2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasım aynı akıntıdan bendede var evet süreklı gelen bir su değil,suyumuz olsa birden boşalır yani bir şekılde .ve şuan karın agrısı yıne basladı ,hani afedersin ishal olursunda baygın baygın agırır ya öyle ağırıyor ve bulantıda yapıyor,hep arastırdım ınternettede ama bişey bulamadım

tecrübesizlik kötü ya herşeyden şüpheleniyorsun herşeyde aha bu belirti mi diye bi anlam arıyosun bide herkeste farklı sonuçları belirtileri oluyo kişiden kişiye değişiyo herhalde

bnde ilk doğumumda bni sezaryene alın die inledim ama sağolsunlar almadılar dr.umun destegi büyüktü..i
yikide almamışlar sağolsunlar yaaa
bunuda normal doğurdum şükürler olsun 1 saatte:))))
bnce herkes bastan ebeleri we dr.unu uyarmalı b
n sezaryen istesemde o esnada bni dinlemeyin destek olun demelisiniz.
yoksa anlık gaflete düşüp sezeryna kendi isteğiyle dönende çok:)

sizin doğum hikayenizi okudum zaten hasret ha ım çok imrendim dua ettim bnimde inş.böyle kolay olur die tecrübelerden faydalanmaya çalışıyoz işte ilk doğum zor olacaktır muhtemelen ama normql istiyorum bide kesi dikiş olayı olmadan atlatsak keşke ama her doğumda uygulasnıyo kesi maalesef

kesi dikiş bbnce olmalı korkacak bişey yok yoksa doğum esnasında yırtılmalar our we bu hiç estetik olmaz.. düzgüncü 1,2cm kesilip dikilmesi bnce her açıdan daha sağlıklı:)
zatn uyuşturuyo we hissetmiosun hiiiiiç bişey:)

kesiyi hissetmiyosun ama sonrası zor deil mi bakımı fln hele bu sıcaklarda hem ped hem dikiş oturamama durumu ne bileyim haklısınız aslında başka yırtılmaların olmaması için gerekli oluyor

Dün sabah 10.00'da Mehmet Yaman'ıma kavuştum kızlar. 3150 gr, 49 cm. çoook tatlı bebeğim. spinal anestezi oldum, sandığımdan çok daha kolay ve çabuk oldu ama ameliyat sonrası biraz zordu. bugün daha iyiyim çok şükür. uyurken bile özlüyorum meleğimi, harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...

birce hayırlı olsun ...oğluşuna sağlıklı ve sıhhatli bi ömür diliyorum...
kızlar ağrılardan bahsetmişsiniz ya bende de oluyo son günlerde akıntımda artma da var hem ben de diyorum acaba suyum mu geliyo azar azar diıye? :44:
tecrübesizlik gerçekten de zormuş...
dün gece de kustum ama ne kusmak...bi yandan ishal gibiyim karın ağrım da tam o tarz bi ağrı belimi sardım falan sanki üşütmüşüm gibi...üfff her bi şeyi sancıya yoruyorum artık...bugün de misafirlikte oturuyorum ara ara alt tarafıma böle tatlı bi elektriklenme gibi bişeyler oluyo aşğıya baskı da var ama bakıyorum karnım yukarıda gibi ne nişan geldi ne bişey...
bööle işte benim de durumum...hayırlısıyla kaç ay geçirdik şu son günler geçmek bilmiyo...

benim de adet olacakmışım gibi sancım oluyor ama geçiyor düzenli değil yani.pazar günü nişanım geldi.baktım sancı falan yok dün doktora gittim bekle dedi ilk doğumlarda sancı hemen gelmeyebilirmiş.

canım gözün aydın
iki gndür bakıyorum haber vr mı diye meraktan öldüm resmn
yarın bende kızıma kavuşucam kısmetse
saati belli deil henüz
sanırım artık heyecanım artıyor
akşama kadar sakindim hiç bişeyim yoktu

sağol canım. ben birkaç saatlik uykuyla gittim doğuma heyecan ve stresten ama her şey o kadar hızlı gelişiyor ki anlamıyorsun hiçbir şey. inşallah sağlıkla kavuşursun kızına, harika bir duygu gerçekten...

Rahat sağlıklı bir doğum dilerim canım. Yarın bu saatlerde bebeğini kucağında olacak inşallah.:)

Tebrik ederim canım Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin!!!:) seninle günlerimiz aynıydı darısı başıma inşallah...Bebeğini güle güle büyüt canım:)

gözün aydın birce tebrik ederim güle güle büyüt bebişini

Son düzenleme:

gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindimmmm :)) darısı bana ya bende göreyim artık bebeğimi aramızda bi gün vardı bircee :) bugünde ezginin doğumu vardı nasıl acaba iyilerdir inşallah ...

ayy ne güzel..allah analı babalı büyütsün canım..kilosu falan da iyi maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…