zararları da var yararları da kararsız kaldım :)))
Kizlar bi haftadr hastanedeyim kanim cok dusuk cikti kan vetdiler simdi iyiyim pazartesi sabah 8'30 da gidiyorum doguma alicaklar sezeryan dua edin
Kizlar bi haftadr hastanedeyim kanim cok dusuk cikti kan vetdiler simdi iyiyim pazartesi sabah 8'30 da gidiyorum doguma alicaklar sezeryan dua edin
yok canım sezeryana karar veredim ama sonunda sezeryan olacam gbi doktor bebek gelmezse sunni sancı yadasezeryan dedi ben de sunniyi istemiyorum geriye sezeryan kalıyo ondan soruyorum :)) görmedim canı9m görsem yazmazmıyım ben çıkıyorum sen yazıyosun sanırsam :)) sen nasılsın canım?
benim 2500 olmasına rağmen doktor önemli değil dedi. tabi bizde tek arter var, ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle..hayırlsıı, sağlıklı doğsunda kilo alır inşallah...bluebottle ve ebrukorkmaz var cnm..blue nun da bebeği 2800 dü galiba..kilo yüzünden canını sıkma sakın sağlıklı olsun yeter..dün dr umu arayacaktım neredeyse..çünkü dün ilk defa çok kasıldı gerildi baskı yaptı korktum..ama 2 saat sonra geçti aramadım..gidince alttan açılma var mı diye bakar diye korkuyorum :18:
blueeeeeeeeee nerelerdesin cnm?nasıl geçiyor evde zaman:)
ben başta vermicem dedim ama bir ayda fikrim değişti ablamda dişhekimi ver yoksa çok zorlanırsın bişey olmaz değince verdim :))) biraz rahatladı gögüslerim
selam kızlar fatmanın olayından beri girmiyorum daha doğrusu girmek içimden gelmiyo.. yine tatsız bişey öğrenicem diye.çok etkilendim bu olaydan ben rüyalarıma girio..fatma nasıl acaba bilen varmı??
haftaya perşembeye sez günü verdi doktorum.bebek biraz zayıfmış sanırım bekletio..
bircecim notlarıma baktım da ilk 15 gün emzik önerilmiyor yazmışım. sonrası için de önerilmeseydi söylerlerdi sanırım ama ilk 15 gün vermeyin demişler.
ne kadar canm kzın zayıf derken ?
söyledeğin iyi oldu blu. aklımızda bulunsunda sonrası için damaklı çene ve dişlere yaralıymış die okudum doğm koçu ayşe önerde öneriyo
ne kadar canm kzın zayıf derken ?
Physio Yalancı Emzik
ben kızıma bu emzikten aldım araştırdım kauçuk emziğe daha kolay alışıyomuş bebekler
38e girince bebeklerin kilo alımı azalıyormuş ama suyunda eşinde bi problem yok ise takma kafana benim eşimde kireçlenme başlamış geçen hafta 400gr almıştı bu hafta 100 gr alabilmiş 37+6 da 3300dü kilosu
bende kızıma bundan aldım kauçuklarda olaki ısırıp koparsa da bi zararı olmazmışş..
aman emsinler boşver cokur cokur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?