ağrılar epey azaldı canım, oturup kalkarken biraz acıyor. ama ödem, kaşıntı, parmak uyuşukları geçmedi ona sıkılıyorum. senin ödem olmuş muydu, olduysa ne zaman geçti???
dimi kim bilir daha kaç kere karar değiştirecem :)) kafam karışık vallahi hangisi eserse onu yaparımevet en azından haftanı doldur belki de kendiliğinden gelir en azından bekledim dersin gerisi kısmet hayırlısı artık o zamana kadar kimbilir kaç kere karar değiştiricen
ben şimdilik normalde kararlı gibiyim
Canım ben kan sulandırıcı iğne oldum ve doğumdan sonra da 10 gün kullandım onun etkisi de var tabi korkma ama beni ziyarete gelen 2-3 arkadaşımda aynı benim gibi acı çekmiş, yani biraz bünyeyle de alakalı yada yaşla da herhalde.. Bilemedim.. Bazı insanların durumu farklı oluyor herhalde. Benim ilk çok kolaydı mesela.. Bu böyle oldu aynı kişide bile değişebiliyor durum baksana.. Annen kolay doğurduysa sende yaparsın bence..
Ödem hemen geçmeyebilir canım, ben çok ödem olmamıştım bunda ama ilk gebeliktede olmamıştım da ilk lohusalığımda çok ödem olmuştum.. Ama sen daha çok yenisin 1 haftada falan ancak ödemin iner bence... Ohhh iyi maşallah, ağrının olmaması güzel.. Parmak uyuşukluğunu bilmiyorum hamileyken mi olmuştu sende.. Valla ben bu doğumda çok zorlandığım için hiçbirşeye dikkat etmedim.. Bu arada aklıma geldi siz şu meşhur oğlunuzun açısını kontrol ettiniz mi arkadaşım
pek açılı değil:)))
hamileyken son zamanlarda 2 parmağım uyuşuktu hep. şimdi emzirirken burnu kapanmasın diye göğsümü tutmaktan birkaç tanesi daha uyuştu. ödemler çok kötü ya, ayaklarım davul gibi(( zaten bulabilecek her şey buldu beni ya, sinir oluyorum
oğlumun foto.larını ekleyecektim ama büyük geldi kabul etmedi, eşime küçülttürüp ekleyeyim birara.
dimi kim bilir daha kaç kere karar değiştirecem :)) kafam karışık vallahi hangisi eserse onu yaparım
annemin uzun yıllar çocukları olmadıgı için 8 cm açılmadan sonra doktorun zoruyla sezeryana almışlar ( doğum esnasında oluşacak herhangi bir komplikasyondan korkmuş doktor) o dayanılmıycak bi sancı değildi hastaneye gittiğimde sancım kesildi diyo hattaöyle olunca bende cesaret alıyorum sonra vazgeçiyorum yine :)) ama gece başlamış sancısı ertesi gün 3 de 8 cm açılmaya ulaşmış yinede çok değil sanki ara ara geldiğini düşününce dayanılabilir gibi ...
pek açılı değil:)))
hamileyken son zamanlarda 2 parmağım uyuşuktu hep. şimdi emzirirken burnu kapanmasın diye göğsümü tutmaktan birkaç tanesi daha uyuştu. ödemler çok kötü ya, ayaklarım davul gibi(( zaten bulabilecek her şey buldu beni ya, sinir oluyorum
oğlumun foto.larını ekleyecektim ama büyük geldi kabul etmedi, eşime küçülttürüp ekleyeyim birara.
O iyi bence canım, sende yaparsın, doğum sancısı zaten gelince ara ara geliyor herhalde.. Yaparsın sende inşallah...
Benim ilk doğumdan sonra çok fena şişmişti ayaklarım. 1-2 haftada geçti, umarım geçer, hı şu el uyuşması hamilelikte oluyormuş galiba.. Geçer canım daha çok yenisin moralini bozma, sonuçta ameliyat oldun, daha çok yorgunsun kendini iyi hissedip ayaklanma hemen bol bol yat dinlen.. Bekliyoruz Yamanımızın fotolarını.. Burdan ekletemezsen face den eklersin.. Uyuyalım artık değil mi bebekler şimdi uyanır.. Hadi size iyigeceler kızlar..
O iyi bence canım, sende yaparsın, doğum sancısı zaten gelince ara ara geliyor herhalde.. Yaparsın sende inşallah...
Benim ilk doğumdan sonra çok fena şişmişti ayaklarım. 1-2 haftada geçti, umarım geçer, hı şu el uyuşması hamilelikte oluyormuş galiba.. Geçer canım daha çok yenisin moralini bozma, sonuçta ameliyat oldun, daha çok yorgunsun kendini iyi hissedip ayaklanma hemen bol bol yat dinlen.. Bekliyoruz Yamanımızın fotolarını.. Burdan ekletemezsen face den eklersin.. Uyuyalım artık değil mi bebekler şimdi uyanır.. Hadi size iyigeceler kızlar..
inşallah yapabilirim ya, benimde uykum geldi yatalım artık hepinize iyi gecelerrr
Bircee nasıl tatlı bişey buu maşallah yaaaoyy yerim ben onu kaşı gözü kara mı ne :)) kime çekmiş oğluşun gözleride güzel yakışıklının ...
ben ameliyattan çıkar çıkmaz her şey normale dönecek diye düşünüyordumhi. yatmıyorum ben ya, dün hastaneden çıkıp markete gittim, eve geldiğimden beri de hep dolaşıyorum ortalıkta. annem kızıyor ne biçim lohusasın sen diye:))
sezeryan olup iyi olanda var demekki :)) kötü örnek olmayın bana zaten bi an önce kızıma kavuşmak için can atıyorumben senden bi gün sonra doğurcam derdim hep sen doğum yaptın ben hala beklemedeyim topiğe doğurdum diye gelmezsem iyidir :)
sağol canımdoğduğu gün beyazdı epey, şimdi sarılık başladı sanırım koyulaştı. kaşları yok daha:)) biraz annemi andırıyori burnu falan. ama net birine benzetemedik daha.
ağrılar var tabii ama dayanılmayacak gibi değil. yatıp kalkınca daha çok ağrı oluyor, ayakta anlamıyorum bir şey. ama itiraf etmek gerekirse hiç normal doğum düşünmeyen ben bile ilk gün normal yapsa mıydım dedimama şimdi yaşamamışım gibi geliyor o acıyı. oğlumun varlığı bastırdı her şeyi.
atlatır inşallah bi an önce canım, saçları kaşları siyah gibi görünüyor fotoğraftan ondan kaşı gözü karamı dedim :)) maşallah sağlıkla büyüt annesibenim kızım nasıl bişy acaba çok merak ediyorum ultrason fotografından bile çok tatlı görünüyor gözüme doğsunda ekliycem hemen
dolaştıkça iyileşme daha çabuk oluyormuş zaten iyi yapıyosun dolaşmakla, ablam da korkudan ağlıyodu normal yapamam ben sezeryan olacam diye doğumdan çıktıgında o bile acaba normal yapsam yapabilirmiydim ki diyodukendi isteği ile sezeryana karar veren çoğu kişide doğum sonrası tereddüt oluyodur ay boşver sezeryan yada normal oğluşuna kavuştun ya önemli olan o
ne güzel anlar bi kaç gün sonra bende yaşıycam inanamıyorum hala bi bebeğim olacagınasiyah olacak gibi. zaten ameliyattayken başımda bir hemşire tansiyonumu kontrol edip yapılanları anlattı bana. bebeği görünce ilk söylediği şey siyah saçları var oldu. çok tatlıydı o anı:)) az kaldı annesi, merakla bekliyoruz biz de irem bebeği...
iyi geceler canım bende yatayım geç olduben de yatayım canım. iyi geceler...
zaten dayanılmayacak bir şey olsa herkesin tek çocuğu olurdu. bir şekilde atlatılıyor hepsi. bana da hemşireler sürekli yürüyeceksin dediler ilk gün. gerçekten yürüdükçe açılıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?