2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum kilo alımım dursun diye bana perhiz verdi gerçi hamileliğin başından bu yana 10 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım şu an 96yım bu yüzden perhiz verdi doktorum bi de gizli tansiyon varmış 1 hafta diyet yaptım yağsız tuzsuz yedim 2 kilo verdim doktora gittim ki bebeğin suyu azalmış eşinde yaşlanma var sadece 100 gr almış dedim perhizden dolayı mı doktor ilgisi yok gizli tansiyon hast.oluyo dedi ben korktum bıraktım diyeti azar azar yiyiyorum şimdi yarın gidicem doktora bakalım ne alemde bebişim sizce diyetle ilgisi varmıdır böyle olmasının

bizde dün ablamla salonu halletik bugün annem mutfağı dolapları halledecek cuma günüde hepsi birden geri kalan tarafları halletcekler, cumarteside doğum büyük ihtimal tekrar kirlenir diye sona bıraktım bende

bizde dün ablamla salonu halletik bugün annem mutfağı dolapları halledecek cuma günüde hepsi birden geri kalan tarafları halletcekler, cumarteside doğum büyük ihtimal tekrar kirlenir diye sona bıraktım bende

kzı ebru beni annemler tongaya düşürdü. temizliğe grlcez dediler. 2 hafta önce bi gece gelip cam silip ütü yaptılar gittiler sonrada bi daha tık yok. akşamda ebni aryıo annem '' biz parktayız gel sende diye. dedim benim evde bi dünya iş var ne işim var parkta. :) bende bugün kordidorun yerlerini cifledim. diğer yerleri yapmıştım zaten. bi mutfağın yeri kaldı ciflencek. allahım bana yardım et diye diye yapıyorum kendi işimi.

gerçi bende 1.5hafta önce yaptım ama toz oldu heryer yağmur yağdı camlarım kirlendii ama olsun heryeritemzlerim üstten zaten temizz hem ablamda uzakta annemde banaaaaa

Son düzenleme:
neden sezeryan ki ya bekle evet olur normaldee ..b arada 2800 felansa canm gayet ii bebeğin güzel toparlanmışş

neden spinal sezaryen biliyor musun ;

- ben astım hastasıyım ve nefesim kasılmalarım sırasında dahi bana yetmiyor ki sancı çektiğim zaman yetmeyebilir, onca sancı acı çekip de yyapamayıp sezaryene alınmak istemiyorum. Bir de bunun yanında, sancı odasında ebelerin keyfiyetine kalmak var, bu durum çok sıkıntılı bir vaziyet doğurabilir, karşımdaki kişi beni tam manasıyla anlamayıp, korktuğumu düşünüp ; dayanırsın bişey olmaz, oksijen veririz bişey olmaz diyerek geçiştirme yapabilir ve beni çok daha derinlere gönderebilir.

- diğer ikincisi işin psikolojik yönü, ben normal doğum sürecindeki, çatı muayeneleri, ebelerin keyfiyeti gibi durumlarla karşılaşabilecek psikolojiyi kendimde hazır hissetmiyorum, belki doğum süreci evet gelip geçecektir, ancak daha sonra bende psikolojik etkileri kalacağından, daha sonra bu durumlarla uğraşmak istemiyorum. Evet, belki kimisine bu durum çok saçma gelebilir, sen sezaryen ol da gör diyebilir içinden ; ama dediğimiz gibi nasıl ki her hamilelik her kişilik her ruh hali şahıslara münhazır bir durumsa, benim de bu sezaryen isteğim kendime olan anlayışım ve kararımdır. Ben bu yönde rahat edeceğimi düşünüyorum. Umarım herkes de rahat edeceği rahat etmek istediği şekilde olur, nasıl dilerse...

doktorumla da yarın görüşücem, eğer bu isteğimi ve durumumun ciddiyetini anlayarak, anlayışla karşılar ve bana tamam derse, yola devam edicez, ama yok dur bakalım yaa normal doğum yap hele bi sen bişey olmaz diyerek karşılarsa, yolumuza bundan sonra başka doktor ve hastane ile devam edeceğiz demektir.

valla aslında bugünde devam edecektik ama ablam gezmeye gitti

anladm canm tabi herkes kendini daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun inş ..

anladm canm tabi herkes kendini daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun inş ..

amiiin, Allah hepimizin yardımcısı olsun, isteyen herkese evlat versin, hayırlı olanlarla karşılaştırsın.

Valla ne garip bi günler bunlar yav, oturup herşeye ağlamak istiyorum ben : ) annem yardım ediyor mesala, ahh ben sana kıyamaaaam ben de böyle anne olcam da kızıma bakçam mı diyorum, başlıyorum ağlamaya. Babam seviyor ediyor beni, yav diyorum adamın içi gidiyor demek ki ben de onların böyle yavrusuyum işte diyorum başlıyorum ağlamaya. Eşim işe gidiyor, sanki ben evde kalıp suçluymuşum gibi işe gitmedim diye ağlamak istiyorum yine, böyle hoppidi hoppidi koşturamıyorum ya her yere yine ağlamak geliyor

sonra doktorumu hayal ediyorum karşılıklı konuşuyoruz, ben spinal diyorum o dur dur dur bakalım bakarız bakalım die geçiştiriyor sonra ben de kızıyorum gerçekten sinirleniyorum :)))

allahım neler oluyor bana

bazen temizlik yüzünden kafayı yediğimi düşünüyorum ay orası tozlu kalmasın aman şurasıda düzgün dursun bebeğim doğsada kurtulsam en azından bu psikolojiden kurtulurum kızımında doğacağı yok ya sözde 9 haziranda doğcaktı 40+6 olduk daha tık yok bende doğana kadar temizliğe devam

kızlar merhaba naıslsınız? ben de hala doğurmadım ne oluyor ya haziranın yarısı geçti tık yok hala off ne zaman gelecekler ya ... var mı doğum yapan?

aynen canm bnde acaba diyorum temzlik hastası felan mıyım doktorumda yapma dedi halbukii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…