2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar fatmanın olayından beri girmiyorum daha doğrusu girmek içimden gelmiyo.. yine tatsız bişey öğrenicem diye.çok etkilendim bu olaydan ben rüyalarıma girio..fatma nasıl acaba bilen varmı??

haftaya perşembeye sez günü verdi doktorum.bebek biraz zayıfmış sanırım bekletio..

hakkımızda hayırlısı canım, sezeryan gerekirse öyle olur tabi. umarım normal ve kolay bir doğum yaparız :) demek ki denk gelmiyoruz canım, ben takıldım öyle :) evdeyim artık, ev işleri var yapılması gereken, dolaplar aspiratör temizliği gibi..bu hafta bitecek inşallah işlerim. haftaya salı kadın geliyor, bitiyor o gün. eşim de izinli bu hafta, sağolsun bana çok yardım ediyor, beraberce halletmeye çalışıyoruz işte :)

benim 2500 olmasına rağmen doktor önemli değil dedi. tabi bizde tek arter var, ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle..hayırlsıı, sağlıklı doğsunda kilo alır inşallah...

blueeeeeeeeee nerelerdesin cnm?nasıl geçiyor evde zaman:)

canım benim bilgisayar başında değildim, şimdi gördüm yazdığını. evdeyim ama pek dinlendiğim söylenemez:) ev işleri var, kocamla onları bitirmeye çalışıyoruz:) kadının yapamayacağı işler var işte mutfakta falan olur ya aspiratör fırın buzdolabı,bi de duvarları siliyoruz oda oda, daha doğrusu eşim siliyor ben ona bez hazırlıyorum:) bu hafta bitecek ama inş. sonra rahat ederim umarım:)) senin bıcırık da rahat bırakmamış seni dün :)) artık büyüdü annesi, az kaldı:)

ben başta vermicem dedim ama bir ayda fikrim değişti ablamda dişhekimi ver yoksa çok zorlanırsın bişey olmaz değince verdim :))) biraz rahatladı gögüslerim

evet ya hepimiz emmişiz de nolmuş sanki...
ben oğlumda bilerek vermedim..ama anam da ağladı laf aramızda.
emzik rahatlık bunda vericem bu seferde almazmışşş

ne kadar canm kzın zayıf derken ?

bircecim notlarıma baktım da ilk 15 gün emzik önerilmiyor yazmışım. sonrası için de önerilmeseydi söylerlerdi sanırım ama ilk 15 gün vermeyin demişler.

bircecim notlarıma baktım da ilk 15 gün emzik önerilmiyor yazmışım. sonrası için de önerilmeseydi söylerlerdi sanırım ama ilk 15 gün vermeyin demişler.

söyledeğin iyi oldu blu. aklımızda bulunsunda sonrası için damaklı çene ve dişlere yaralıymış die okudum doğm koçu ayşe önerde öneriyo

ne kadar canm kzın zayıf derken ?

canım 2800müş sanırım bebeğin, gayet iyi doğuma kadar 3 ü geçer zaten. benim oğluşum 2500 grdı geçen cuma, ona rağmen doktor takılma kilosuna sonra büyür dedi. ikizler 1 küsür doğuyor onlar nasıl büyüyor:)

söyledeğin iyi oldu blu. aklımızda bulunsunda sonrası için damaklı çene ve dişlere yaralıymış die okudum doğm koçu ayşe önerde öneriyo

chicconun physio mu ne var, onu öneren çok gördüm ben. dedektifanne diye bi site var tavsiye ederim ürünlerde takıldığınız şeyler için, 5 tane tecrübeli annenin tavsiyeleri var.

Son düzenleme:
38e girince bebeklerin kilo alımı azalıyormuş ama suyunda eşinde bi problem yok ise takma kafana benim eşimde kireçlenme başlamış geçen hafta 400gr almıştı bu hafta 100 gr alabilmiş 37+6 da 3300dü kilosu

benm bebeğiminde kilo alımı gayet güzeldi lakin bu hafta yani 2 haftada 120grm almışş çok az geldi bana herşeyim iyi çok şükür kızımda iyi o mühim ..

bende kızıma bundan aldım kauçuklarda olaki ısırıp koparsa da bi zararı olmazmışş..
aman emsinler boşver cokur cokur..

zeyneplim neden herkes sezeryan oluyo ya benmle aynı olanların hepsi sezeryan ben hiçç düşünmüyorum inş bi aksilik olmazsa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…