Kızımıda gördüm ,emziriyordum onu okadar güzel bir duyguyduki bir uyandım meğer rüyaymışdoktorlarınız size ne dedi kızlar günümüz dolunca ne olacak peki?oğlu olan arkadaslarım bile 38+ larda doğurdular ya
herkese günaydın kızlarrr dün bebeğim beni çok korkuttu..o kadar kasıldı gerindi ki mesaneme baskı yaptı dk başı wc ye gittim,bi de bir acı oldu altta o hareket ettikçe bacaklarımı sıktım..2 saatten fazla sürdü..zamanından önce gelir diye korktum :18: artık hareketleri o kadar sert ki canımı acıtıyor..sizin de öyle mi?
hemde nasıl. daha dur bakalım daha da sertleşecek o hareketler :) daha çok wc gideceksin. bunlar başlangıç :)
epiduralde daha fazla ağrı kesici yapıyorlar sanırım. bana da yaptılar ama acıyı tamamen kesmiyor, parmağımız bile kesilse acıyor kaç gün, bu epey derin ve büyük bir kesik haliyle acıyor:))) ilk gün çok fazla ilgilenemedim açıkçası bebekle. kolumdaki serumun da etkisi vardı ama hareketleri kısıtlıyor. 2.günden itibaren her şeyiyle rahatça ilgilenmeye başladım ama.bende onu düşünüyorum epiduralin etkisi geçince ağrı oluyodur mutlaka napacam bakalım :)) kesin değil ama benim tembel kızım sayesinde sezeryan gibi görünüyo inş. çok ağrı olmaz ya ağrı kesici yapmadılarmı canım? etkisini göstermesi lazım hemen aslında olsun şimdi iyisin ne güzel oğluşunla ilgilenebiliyomusun rahatça çok engel oluyormu sezeryanla doğum yapmak ...
bekler inşallah canım, doktor sık sık çağırıyor zaten son haftalar. bu arada benim doğum günüm 22 haziran:)) oğluşumun da tahmini doğum günüydü:)benimki de beklesin birceee çok korkuyorum22 haziran da sezaryan olcam:18:
kasılmalar açılma yapar diye çok korkuyorum
Birce doktorun ne çabuk mamaya başlayın demiş şaşırdım benim ilk çocuğum da sarılık oldu bol bol emzir dediler ilk zamanlar biraz az geliyor belki ondan geç atıyor çocuklar annem biz su içirirdik derdi ama tabi ben su içirmeden atlattırdım sarılığı...tam anlamıyla göğüslerim 2. ya da 3. gün sütle doldu...
ayyy tek korkum drun verdiği günden önce gelmesin..yoksa razıyım sert hareketlere..sende de oluyor mu cnm bebek hareket ettikçe alta baskı ama böyle sanki yırtılıyormuş iğne batıyormuş gibi bir acı?bacaklarımı sıkıyorum ya da elimle tutuyorum sanki çıkacak
bizim günümüz aynı galiba bende de tık yok bugün annem diyo doktor yanılıyormu acaba erkekmi kızlar erken gelirdi hani hala yok diyo :)) bu gidişle gelmezse sonum sezeryan gibi benimde haftaya perşembe günümüz doluyo hala belirti dahi yok ...bende de aynı durum var. kızlar aceleci derler göya ama benimkini hiçç gelmeye niyeti yok.
benimde benimde hiç belirti yokAkşam rüyamda doğurduğumu gördüm,çok canım sıkılıyor ne sancım var nede bir belirtim ne olacak böyle yaa haftaya pazar günüm doluyor zaten
sezeryan olacaksan epidural ol derım kesınlıkle su rahatlıgı var genel anesteziden uyanır uyanmaz acı baslıyor epidural ıse uyusuk kaldıgın ıcın aksama dogru cekıon bıraz zaten yürutüyorlar ayaklarını hıssedınce..... e tabi yuruyüncede rahatlıyon canım ben cok memnun kaldımsonucta kesılıyon yanı bıraz acın olyo ama ılk gece sonrası cok rahat vallahı
ayyy tek korkum drun verdiği günden önce gelmesin..yoksa razıyım sert hareketlere..sende de oluyor mu cnm bebek hareket ettikçe alta baskı ama böyle sanki yırtılıyormuş iğne batıyormuş gibi bir acı?bacaklarımı sıkıyorum ya da elimle tutuyorum sanki çıkacak
yav, bu doktorlar neden rahat oluyor kiiiiiii, yarın gdip gün almak istiyorum, hem bi de spinal olmak istiyorum beni dinler mi ki?
ayrıca bu aşağıdan yırtılıyormuş ve düşüverecekmiş hissi çok fena yürütmüyor insanı, bacaklarımı sıkıp durmaktan bi hal oldum, çoook sıkışıp kalan insan gibi oluyyorum. bir de kasık altlarım aşırı acıyor bacağımı yukarı doğru kendime çekemiyorum o kadar çok acıyor. yakın mıdır doğum ki...
benim biraz şöyle bir sorunum var; normal doğum sürecini takip ettirebilecek durumda değilim, hani açıklık kontrolü felan. doğum süreci bir şekilde geçer belki evet ama, daha sonra bana psikolojik tramvma olarak geri dönüş yapacağından eminim ayrıca astım hastasıyım, sanıyorum nefesim kitlenme aşamasına geliyor ağrı sancı olduğunda ki ; doğum sancılarına dayanamıcam bu yüzden. doktorumla konuşup spinal günü ayarlamak istiyorum ; ama sanki ödevini yapmayan öğrenci gibi doktoru rüyamda görüyorum sanki beni dinlemicek sanki hayır zorla da normal doğurcaksın diyecek diye kabuslar görüyorum artık...
kimse zorla bişey yapamaz di mi : )
yav, bu doktorlar neden rahat oluyor kiiiiiii, yarın gdip gün almak istiyorum, hem bi de spinal olmak istiyorum beni dinler mi ki?
ayrıca bu aşağıdan yırtılıyormuş ve düşüverecekmiş hissi çok fena yürütmüyor insanı, bacaklarımı sıkıp durmaktan bi hal oldum, çoook sıkışıp kalan insan gibi oluyyorum. bir de kasık altlarım aşırı acıyor bacağımı yukarı doğru kendime çekemiyorum o kadar çok acıyor. yakın mıdır doğum ki...
benim biraz şöyle bir sorunum var; normal doğum sürecini takip ettirebilecek durumda değilim, hani açıklık kontrolü felan. doğum süreci bir şekilde geçer belki evet ama, daha sonra bana psikolojik tramvma olarak geri dönüş yapacağından eminim ayrıca astım hastasıyım, sanıyorum nefesim kitlenme aşamasına geliyor ağrı sancı olduğunda ki ; doğum sancılarına dayanamıcam bu yüzden. doktorumla konuşup spinal günü ayarlamak istiyorum ; ama sanki ödevini yapmayan öğrenci gibi doktoru rüyamda görüyorum sanki beni dinlemicek sanki hayır zorla da normal doğurcaksın diyecek diye kabuslar görüyorum artık...
kimse zorla bişey yapamaz di mi : )
bu gece herkes doğurduğunu göörmüş.bende gördüm ayy hiç sancısızdım ama doktor çok uyuzdu ay kabus gibi:)
beniimde doğum 30 haziran ama bede tık yok:)
forumda doğurmayaan kaç kişi kaldık ki?
selam kızlar dün bebeğimin hareketleri azaldı gelmişti hastaneden geldm şimdi yaramaz kızım hastaneyey gitmeyi bekliyomuş sanki herşey normal çok şükür ,)doktorum bu hafta doğum olabilir ama ihtimal dedi bebeğim epey yerleşmiş aşağıya zatn çok baskı oluyo dedim ..tubiii bebeğin kaç kilo tatlım biz aynıyız senlede benm kızm az kilo almş geldideeee
bizim günümüz aynı galiba bende de tık yok bugün annem diyo doktor yanılıyormu acaba erkekmi kızlar erken gelirdi hani hala yok diyo :)) bu gidişle gelmezse sonum sezeryan gibi benimde haftaya perşembe günümüz doluyo hala belirti dahi yok ...
benimde benimde hiç belirti yok
bende öyle düşünüyorum canım sezeryan olursam epidural olurum çok sağol cevabın için :)) ya bide bişy duydum epidural sezeryande ellerini bağlıyolarmış varmı öyle bişey ay korkarım ben öyle yaparlarsa panik yaparım yapmasınlar ya korkmıycaksada korkar insan ...
aynen cnm son bir kaç gündür baskı arttı alta..bebeğim baştan beri aşağıda o yüzden sürekli wc ye taşınıyorum..bir de kilosu fazla galiba o yüzden de çok baskı yapıyor..en son 37 de 3500-3700 arası dedi dr
kızlarrrr cvp lütfen yaklaşık 2 haftada 120 grm az dimiiiii normalden az öndeydik seviniyodm az almış gibi geldi benmle aynı olanların bebekleri kaç bide doktor doğlir deyince küçük gibi geldiiibu arda 37+4 ve kilomuzda 2800 küsür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?