2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar baş çapına neden bu kadar takıldınız bilmediğim ne varr :44: banada söyleyin

bebegın kafa capı buyuk olursa sezeryan yapıyolarnormal dogumla cıkmaz dıye..kuzenım ım bebegı oyle oldu..sırf 1 cm buyuk dıye sezeryan yaptılar..

ablam 42 haftalıkken sancısı gelmedıgı ve de acılması olmadıgı ıcın sezeryanla dogurdu..

Yakamozcum korkma hiç sezeryandan..Ben epidural oldum geçen hafta ayın 7 sinde...Epidural olurken sırttan garip bir his ve azcık acı oluyor..Onun sonrasında yapılan hiçbirşeyi duymuyorsun ama bebişini görüyorsun,bu çok güzel bir duygu..Zaten sonrasında uyutuyorlar sezeryan bitince ayık oluyorsn odana getiriyorlar..Hemen yanıbaşına bebiş gelmiş oluyo yarım saat önce..Sonrasında epiduralin kateteri sırtında oluyor. Eğer çok agrın olursa sen söylüyosun ordan agrı kesici veriyorlar (bana söylediler ama ben gerek duymadım) Bu sırttan olunan agrı kesici hemen vücuda yayılıp agrıyı kesiyormuş..Eger bu kadar agrın olmazsa sezeryandan çıktıktan sonra 3-4 saatte bir gelip sana kalçadan agrı kesici yapıyorlar zaten...Ve burada iğnenin agrısını bile duymuyorsun çünkü hala epiduralin etkisi var vucüdunda.. Sonra seni yürütmeye çalışıyorlar.Bu kalkış biraz zor.. Dikiş yeri agrıyor..Ama yavaş yavaş yapıyorsun zaten..bunu dışında öle deli gibi agrı falan çekmedim ben..Bazı kişiler farklı olabilir ama, ben hemen 2.günden itibaren kalkıp bebişimin herşeyini (altını almayı kremlemeyi emzirmeyi tabiki:)) ben yaptım...Şuanda 9.gündeyiz,sarılığımız var emmede biraz sorun var ama herşeye değer o..o sevgiyle herşeyi yapıyosun inan...
Benden bu kadar biraz uzun oldu galiba:))

ablam 42 haftalıkken sancısı gelmedıgı ve de acılması olmadıgı ıcın sezeryanla dogurdu..

amann gelcekler nasılsa. biz beklemeye ve temizliğe devam. geçen halam aradı bende kapı siliyodum. heh dedi kapı temiz değil diye kızın eve girmez demi dedi. yorma kendini dedi. amadinleyen nerdeee. bugün heryeri tekrar elden geçirdim bi ütüm kaldı oartık yarına.

benimde 2 eylül canım ama malesef nst de sancım çıksada ben hissetmiyorum hiç açılmamda yok bekliyoruz artık karnımda gaz olsa doğum sancıları başladı sanıyorum ama hüsran

ayy canım sorma bende aynı öyleyim en ufak bir şeyi sancı sanıyorum ama tık yook cnm snein bayaa geçmiş oluyorr ne yapmayı düşünüyorsun peki?

aynen canm bnde acaba diyorum temzlik hastası felan mıyım doktorumda yapma dedi halbukii
onlar istediği kadar yapma desin biz rahat duramıyoruz ki canım eşim kızıyo bana kızımız eve geldiğinde evimi beğenmicek diyo bende o görmeden tuvaletteim diyorum gene bi işler buluyorum banyoda falan kendime :)) artık ellerim çok ağrıyo parmaklarım kilitleniyo nasıl bişyse çokta uyuşuyo ayaklarım annemin yaptığı poğaçalara döndü şişmekten 38 haftalıkken bitirdik doğum temizliğini ama nankör bu temizlik işi gene tozlanıyor off kızım doğsa takmıcam bu kadar sanki

ayy canım sorma bende aynı öyleyim en ufak bir şeyi sancı sanıyorum ama tık yook cnm snein bayaa geçmiş oluyorr ne yapmayı düşünüyorsun peki?

ben bugün 40+6 ydım biraz daha bekliyorum canım bebeğin kalp atışları düzgün suyumdada bi azalma yok açılmam yok sancımda sadece nst de çıkıyo ben duymuyorum açıkçası kendi sancımla gitmek istiyorum suni sancı beni çok ürkütüyo gene açılmazsa biliyorum ki sezeryana alcaklar aslında her ikisindende çok korkuyorum ama ben artık zamana bıraktım elbet gelcek orda durmayacak ya doktor sancım çıkınca yatırcaktı açılmam olmayınca yatırmadı ya dünyalar benim oldu ben de alıştım kızımla böyle içli dışlı yaşamaya çokta merak ediyorum ama tabi işin şakası sağlıklı olsunlarda katlancaz anne olarak artık :))

demek ki klasik türk erkeği benm eşimde çok kızıyo ve evi kime beğendiriyosun diyo ama dediğin gibi bi kayboluyorum diyo yine bişeyler buldun benmde canm ayklarm çok şiş ve ellerimde uyuşma var artık gayrı ihtiyari istirahat ettiriyo kızlarımız benm doktorum bu hafta olabilir dedi ama normal olduğu için garip oluyorum düşününce yaa nasıl oluck heyecan yapıyorum galiba ilk olmasının vermiş olduğu heyecanla tabii

Son düzenleme:
kızlar bi sorum var nst de sancı çizgileri varya onlar yüksekmi çıkması lazım yoksa sık sık az olması mı :44:

benim doktorum geçen salı sen bu gece sancın sıklaşıp gelebilirsin dedi ama bir hafta geçti sancı mancı bişi yok bende çok heycanlanıyorum rüyalarıma giriyo kızım doğmuş oluyo nasıl seviniyorum rüyamda ohh hiç doğumda canım acımadı falan diyorum bi uyanıyorum kızım hala anasının karnında :))

artık öyle dedi ama bakalım biraz daha büyüsün bence annesinin karnında 39 bitsin bi inş bakalım bende görüyorm ama inş bigün gerçek olucak az kaldııı

artık öyle dedi ama bakalım biraz daha büyüsün bence annesinin karnında 39 bitsin bi inş bakalım bende görüyorm ama inş bigün gerçek olucak az kaldııı

inşallah canım yaa Allah kurtarsın hepimizi yardımcımız olsun
bebişleri doğanlarında Allah ım bebeklerine uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı yazılar yazsın inşallah

evet canm biraz öyle olmuş ama temizliklerini çok sona bırakmışlar zor olmuyo mu ben hiç eğilemiyorum

canım mecburen bu haftaya kaldı temizlik, ben geçen hafta hala çalışıyordum. bu hafta izne ayrıldım. zaten bana düşen çok iş yok eşim herşeyi hallediyor sağolsun. haftaya kadın alcam sonra da annem gelecek, kirlense bile o da yardım eder.

aynen ben de ya, annem doğumdan önce böyle temizlik derdine düşmüş ya delimisin diyodum o anlatırken. ama düşünüyorum da kaç ay bişey yapamıcaz, o yüzden detaylı temizlik iyi olur doğumdan önce.

tubiii nasılsın :))

Physio Yalancı Emzik
ben kızıma bu emzikten aldım araştırdım kauçuk emziğe daha kolay alışıyomuş bebekler

bende kızıma bundan aldım kauçuklarda olaki ısırıp koparsa da bi zararı olmazmışş..
aman emsinler boşver cokur cokur..

kızlar niye bi plastik parçasını bebeğinize verip emmesini istiyorsunuz ki? memeden cayar emmez diyim, ablamın öyle oldu... ben ne emzik aldım ne biberon... almayı da düşünmüyorm... ağladığında emzik vereceğime göğsümü veriyorum emiyor istediği kadar... ne biliyim ben almadım.

inşallah canım yaa Allah kurtarsın hepimizi yardımcımız olsun
bebişleri doğanlarında Allah ım bebeklerine uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı yazılar yazsın inşallah

amin canm aminn tek duamz bu iyi hayırlı sağlıklı olsunlarda .. ben 38.haftamdayım senn daha az kalmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…