kızlar hepinize bi ağırlıkmı çöktü forum ne kadar yavaş ilerliyor
ebrucum kmse yok ondan herkesin işi var sanırım
zeyneplim neden herkes sezeryan oluyo ya benmle aynı olanların hepsi sezeryan ben hiçç düşünmüyorum inş bi aksilik olmazsa :44:
inşallah olmazsn canım..benim ilki sezeryan olunca mecburen diğeri de öyle oluyo..
olalarda okuyup okuyup kaçıyor bişi yazmadanhaziran anneleri çöküşte
bizde dün ablamla salonu halletik bugün annem mutfağı dolapları halledecek cuma günüde hepsi birden geri kalan tarafları halletcekler, cumarteside doğum büyük ihtimaltekrar kirlenir diye sona bıraktım bende
bizde dün ablamla salonu halletik bugün annem mutfağı dolapları halledecek cuma günüde hepsi birden geri kalan tarafları halletcekler, cumarteside doğum büyük ihtimaltekrar kirlenir diye sona bıraktım bende
neden sezeryan ki ya bekle evet olur normaldee ..b arada 2800 felansa canm gayet ii bebeğin güzel toparlanmışş
kzı ebru beni annemler tongaya düşürdü. temizliğe grlcez dediler. 2 hafta önce bi gece gelip cam silip ütü yaptılar gittiler sonrada bi daha tık yok. akşamda ebni aryıo annem '' biz parktayız gel sende diye. dedim benim evde bi dünya iş var ne işim var parkta. :) bende bugün kordidorun yerlerini cifledim. diğer yerleri yapmıştım zaten. bi mutfağın yeri kaldı ciflencek. allahım bana yardım et diye diye yapıyorum kendi işimi.
gerçi bende 1.5hafta önce yaptım ama toz oldu heryer yağmur yağdı camlarım kirlendii ama olsun heryeritemzlerim üstten zaten temizzhem ablamda uzakta annemde banaaaaa
neden spinal sezaryen biliyor musun ;
- ben astım hastasıyım ve nefesim kasılmalarım sırasında dahi bana yetmiyor ki sancı çektiğim zaman yetmeyebilir, onca sancı acı çekip de yyapamayıp sezaryene alınmak istemiyorum. Bir de bunun yanında, sancı odasında ebelerin keyfiyetine kalmak var, bu durum çok sıkıntılı bir vaziyet doğurabilir, karşımdaki kişi beni tam manasıyla anlamayıp, korktuğumu düşünüp ; dayanırsın bişey olmaz, oksijen veririz bişey olmaz diyerek geçiştirme yapabilir ve beni çok daha derinlere gönderebilir.
- diğer ikincisi işin psikolojik yönü, ben normal doğum sürecindeki, çatı muayeneleri, ebelerin keyfiyeti gibi durumlarla karşılaşabilecek psikolojiyi kendimde hazır hissetmiyorum, belki doğum süreci evet gelip geçecektir, ancak daha sonra bende psikolojik etkileri kalacağından, daha sonra bu durumlarla uğraşmak istemiyorum. Evet, belki kimisine bu durum çok saçma gelebilir, sen sezaryen ol da gör diyebilir içinden ; ama dediğimiz gibi nasıl ki her hamilelik her kişilik her ruh hali şahıslara münhazır bir durumsa, benim de bu sezaryen isteğim kendime olan anlayışım ve kararımdır. Ben bu yönde rahat edeceğimi düşünüyorum. Umarım herkes de rahat edeceği rahat etmek istediği şekilde olur, nasıl dilerse...
doktorumla da yarın görüşücem, eğer bu isteğimi ve durumumun ciddiyetini anlayarak, anlayışla karşılar ve bana tamam derse, yola devam edicez, ama yok dur bakalım yaa normal doğum yap hele bi sen bişey olmaz diyerek karşılarsa, yolumuza bundan sonra başka doktor ve hastane ile devam edeceğiz demektir.
anladm canm tabi herkes kendini daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun inş ..
inşallah normal doğum olur canım...baş çapı ile haftası ile uyumlu dedi sadece.güzel haberlerle gel yarın:)
bakalım canım inşallah.
kızlar merhaba naıslsınız? ben de hala doğurmadım ne oluyor ya haziranın yarısı geçti tık yok hala off ne zaman gelecekler ya ... var mı doğum yapan?
bazen temizlik yüzünden kafayı yediğimi düşünüyorum ay orası tozlu kalmasın aman şurasıda düzgün dursun bebeğim doğsada kurtulsam en azından bu psikolojiden kurtulurum kızımında doğacağı yok ya sözde 9 haziranda doğcaktı 40+6 olduk daha tık yok bende doğana kadar temizliğe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?