yok canım ya, sorun yaşıyorum o konuda. sıkınca az da olsa geliyor ama oğluş sabırsız çekemiyor,ağlamaya başlıyor yakalayamayınca. bugün çocuk doktoru, çok aç ve hafif sarılık başlamış mama ver kaşıkla dedi. hiç istemiyordum mama vermeyi ama az az verdim mecburen. ilk kez az önce biraz uzun emdi inşallah gelir devamı. strese girmeye başladım.
bu arada kilosuna hiç takılma bebeğin. eltim kasım ayında ikiz doğum yaptı. biri 2100 biri 2300 gr doğdu. şimdi bir tanesi obezite sınırındaymış, doktor rejim vermiş:)) çabuk toparlanıyorlar sonradan
son birkaç gün benimki de öyleydi, herhalde gününü beklemeden normal gelecek dedim ama bekledi:))
zannetmiyorum canım bir sorun olsun... hiç hareket olmasa belki sorun var mı diye düşünülebilir ama tabiki aklın kaldıysa hiç kendini öyle mi böyle mi diye strese sokma yarın doktorunu ara telefonda sor hem ferahlamış olursunevet benidme ayakalrı sanırım .. ama neden sagdan az hatta cok az ya bir sorun yoktur dimi inş :S
zannetmiyorum canım bir sorun olsun... hiç hareket olmasa belki sorun var mı diye düşünülebilir ama tabiki aklın kaldıysa hiç kendini öyle mi böyle mi diye strese sokma yarın doktorunu ara telefonda sor hem ferahlamış olursun
bu akşam çok hareketli 2 saattir kasılıyor hareket ediyor mesaneme baskı yapıyordr u arasam mı diye düşündüm vzgeçtim..kasık ağrım yok diye..ama çok tedirginim uyusun artık
benimki de beklesin birceee çok korkuyorum22 haziran da sezaryan olcam:18:
kasılmalar açılma yapar diye çok korkuyorum
oo okadar rahat adam ki6 defa atsa gunde tamamdır dio :))) takılma bunlara dio ... mesleğinde ii olmsa değiştiridğim 6 dr olmasa :)) adım sorunluya cıkmasa ve dogumama az kalmasa ben bunuda değiştiririmmmmmmm ..
İyi sana gün vermiş inş. suni sancıya gerek kalmaz da hayırlısıyla doğurursuncnm 20 kadar kendiliğinden gelir dedi gelemzse 21 de yatıcam suni sancıyla başlatıcak doğumu öyle dedi
kızlar sezeryandan sonra dikiş ağrılarınız çok oldumu ağrı kesici iğne ile geçiyo hemen değilmi? benim ne olacagım belli değil bu gidişle sezeryana doğru gidiyoda öğrensem iyi olcak :) Bebekpoyraz sana sorayım epiduralle olmuştun sen sezeryan olursa bende epidural istiyorum epiduralin etkisi geçince kesilen yer çok ağrıyomu canım? Bide anlattıkları gibi normal hayata dönüş o kadar uzun sürüyomu?
Birce doktorun ne çabuk mamaya başlayın demiş şaşırdım benim ilk çocuğum da sarılık oldu bol bol emzir dediler ilk zamanlar biraz az geliyor belki ondan geç atıyor çocuklar annem biz su içirirdik derdi ama tabi ben su içirmeden atlattırdım sarılığı...tam anlamıyla göğüslerim 2. ya da 3. gün sütle doldu...
Akşam rüyamda doğurduğumu gördüm,çok canım sıkılıyor ne sancım var nede bir belirtim ne olacak böyle yaa haftaya pazar günüm doluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?