum 4 kilo deseler hadi neyse..bende normal doğum taraftarıyım her zaman ama bizim kızın da gelmeye niyeti yok:)

senin ilk doğum mu olacak??

katılıyorum sana. analar zamanında ne tombikler doğurmuşlar normal doğumla. dr lar kolayına kaçıyo benşim ki bile dedi yani. miadını bekleriz olmazsa sezeryan diye.

sızı sureklı takıp edıyorum dıger topıclerdede bakıyorum hep sezeryan ..anlamıyorum yok bı sıkıntı nıye sezeryan ..ablam 40 haftasını doldurana kadar sancı bekledı ama yok..bebek 2.5 kıloydu..doktor daha fazla durmayıp doguma aldı sunı sancıyla acılma olmayınca ve gebelık zehırlenmesı yasayıpta hayatlar rıske gırınce yanı bakın en son ıhtımalde sezeryana soktu..

bende Allahım ızın verıse bı sıkıntı olmazsa normal dogum yapmak ıcın elımden gelenı yapıcam ..ozeldekı doktorlar bılhassa anneyı de korkutuyolar bıraz da döner sermayeyı düşünüyolar gıbıme gelıyor..

benımde ilk dogumum olacak ve Allah nasıp ederse kızım olucak ınsaallah..

bizim topikte çoğu kişi normal diye gitti sezeryana alındı hep zaten doğumda kesi ile oluyor bebek çıksın diye 4 kiloya kadar olur çatı müsait ise benim doktorum çatın normal doğum için çok elverişli dedi suyum azalmış eşinde yaşlanma var sezeryandan hiç bahsetmedi en ufak bi durumda gel suni sancı ile doğuma alalım dedi geçen sene aynı hastanede ablam doğum yaptı normal ile dayanamıyorum artık bni sezeryana alın diye yalvardı ama almadılar zorla normal doğurdu şimdi diyo iyikide normal yapmışım

arkadaslar benımde arada karnım agrıyor ya ,sonra geçiyor böyle tatlı bir ağrı...benımde ılk doğumum olacak normal ıstıyorum nasipse,doktorumda çatın iyi inş normal olur dıyor 38+2 yiz şuan ama sancım falan baslamadı,görüyorumki sizlerden bende önde olan var ve sancılarınız hala başlamamış,sanırım kızlar bu sene gec gelıyor

bende iki gündür karın ağrısı ve mide bulantısı oluyor bide sümüksü beyaz akıntılar artmıştı ama bugün hiç gelmedi nedense anlayamadın
m çamaşırımı ıslatırcasına akıntı geliyo su gibi acaba su gelmesi böyle mi oluyor ama sürekli değil yani gelen su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…