geçmiş olsun hemen atlatır inşallah oğlun sarılığı
biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz ben temmuz annesi adayıyım
merak ediyorum ücretleri ne kadara oldun sezeryanı
buarada ben sadullah beye gidiyorum...
doğmadan tüm eksiklerini tamamladık diyorduk doğunca sürekli eksiği çıkmaya başladı ve ..........bizimki aglar annenin tatili bitmiştir şehzadesinin emrine koşar öptüm sizi kızlar...
kızlar bebeğin altını nasıl alıyosunuz, neler kullanıyosunuz bi anlatır mısınız.... ben genelde ılık su ve pamukla temizliyorum... bepanten sürüyorum... altına da alt açma bezinin naylan kaplı tarafını seriyorum... işim bitince ıslak mendille siliyorum.... pratik fikirlere ihtiyacım var... yenidoğan mendili çok pahalı...
aynen alt değiştirme beziyle değişiriyorum ıslak mendil pudra kullanıyorum... yeni doğan pahalı evet, toptan almak lazım böyle şeyleri...
hiç krem zeytinyağı sürmüyo musun... pudra hiç denemedim... sildikkten sonra kurulamadan mı kullanılıyo... bi de her yaptığında almıyorum altını, çünkü çok sık yapıyo... bu yüzden de pişik oluyo sanırım... sen nasıl yapıyosun
pudra kurutuyor canım pişik olmuyor... dalin'in aldım ben... benimki de çok sık işiyor hep beline geçiyor... krem sürmüyorum...
Sadullah bey ablamın doktoruydu :) ben Faruk Beye gidiyorum...
canım ben sezaryen oldum 300 peşin 650 çıkışta aldılar 950 tl tuttu... 50 tl bebeğin kontrol ücretiydi...
est. ne demek canım :) pudrayı dene iyi gelecektir.. dökersin sonra elinle yayarsın etrafa..sağol mervecim yordum seni.. ilk defa kendi bebiğimde öğreniyorum da herşeyi.. yakınımda kimsede görmemiştim.... ben de deneyim pudrayı...
saol canım ben hala soramadım hep unutuyorum sormayı heyecanla girip çıktığım için
ablan normal doğum mu yaptı? hiç hospitale gidipte normal yapan duymadımda birde normal istiyorum...
est. ne demek canım :) pudrayı dene iyi gelecektir.. dökersin sonra elinle yayarsın etrafa..
yok canım o da sezaryen oldu... onun suyu erken gelmişti çok zaman kaybı yaşadılar bebek riske girdi...
bende sancı çekerken bebeğimin kalp atışları gitti meğer kordon dolanmış acil alındım bende sezaryene... yoksa normal denencekti bende..
ayy geçmiş olsun
tabi riske sokmamak gerek hiç birşeyi ama aklımı çok karıştırıyo nie bu hastanede hiç normal duymadım diye
sen hospitalde normal yapanla karşılaştın mı?
ezgimEE canım..
mervecim bebeğin altına pudra kullanmak iyi değil diye duymuştum ben. şimdi tekrar baktım uzman tv.de bir video var kesinlikle kullanmayın diyor. üst solunum ve idrar yolu enfeksiyonuna neden olabiliyormuş, bir de hava almayı engelliyormuş. istersen bir bak sen de.
bluee eğitim seminerlerinde emzikle ilgili bir şey söylediler mi?? bakalım ne yapacak diye verdim hemen kaptı benim sıpa ama kararsızım, herkes farklı bir şey söylüyor.
merhaba kızlar,
şimdi doktordan geldim. nst ye aldı önce beni, kızım gayet hareketliydi ama sancı çizgisi dümdüz çıktı. yani sancı mancı yok:) beklemeye devam edicez valla. eğer 1 hafta içinde sancı gelmezse önce suni sancı deneyip sonra o da olmazsa sezaryen yapıcaz dedi. yani allah izin verirse en fazla 1 hafta daha beklicem. bu arada kızım maşallah iyi kilo almış 3800 çıktı kilosu. şöyle eliyle de baktı 3700 kesin var dedi. geçen hafta suyum azdı bol sıvı al diye tembihlemişti bu hafta suyunda iyi dedi. ayy çok içim rahatladı. beklicez artık..
gelmeye niyeti yok seninkininde .benimkide geçen hafta 3700 dü yarın tekrar kontrole gidicem gelmezse cuma alırız dedi.ama ben normal istiyorum senin doktorun baş çapı ile ilgili bişey dedi mi.
evet canm ya emzik konusunda neye karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?