Bebişler gelmedikçe böyle rüyalarda sıklaşıyor galiba,son 4 gecedir her gece aynı rüyaları ben de görüyorum.Bugün 40 haftamızı da bitirdik hala bekliyoruz,doğum kanalına bile girmedi daha=(
ay dün geceki sancılarla doğurcam dedim gece hiç uyumadım sabah kocamı işe yolladım uyumuşum ağrılarım varmış ama doğuramıyormuşum bak diyorum doktora nasıl popusunu dayıyor gögsüme doğru diyorum yok ters dönmüş doğu kanalıundan çıkmış diyordu.... benim yarın sabah aç gidiyorum cuma inşallah kucağımda olucak oğlum heyecanlı değilim ama endişelenmeyede başlamadım değil... Fakat hep pozitif bakıyorum sütümü etkilemsin diye bugün nikah yıldönümüm 21 haziranda evlilikti oğlumun beklenen doğumuda 21 hazirandı ama 17 sinde gelicek kucağıma neyse sağlıklı olsun yanımda olsun... kokusunu merak ediyorum... ayy şimdi benim bir bebeğim olucak mucize şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm bence hiç takma kiloyu kafana..bebeğin minyon olacaktır belki de..sağlıklı olsun da kilo hiç problem değil..yapıyla alakalı sen kaç kilo doğmuşsun?annenin kilosuyla hemen hemen aynı olurmuş bebek..
bebişin kız dimi maşallah kilosu çokk ii işte benm kızım küçük geldi bana benm kıızm 3 ü geçse bari acele etmiyorum bakalım doktorum ilk defa doğum hakkında bişey dediii nihayet öyle işte canm sıkıldı birz bizle aynı kim vardı başka ? bu arada benmde o kadar baskı var ki acı veriyo resmen doktorun bişey demiyo mu
bluebottle ve ebrukorkmaz var cnm..blue nun da bebeği 2800 dü galiba..kilo yüzünden canını sıkma sakın sağlıklı olsun yeter..dün dr umu arayacaktım neredeyse..çünkü dün ilk defa çok kasıldı gerildi baskı yaptı korktum..ama 2 saat sonra geçti aramadım..gidince alttan açılma var mı diye bakar diye korkuyorum :18:
doktorumda öyle dedi canm takma çünkü normal dedi biraz öndendik ben daha tombiş bebekbekliyodum heralde üzüldüm ama dediğin gibi bende küçük bi bebekmişim sağlıklı olsunda dimii sağol canm ama ben bol süt yoğur yicem bu ara yemedm ondan m acba bol bol tüketiyodum
Doğum şeklini anne adayı belirler cnm..kimse seni zorlayamaz..benim druma ben sezeryan istiyorum dediğimde drum annenin istekleri bizim için önemli dedi..normal doğumda ağrı sancı çekmek ıkınmak zorlamak gerek..ben bu konuda kendime güvenemediğim için direkt sezeryan dedim..drum sağolsun zorlamadı..seni hiç zorlayamazlar zaten astımın varmış cnm..
selam kızlar dün bebeğimin hareketleri azaldı gelmişti hastaneden geldm şimdi yaramaz kızım hastaneyey gitmeyi bekliyomuş sanki herşey normal çok şükür ,)doktorum bu hafta doğum olabilir ama ihtimal dedi bebeğim epey yerleşmiş aşağıya zatn çok baskı oluyo dedim ..tubiii bebeğin kaç kilo tatlım biz aynıyız senlede benm kızm az kilo almş geldideeee
Ben mesela uzun boylu ve iriyim:))3700 doğmuşum bebeğimin küçük olma ihtimali zayıf yani:))bak sen de küçük doğmuşsun hiç takma..sağlıklı olsun da..ben her gün 2 büyük bardak süt içiyorum cnm,yoğurt pek yemiyorum açıkçası..günde 2 ceviziçi,1 yumurta kesin yiyorum..bir de elevit içiyorum..benim bebeğim erkek cnm..
bende diyorum 39.haftam bari bitsin biraz daha dursun inş bakalım blu.bebeğide aynı benle hemen hemn evt doğru diyosn sağlıklı olsunda .. hareketlerde azalma olursa sakın aramamazlık yapma canm doktorum hemen gel dedi bana alttan bakınca bişey olmuyo canm inan ki sadece abartıyolar rahat ol saniyelik bişeyy
benim bebeğim minnacık bir kız çocuğu : ) 2 hafta geriden takip etti hep, gelişme geriliği değil ama ; geç döllenme olabilir ya da annesi babası ufacık minyon insanlar olduğu için de olabilir dedi doktorumuz. mesala şu an 2,5 kiloyu bulmuştur diyorum ya da 2,800 felan olmuştur.
ben çok kustum mide bulantısı çektim halen öyle, toplam hamilelik kilom 4 kilo mesala : )) 76 da hamile kaldım, 66 ya düştüm şu an 70 kiloyum.
Allahım nooolur spinal sezaryen olayım ya nolur dua edin bana, normal doğum yapamam ben, doktorum da anlasın beni ; bişey olmaz ohoo ne astımlılar doğuruyo diyo bana, tamam sezaryen yaparız demiyo ki güzelce, dur bakalım daha bekle bekle daha bakıcaz bakalım deyipduruyo : bi rahatlayamıyorum ki...
Drum hareketlerini say dedi zaten..akşam yemeğinden sonra 3 saat içinde en az 10 hareket etmeliymiş..evden de takip edicez dedi..azalma olursa gel direkt nst ye bağlmamız gerekiyor dedi..benim sezeryan günüm belli cnm..alttan bakınca normal doğumu tetikler diye korkuyorum..6 gün daha sabretmem gerek..en son cumartesi gittim bir daha kontrol günü vermedi zaten..
evet biz senle aynıyız ama bende kalan gün 11 diyo sende 8 yazıyo :) neyse işte aynı zamanlardayız. ben beklicem sezeryan olmakistemiyorum.
bişy olmaz inş ya tetikleme ihtimali düşük yani biliyolar zaten doktorlar canm neden sezeryan canm pekii ?? bu arda son adet tarihmzde aynı mı 24 eylül benm kii
merhaba kızlar,
şimdi doktordan geldim. nst ye aldı önce beni, kızım gayet hareketliydi ama sancı çizgisi dümdüz çıktı. yani sancı mancı yok:) beklemeye devam edicez valla. eğer 1 hafta içinde sancı gelmezse önce suni sancı deneyip sonra o da olmazsa sezaryen yapıcaz dedi. yani allah izin verirse en fazla 1 hafta daha beklicem. bu arada kızım maşallah iyi kilo almış 3800 çıktı kilosu. şöyle eliyle de baktı 3700 kesin var dedi. geçen hafta suyum azdı bol sıvı al diye tembihlemişti bu hafta suyunda iyi dedi. ayy çok içim rahatladı. beklicez artık..
Kendi isteğim..zaten cumartesi kafa çapı da 40 hafta çıktı iyice tırstım:))acı eşiğim çok düşük cnm..normal doğumla ilgili korkularım var,kendimi bir türlü adapte edemedim normale..psikolojik olarak hazırlamak gerek ama olmadı..sezeryana karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?