2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de beklesin birceee çok korkuyorum22 haziran da sezaryan olcam:18:
kasılmalar açılma yapar diye çok korkuyorum

evet benidme ayakalrı sanırım .. ama neden sagdan az hatta cok az ya bir sorun yoktur dimi inş :S
zannetmiyorum canım bir sorun olsun... hiç hareket olmasa belki sorun var mı diye düşünülebilir ama tabiki aklın kaldıysa hiç kendini öyle mi böyle mi diye strese sokma yarın doktorunu ara telefonda sor hem ferahlamış olursun

oo okadar rahat adam ki 6 defa atsa gunde tamamdır dio :))) takılma bunlara dio ... mesleğinde ii olmsa değiştiridğim 6 dr olmasa :)) adım sorunluya cıkmasa ve dogumama az kalmasa ben bunuda değiştiririmmmmmmm ..

bu akşam çok hareketli 2 saattir kasılıyor hareket ediyor mesaneme baskı yapıyordr u arasam mı diye düşündüm vzgeçtim..kasık ağrım yok diye..ama çok tedirginim uyusun artık

evvelsi gün benim de öyle oldu gece 12 den 2:30 a kadar uyumadım gerindi çok hareket etti mesaneme baskı yaptı alttaraflara vurdu... çeşmedeydim herhalde bu akşam izmire gidiyorum doğuma dedim kendi kendime ama geçti bence panikleme hayırlısı neyse o olsun zaten...:)

Birce doktorun ne çabuk mamaya başlayın demiş şaşırdım benim ilk çocuğum da sarılık oldu bol bol emzir dediler ilk zamanlar biraz az geliyor belki ondan geç atıyor çocuklar annem biz su içirirdik derdi ama tabi ben su içirmeden atlattırdım sarılığı...tam anlamıyla göğüslerim 2. ya da 3. gün sütle doldu...

oo okadar rahat adam ki 6 defa atsa gunde tamamdır dio :))) takılma bunlara dio ... mesleğinde ii olmsa değiştiridğim 6 dr olmasa :)) adım sorunluya cıkmasa ve dogumama az kalmasa ben bunuda değiştiririmmmmmmm ..

Doktorun rahat olması iyi bir şey bence ( abartmamak şartıyla). doktorun takılma dediyse takılma zaten...:)

iyi geceler kızlar bugün temizlik yaptım gelemedim buraya,çok yoruldum karnım kasılıp duruyor arada bir sancıda vuruyor, inşallah cumartesiden önce bişey olmaz :44:

sezeryan olacaksan epidural ol derım kesınlıkle su rahatlıgı var genel anesteziden uyanır uyanmaz acı baslıyor epidural ıse uyusuk kaldıgın ıcın aksama dogru cekıon bıraz zaten yürutüyorlar ayaklarını hıssedınce..... e tabi yuruyüncede rahatlıyon canım ben cok memnun kaldım sonucta kesılıyon yanı bıraz acın olyo ama ılk gece sonrası cok rahat vallahı

evet bende emzırmeden yanayım dr umzda oyle dedı ne cabuk mama vermıs dr demekkı bır bıldıgı var ayrıca sezeryan yapmıs bır kadının normal dogum yapmıs bır anneye baka sutu daha gec gelıo ama ben sezeryandan sonra dus al dedıler aldım sutum gelmeye basladı cok sukur

ayrıca bana saat bası agrı kesıcı yaptılar zaten belden ıgne vuruldugum ıcın oraya bır hortum taktılar ıgne kalınlıgında ordan dırek bele verdıler agrı kesıcıyı buz gıbı gıdıo oyle bır rahatladım kı valla saatte 1 yapılması da cok rahat oldu agrım baslarken yaptryodum rahat etyodum bebege zararı olmayan agrı kesıcı verıyolar zaten emzırdıgım ıcın

kızlar günaydınnnnn ben temmuz annelerindenim ama

AZ ÖNCE EBRU YANİ (MEVSİM1) arkadaşımız msj atmış doğumu yapmışş dün çok şükür bebekde kendiside iyiymiş yarın hastahaneden çıkıyorlarmış..allahım uzun ömürler versin...allah analı babalı büyütsün taha bebeği

Akşam rüyamda doğurduğumu gördüm,çok canım sıkılıyor ne sancım var nede bir belirtim ne olacak böyle yaa haftaya pazar günüm doluyor zaten

Kızımıda gördüm ,emziriyordum onu okadar güzel bir duyguyduki bir uyandım meğer rüyaymış doktorlarınız size ne dedi kızlar günümüz dolunca ne olacak peki?oğlu olan arkadaslarım bile 38+ larda doğurdular ya

Merhaba Haziran Annişleri
Ben de inşallah Temmuz annesi olucam
Siz bende öndesiniz diye sormak istedim :44:
34+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin hala dönmediği söyledi doktorum
Normal doğum istiyorum haftasonu kontrolum var son kontrolden beri bebeğimin hareketlerinin olduğu yer değişmedi (sağ kaburga altı bel hizası )
Hemen hemen çoğunuzun bebişi kanala girmiştir siz nerelerde hissediyosunuz hareketleri?
Birde buaralar acayip leğen kemiklerim ağrıyor acaba döndüğünün belirtisi olabillir mi?

Hepinize hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…