2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bu akşam çok kasılmam var alta baskı yapıyor sıkıyorum bacaklarımı çok korkuyorum:18:magnezyum içtim bakalım geçer inşallahh..daha 7 günümüz var sabretsin gelmesin bebişim:2:

canım gözünaydın benim de aklımdasın pazar geceden beri, birce şimdi heyecanlıdır birce şimdi ameliyattadır birce şimdi bebişine kavuşmuştur diye geçiriyorum hep aklımdan :)))Yaman beyin fotosunu koy en kısa zamanda çok merak ettim sağlıkla büyüsün inşallah...

dünürüm hoşgeldin naslsın?
cuma doktora gittim senin damat zayıf biraz, 2500 olmuştu, zayıf olacak biraz. artık evdeyim iznim başladı, 3000 olur inşallah doğmadan canım ya..

dünürüm hoşgeldin naslsın?
cuma doktora gittim senin damat zayıf biraz, 2500 olmuştu, zayıf olacak biraz. artık evdeyim iznim başladı, 3000 olur inşallah doğmadan canım ya..

Cnım bende Birçe ye bakmak için girmiştim, seni gördüğüme sevindim.. Sıra sana geldi artık... Doğamadı bizim damat, Canım geçmişe bakarken gördüm yazdıklarını 2500 gr.. demişsin, üzülme senin gelinde 2790 gr. 46 cm. doğdu düşünsene.. Kilo hadi neyse boyu duyunca şok olmuştum bende ama takılma onlara sen, küçük olmasının hi,çbir önemi yok sonuçta miadını doldurduktan sonra önemli değil.. 2500 ü geçsin yeter.. Sen dışarda beslersin onu.. Benim kız sarılığa rağmen iyi kilo aldı, boyu da nerdeyse 6-7 cm. uzadı... Küçük olması önemli değil içini ferah tut... Pek bir minyon olcak bizimkiler desene..

bırcecim gözün aydın almıssın yaman beyı kucagına :)) allah analı babalı buyutsun vatanına mılletıne hayırlı bır bırey olsun ınsallah

kızlar sezeryandan sonra dikiş ağrılarınız çok oldumu ağrı kesici iğne ile geçiyo hemen değilmi? benim ne olacagım belli değil bu gidişle sezeryana doğru gidiyoda öğrensem iyi olcak :) Bebekpoyraz sana sorayım epiduralle olmuştun sen sezeryan olursa bende epidural istiyorum epiduralin etkisi geçince kesilen yer çok ağrıyomu canım? Bide anlattıkları gibi normal hayata dönüş o kadar uzun sürüyomu?

bizim doktor boyunu hiç söylemiyor, detaylıya da girdik o gün çokşükür organlarında beyninde gelişimde hiçbi sorun yok maşallah. içime sinmiş oldu bu şekilde. sadece kilosu düşük, doktor da önemseme dedi, doğduktan sonra 1-2 ay tek işin onu emzirmek olsun dedi.
maşallah iyi büyümüş bıcırık 6-7 cm :)) inşallah sütüm yarar güzel beslerim oğluşumu da büyütürüm. benim oğlanın gelesi hiç yok :) öylece duruyo ne açılma ne sancı hiçbişey yok :) ben temmuza sarkar diye düşünüyorum, doktor bi dahaki randevuyu 25ine verdi düşünsene
kıyafetlerini dolabını hazırladım bugün. yazlıkları kaldırmayı bekliyordum onlar da halloldu. hastane valizimizi sildim, yarın da onları koycam, haftaya kadın geliyor, halılar bu hafta yıkancak. haftaya bugün bitmiş olur her işimiz. sonra gelsin ne zaman isterse.)))

gözün aydın birce tebrik ederim güle güle büyüt bebişini

gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindimmmm :)) darısı bana ya bende göreyim artık bebeğimi aramızda bi gün vardı bircee :) bugünde ezginin doğumu vardı nasıl acaba iyilerdir inşallah ...

ayy ne güzel..allah analı babalı büyütsün canım..kilosu falan da iyi maşallah diyeyim

bırcecim gözün aydın almıssın yaman beyı kucagına :)) allah analı babalı buyutsun vatanına mılletıne hayırlı bır bırey olsun ınsallah

Birçecim gözünaydın çok sevindşm bebeğinin iyi haberlerine, kilosu da çok iyi canım maşallah..

çok sağolun kızlar... öykümcüm kilosuna da ben de şaşırdım, tombik değil ama 3 kilonun altına şartlanınca çok geldi gözüme, tam tutturdu doktorumuz:)
bluecum, foto.ları b.sayara yükleyince koyarım hemen. ayrıca sağol düşündüğün için

canım, gözünü korkutmak gibi olmasın ama dün epey ağrım oldu benim. benimki spinaldi gerçi epidurali bilmiyorum. ben sonda, lavman gibi ayrıntılara takılmıştım nedense, ameliyat ve sonrasındaki birkaç saat çok kolaydı ama sonrası... :)) dün akşam yürüttüler beni, ondan sonra azaldı ağrılar, bugün çok daha iyiyim düne göre.

yakamozzz nasılsın? sezeryana mı kaydın kıız beni iyice yalnız bırakcan :)))
bana da hiç pas vermiyon ha geçen yazdım ama görmedin beni sanırsam :)

kızlarrrr benim bebiş çok hareketli korkuyorum kasılıp duruyor..normal mi acaba?yer mi açıyor kendine?:26:

kızlarrrr benim bebiş çok hareketli korkuyorum kasılıp duruyor..normal mi acaba?yer mi açıyor kendine?:26:

benim de geceleri hareketli oluyor uyurken zorlanıyorum bazen hiç bir tarafa dönemiyorum. Ama sabah kalktım mı da hiç hareket yok gibi hissediyorum... belli zamanlarda daralıyor kuduruyor bunlar galiba:)))

kızlar size bişey sorcam 33 haftalık hamileyim.. bebeğim mesela sol taraftan dirsek filan cıkartıo sagdan cok az haraket edio bunda bi sorun varmıdır sizce?? yoksa olurmus bir taraftan daha cok haraket etmesi genelde solda

birce canım sütün hemen geldi mi? emmesi nasıl oğluşunun?
yok canım ya, sorun yaşıyorum o konuda. sıkınca az da olsa geliyor ama oğluş sabırsız çekemiyor,ağlamaya başlıyor yakalayamayınca. bugün çocuk doktoru, çok aç ve hafif sarılık başlamış mama ver kaşıkla dedi. hiç istemiyordum mama vermeyi ama az az verdim mecburen. ilk kez az önce biraz uzun emdi inşallah gelir devamı. strese girmeye başladım.

bu arada kilosuna hiç takılma bebeğin. eltim kasım ayında ikiz doğum yaptı. biri 2100 biri 2300 gr doğdu. şimdi bir tanesi obezite sınırındaymış, doktor rejim vermiş:)) çabuk toparlanıyorlar sonradan

son birkaç gün benimki de öyleydi, herhalde gününü beklemeden normal gelecek dedim ama bekledi:))

kızlar size bişey sorcam 33 haftalık hamileyim.. bebeğim mesela sol taraftan dirsek filan cıkartıo sagdan cok az haraket edio bunda bi sorun varmıdır sizce?? yoksa olurmus bir taraftan daha cok haraket etmesi genelde solda
benim de solda çok hareket oluyor ama ben artık bebeğin neresi olduğunu hissediyorum sol tarafıma doğru ayakları dizleri var onları hissediyorum

benim de geceleri hareketli oluyor uyurken zorlanıyorum bazen hiç bir tarafa dönemiyorum. Ama sabah kalktım mı da hiç hareket yok gibi hissediyorum... belli zamanlarda daralıyor kuduruyor bunlar galiba:)))

bu akşam çok hareketli 2 saattir kasılıyor hareket ediyor mesaneme baskı yapıyordr u arasam mı diye düşündüm vzgeçtim..kasık ağrım yok diye..ama çok tedirginim uyusun artık

yakamozzz nasılsın? sezeryana mı kaydın kıız beni iyice yalnız bırakcan :)))
bana da hiç pas vermiyon ha geçen yazdım ama görmedin beni sanırsam :)
yok canım sezeryana karar veredim ama sonunda sezeryan olacam gbi doktor bebek gelmezse sunni sancı yadasezeryan dedi ben de sunniyi istemiyorum geriye sezeryan kalıyo ondan soruyorum :)) görmedim canı9m görsem yazmazmıyım ben çıkıyorum sen yazıyosun sanırsam :)) sen nasılsın canım?

bende onu düşünüyorum epiduralin etkisi geçince ağrı oluyodur mutlaka napacam bakalım :)) kesin değil ama benim tembel kızım sayesinde sezeryan gibi görünüyo inş. çok ağrı olmaz ya ağrı kesici yapmadılarmı canım? etkisini göstermesi lazım hemen aslında olsun şimdi iyisin ne güzel oğluşunla ilgilenebiliyomusun rahatça çok engel oluyormu sezeryanla doğum yapmak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…