2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slmm blueee iyiyim cnm sürekli yatış halindeyim..yemek yaptım geldim yine oturdum,daha doğrusu uzandım:)bebiş sürekli kaburgamı itekliyor sıkıştı artık yer açmaya çalışıyor galiba:)benim tarih kesinleşti cnm 22 haziran akşam 5 te bebişime kavuşcam Allahın izniyle:)

zaten ilk 15gün önerilmiyor emzik. ne zaman isterse meme vermek gerekiyor. ama sonrasında oyuncak haline getirmemesi de gerek anneyi. emme refleksini güçlendiriyor, emzik zararl bişey değil.

ohh ne güzel anlatmışsın. İçime sular seller serpildi : ) hepimiz için güzel olacak, anne olacağız, böyle arkamızda bıdık bıdık tatlı tatlı bi bebeğimiz olcak yüreğimiz şenlenecek, holey holey : )))

ne güzel ya benim işler bitsin de ben de yatıcam artık:)) güya izne ayrıldım daha yoğunlaştım:)))
ay ne güzel canım yaa 22si demek, yengeç burcu mu oluyor bu durumda:)
canım telefonun var mı kimsede? haber ver bize, ben telefonumu vereyim mi?

benim ilk çocuğumda yalancı emzik emmedi bunlarda emmek istemiyorlar.canım çok zor oluyo.bence emmeli.öyle bir zaman oluyo ki memeni veremiyosun.sokakta,dolmuşta düğünde dernekte.bi açar ağzını sustur susturabilirsen.oysa emzik yada biberon olsa tıkıverirsin susturusun.benim düşüncem böyle.şimdiki ikizlere uğraşıyorum.mutlaka alıştırmam lazım.

ay canım çok iyi yapmışsın uzun uzun açıklamışsın içim rahatladı :)) ya bide sezeryan olunca millete açıklama yapmak var iyice sinir olmaya başladım normal deyince kimsenin sesi çıkmıyo sezeryan deyince başlıyo herkes şöyle çekeceksin böyle çekeceksin yok dikiş acısı yok seneler geçse ağrısı sürüyo muhabbetleri ...Ben araştırıyorum zaten neyi merak ediyosam sorup öğreniyorum nutuklarını dinlemek zorunda kalıyorum bide, normalin sancısına katlanamıycagımı düşünüyorum bi yandan , diğer yandan pişman olmıyım son güne kadar bekliyim belki dayanabilirim diyorum gel gitlerdeyim anlıycagın bide bekleyip bekleyip sezeryan olmak da istemiyorum ( zaten hiç belirti filan yok öyle olacak gibi ) söyliyim doktora gün versin bi saatte doğsun bebiş bende kurtulim bu stresten diyorum ...Annemlerde kızıyo herkesin yaptıgını sen mi yapamıycaksın diye puff içim sıkıldı napcam ben ya

yengeç burcu oluyor cnm:)telfum yok kimsede..o sırada telefon falan gözüm görmez benim:))ilk fırsatta face den yazarım:)sen özelden ya da face den yaz nonu istersen cnm..fırsat bulabilirsem msj atarım:)

yengeç burcu oluyor cnm:)telfum yok kimsede..o sırada telefon falan gözüm görmez benim:))ilk fırsatta face den yazarım:)sen özelden ya da face den yaz nonu istersen cnm..fırsat bulabilirsem msj atarım:)

normal olunca böyle bekliyosun gününü bilmedenn pöff yaşlandımmm hee )

Son düzenleme:

doğru haklısın canım:) ok o zaman:) benim oğluşum da büyük ihtimalle yengeç olacak:)

KISLAR ÇOK KISA YAZABİLECEĞİM 3 HAZİRAN SAAT 13:52 DE OĞLUŞUM ALPTUĞ MERT SPİNAL SEZERYANLA DÜNYAYA GELDİ herkes iyidir umarım doğum yapacak arkadaşlara güzel ve hayırlı doğumlar yapmış olanlar ise gülel güle büyütmeyi nasip etsin Allahımn hepinizi öpüyorum

haberini almıştık canım başka bir forumdan arkadaş yazmıştı gözün aydın canımcım iyi olmanıza çok sevindim :))

niye kimse yazmamış saatlerdir yaw :)) girip girip bakıyorum topik oldugu yerde haziran anneleri topiğini böyle görmeye alışık değilim bu saatlerde kaynardı burası ...

olanlarda yazmıyo zaten , topik çok sessiz bugün sende durum nasıl canım belirti yokmu hiç günün cuma günümü doluyodu senin?

evet bugün bağlantım yoktu geçmişe şöyle bi baktım fazla kimse yazmamış bende belirti yok maalesef canım cuma son gün kontrole gidicem orda ne derse artık bekle derse beklermiyim bilmiyorum moralim çok bozuk artık...

Bence de kesinlikle emmeli, bende alıştırmaya çalışıyorum ama almıyor bu da ablası gibi.. Çok sinir oldum.. Ablamız parmak emdi 5 yaşına kadar, dokotr bana kızmıştı niye emzik vermedin diye.. Bu alsın çok istiyorum.. Sabiha PAktuna Keskin emzik bebeklerin icadıdır, bırakın istedikleri kadar emsinler diyor... Psikolojileri için iyi birşey aslında..

doğru haklısın canım:) ok o zaman:) benim oğluşum da büyük ihtimalle yengeç olacak:)

e

Benim kocamda yengeç çok memnunum kendisinden, demek damatta yengeç olcak ha.. süper... Benim kız da boğa oldu..

olanlarda yazmıyo zaten , topik çok sessiz bugün sende durum nasıl canım belirti yokmu hiç günün cuma günümü doluyodu senin?

Naber yakamoz doğuramadın canım sende Az kalmış ama 39 hafta bitiyor ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…