2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm..doktora götürmediniz mi?

merhabalar kızlarr..
dun butun gun kasık agrısı yasadım ve agrı o kadar yogundu kı tamam artık gelıyor galıba ama yok gelen gıden:))
gecede ıdrarımı tutamadım resmen o kadar baskı yapıyordu kı...
bakalım bu aksamı bekleyeyım bıde:))
bu arada gecmıs olsun merve..
baska haberler var mı bı bakayım gecmıse..

maşallah, Allah hayırlı ömürler versin.... size de geçmiş olsun... doktora gitmiş miydiniz.... benim oğlan bağırıyo memeeee diye... bi emzirreyim

Selam Kızlar nasılsınız
son neferler ,bugün yarın hayırlısı ile doğurusunuz inşaallah
merveciğim benim kuzeyimde sarılık olmuştu sekizinci gününde........ 10 gün falan sürdü bol bol emzirerek kakası ile attı bilirubini merak etme .... sık sık emzirmen gerekiyor

Çok geçmiş olsun cnm..doktora götürmediniz mi?

maşallah, Allah hayırlı ömürler versin.... size de geçmiş olsun... doktora gitmiş miydiniz.... benim oğlan bağırıyo memeeee diye... bi emzirreyim

sağolun kızlar götürdük kan aldı topuğundan bir hemşire alamadı daha doğrusu ağlattı da ağlattı oğlumu o ağladı ben ağladım şuan bile aklıma geldi gözlerim doldu, değer 11 çıktı 16-17 ye kadr mudahele etmiyoruz emziriceksin dedi doktor...

hangi esra kız ?

hadi bakalım bari sen doğur bizde bişey yok :))

evet doktor da emzirerek ve kakasıyla atacak dedi, dünden beri yapmaya çalışıyor bakalım inşallah atar yaa çok zor içim cızlıyor...

evet doktor da emzirerek ve kakasıyla atacak dedi, dünden beri yapmaya çalışıyor bakalım inşallah atar yaa çok zor içim cızlıyor...

evet canım bende panik yapmıştım ellerinde dijital makina var onla ölçtüler hep benimkini 14 kadar yükseldi yenidoğan bebek bir haftaya kadar 12 sınırmış bir haftadan sonra sınır 18 yükseliyormuş benimkinin değeri 18 altı olduğundan sürekli emzirerek attırdım sende birkaç gün sürekli emzir bak gececek göreceksin korkulacak bişey yokmuş gece yarısı korkarak doktorunu arayıp hastanelere koşup sonradan tecrübe kazanan bir anne olarak söylüyorum:)))))

hamileliğin son zamanları geçmek bilmiyo, doğurunca da zaman hızlıca akıp gidiyo dimi yaaa... merve 1 hafta olmuş, karakan 1 ayı geçmiş... biz de 1 aya yaklaştık

hamileliğin son zamanları geçmek bilmiyo, doğurunca da zaman hızlıca akıp gidiyo dimi yaaa... merve 1 hafta olmuş, karakan 1 ayı geçmiş... biz de 1 aya yaklaştık

evet Gülsüm ya bak cuma 40 bitecek seninkide bir aya yaklaşmış,bakacazki kocaman olmuşlar ,ilk çorapları ayağına olmuyor şimdi bide tulumları keratanın:)))))))))

ay çok sağol canım inşallah emziriyorum bakalım... bzmki 11 çıktı 18 de müdahele ediyoruz dedi doktor...

evet ya sorma gülsüm geçen hafta bugun doğum yaptm nasıl geçti anlamadım valla...

evet Gülsüm ya bak cuma 40 bitecek seninkide bir aya yaklaşmış,bakacazki kocaman olmuşlar ,ilk çorapları ayağına olmuyor şimdi bide tulumları keratanın:)))))))))

ya kıyafet konusunu hiç hatırlatma zaten... ne masraflı iş.. aldıklarım büyük geldi ve yetmediler.. gidip tekrar kıyafet aaldım... yazık günah walla... bi süre giyip bi daha giyemicek... herkes nasıl başa çıkıyo bu masraflarla.....

her gün kısa programda çamaşır yıkıyorum aynen benimde öyle oldu giydircek bişi bulamadm byük geldi hepsi

ay çok sağol canım inşallah emziriyorum bakalım... bzmki 11 çıktı 18 de müdahele ediyoruz dedi doktor...

evet ya sorma gülsüm geçen hafta bugun doğum yaptm nasıl geçti anlamadım valla...

geçmiş olsun hemen atlatır inşallah oğlun sarılığı
biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz ben temmuz annesi adayıyım
merak ediyorum ücretleri ne kadara oldun sezeryanı
buarada ben sadullah beye gidiyorum...

doğmadan tüm eksiklerini tamamladık diyorduk doğunca sürekli eksiği çıkmaya başladı ve ..........bizimki aglar annenin tatili bitmiştir şehzadesinin emrine koşar öptüm sizi kızlar...

kızlar bebeğin altını nasıl alıyosunuz, neler kullanıyosunuz bi anlatır mısınız.... ben genelde ılık su ve pamukla temizliyorum... bepanten sürüyorum... altına da alt açma bezinin naylan kaplı tarafını seriyorum... işim bitince ıslak mendille siliyorum.... pratik fikirlere ihtiyacım var... yenidoğan mendili çok pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…