bnde ilk doğumumda bni sezaryene alın die inledim ama sağolsunlar almadılar dr.umun destegi büyüktü..ibizim topikte çoğu kişi normal diye gitti sezeryana alındı hep zaten doğumda kesi ile oluyor bebek çıksın diye 4 kiloya kadar olur çatı müsait ise benim doktorum çatın normal doğum için çok elverişli dedi suyum azalmış eşinde yaşlanma var sezeryandan hiç bahsetmedi en ufak bi durumda gel suni sancı ile doğuma alalım dedi geçen sene aynı hastanede ablam doğum yaptı normal ile dayanamıyorum artık bni sezeryana alın diye yalvardı ama almadılar zorla normal doğurdu şimdi diyo iyikide normal yapmışım
kesi dikiş bbnce olmalı korkacak bişey yok yoksa doğum esnasında yırtılmalar our we bu hiç estetik olmaz.. düzgüncü 1,2cm kesilip dikilmesi bnce her açıdan daha sağlıklı:)sizin doğum hikayenizi okudum zaten hasret ha ım çok imrendim dua ettim bnimde inş.böyle kolay olur die tecrübelerden faydalanmaya çalışıyoz işte ilk doğum zor olacaktır muhtemelen ama normql istiyorum bide kesi dikiş olayı olmadan atlatsak keşke ama her doğumda uygulasnıyo kesi maalesef
Dün sabah 10.00'da Mehmet Yaman'ıma kavuştum kızlar. 3150 gr, 49 cm. çoook tatlı bebeğim. spinal anestezi oldum, sandığımdan çok daha kolay ve çabuk oldu ama ameliyat sonrası biraz zordu. bugün daha iyiyim çok şükür. uyurken bile özlüyorum meleğimi, harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...[/QUOTE
gözünüz aydın rabbim sağlık ve uzun hayırlı ömür versin inş.sizede geçmiş olsun darısı biz beklemede olan hamilelerin başına inş.
birce hayırlı olsun ...oğluşuna sağlıklı ve sıhhatli bi ömür diliyorum...
kızlar ağrılardan bahsetmişsiniz ya bende de oluyo son günlerde akıntımda artma da var hem ben de diyorum acaba suyum mu geliyo azar azar diıye? :44:
tecrübesizlik gerçekten de zormuş...
dün gece de kustum ama ne kusmak...bi yandan ishal gibiyim karın ağrım da tam o tarz bi ağrı belimi sardım falan sanki üşütmüşüm gibi...üfff her bi şeyi sancıya yoruyorum artık...bugün de misafirlikte oturuyorum ara ara alt tarafıma böle tatlı bi elektriklenme gibi bişeyler oluyo aşğıya baskı da var ama bakıyorum karnım yukarıda gibi ne nişan geldi ne bişey...
bööle işte benim de durumum...hayırlısıyla kaç ay geçirdik şu son günler geçmek bilmiyo...
Dün sabah 10.00'da Mehmet Yaman'ıma kavuştum kızlar. 3150 gr, 49 cm. çoook tatlı bebeğim. spinal anestezi oldum, sandığımdan çok daha kolay ve çabuk oldu ama ameliyat sonrası biraz zordu. bugün daha iyiyim çok şükür. uyurken bile özlüyorum meleğimi, harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
canım gözün aydın
iki gndür bakıyorum haber vr mı diye meraktan öldüm resmn
yarın bende kızıma kavuşucam kısmetse
saati belli deil henüz
sanırım artık heyecanım artıyor
akşama kadar sakindim hiç bişeyim yoktu
canım gözün aydın
iki gndür bakıyorum haber vr mı diye meraktan öldüm resmn
yarın bende kızıma kavuşucam kısmetse
saati belli deil henüz
sanırım artık heyecanım artıyor
akşama kadar sakindim hiç bişeyim yoktu
Dün sabah 10.00'da Mehmet Yaman'ıma kavuştum kızlar. 3150 gr, 49 cm. çoook tatlı bebeğim. spinal anestezi oldum, sandığımdan çok daha kolay ve çabuk oldu ama ameliyat sonrası biraz zordu. bugün daha iyiyim çok şükür. uyurken bile özlüyorum meleğimi, harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
Tebrik ederim canım Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin!!!:) seninle günlerimiz aynıydı darısı başıma inşallah...Bebeğini güle güle büyüt canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?