kızlar baş çapına neden bu kadar takıldınız bilmediğim ne varr :44: banada söyleyin
bazen temizlik yüzünden kafayı yediğimi düşünüyorum ay orası tozlu kalmasın aman şurasıda düzgün dursun bebeğim doğsada kurtulsam en azından bu psikolojiden kurtulurum kızımında doğacağı yok ya sözde 9 haziranda doğcaktı 40+6 olduk daha tık yok bende doğana kadar temizliğe devam
canım senin son adetin ne zamandı
yok canım sezeryana karar veredim ama sonunda sezeryan olacam gbi doktor bebek gelmezse sunni sancı yadasezeryan dedi ben de sunniyi istemiyorum geriye sezeryan kalıyo ondan soruyorum :)) görmedim canı9m görsem yazmazmıyım ben çıkıyorum sen yazıyosun sanırsam :)) sen nasılsın canım?
bende onu düşünüyorum epiduralin etkisi geçince ağrı oluyodur mutlaka napacam bakalım :)) kesin değil ama benim tembel kızım sayesinde sezeryan gibi görünüyo inş. çok ağrı olmaz ya ağrı kesici yapmadılarmı canım? etkisini göstermesi lazım hemen aslında olsun şimdi iyisin ne güzel oğluşunla ilgilenebiliyomusun rahatça çok engel oluyormu sezeryanla doğum yapmak ...
ablam 42 haftalıkken sancısı gelmedıgı ve de acılması olmadıgı ıcın sezeryanla dogurdu..
bebegın kafa capı buyuk olursa sezeryan yapıyolarnormal dogumla cıkmaz dıye..kuzenım ım bebegı oyle oldu..sırf 1 cm buyuk dıye sezeryan yaptılar..
benimde 2 eylül canım ama malesef nst de sancım çıksada ben hissetmiyorum hiç açılmamda yok bekliyoruz artık karnımda gaz olsa doğum sancıları başladı sanıyorum ama hüsrancnm 17 eylül senin?
benimde 2 eylül canım ama malesef nst de sancım çıksada ben hissetmiyorum hiç açılmamda yok bekliyoruz artık karnımda gaz olsa doğum sancıları başladı sanıyorum ama hüsran
onlar istediği kadar yapma desin biz rahat duramıyoruz ki canım eşim kızıyo bana kızımız eve geldiğinde evimi beğenmicek diyo bende o görmeden tuvaletteim diyorum gene bi işler buluyorum banyoda falan kendime :)) artık ellerim çok ağrıyo parmaklarım kilitleniyo nasıl bişyse çokta uyuşuyo ayaklarım annemin yaptığı poğaçalara döndüaynen canm bnde acaba diyorum temzlik hastası felan mıyım doktorumda yapma dedi halbukii
ayy canım sorma bende aynı öyleyim en ufak bir şeyi sancı sanıyorum ama tık yook cnm snein bayaa geçmiş oluyorr ne yapmayı düşünüyorsun peki?
onlar istediği kadar yapma desin biz rahat duramıyoruz ki canım eşim kızıyo bana kızımız eve geldiğinde evimi beğenmicek diyo bende o görmeden tuvaletteim diyorum gene bi işler buluyorum banyoda falan kendime :)) artık ellerim çok ağrıyo parmaklarım kilitleniyo nasıl bişyse çokta uyuşuyo ayaklarım annemin yaptığı poğaçalara döndüşişmekten 38 haftalıkken bitirdik doğum temizliğini ama nankör bu temizlik işi gene tozlanıyor off kızım doğsa takmıcam bu kadar sanki
demek ki klasik türk erkeği benm eşimde çok kızıyo ve evi kime beğendiriyosun diyo ama dediğin gibi bi kayboluyorum diyo yine bişeyler buldunbenmde canm ayklarm çok şiş ve ellerimde uyuşma var artık gayrı ihtiyari istirahat ettiriyo kızlarımız benm doktorum bu hafta olabilir dedi ama normal olduğu için garip oluyorum düşününce yaa nasıl oluck heyecan yapıyorum galiba ilk olmasının vermiş olduğu heyecanla tabii
benim doktorum geçen salı sen bu gece sancın sıklaşıp gelebilirsin dedi ama bir hafta geçti sancı mancı bişi yok bende çok heycanlanıyorum rüyalarıma giriyo kızım doğmuş oluyo nasıl seviniyorum rüyamda ohh hiç doğumda canım acımadı falan diyorum bi uyanıyorum kızım hala anasının karnında :))
artık öyle dedi ama bakalım biraz daha büyüsün bence annesinin karnında 39 bitsin bi inş bakalımbende görüyorm ama inş bigün gerçek olucak az kaldııı
evet canm biraz öyle olmuş ama temizliklerini çok sona bırakmışlar zor olmuyo mu ben hiç eğilemiyorum
bazen temizlik yüzünden kafayı yediğimi düşünüyorum ay orası tozlu kalmasın aman şurasıda düzgün dursun bebeğim doğsada kurtulsam en azından bu psikolojiden kurtulurum kızımında doğacağı yok ya sözde 9 haziranda doğcaktı 40+6 olduk daha tık yok bende doğana kadar temizliğe devam
Physio Yalancı Emzik
ben kızıma bu emzikten aldım araştırdım kauçuk emziğe daha kolay alışıyomuş bebekler
bende kızıma bundan aldım kauçuklarda olaki ısırıp koparsa da bi zararı olmazmışş..
aman emsinler boşver cokur cokur..
inşallah canım yaa Allah kurtarsın hepimizi yardımcımız olsun
bebişleri doğanlarında Allah ım bebeklerine uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı yazılar yazsın inşallah
amin canm aminn tek duamz bu iyi hayırlı sağlıklı olsunlarda .. ben 38.haftamdayım senn daha az kalmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?