2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bağırsak hareketleri için yürüyüş iyi ilk günlerde ama ben abartma derim, ameliyatla ilgisi yok lohusasın sen, bütün iç organların havada şu anda dinlenmen lazım, ödemde onun için geçmiyordur, ilkinde bende heyecandan hiç oturmamıştım ondan oldu belki ödem.. Bu arada Yamamn ımın fotolarını gördüm çoooook tatlı maşallah... Benim kızda hemen sarılık oldu bebek esmerleşti sandık şimdi bembeyaz oldu... Baya maşallah saçlı maçlı kocaman bişey maşallah Saçlarr şimdi siyah olsa da sonra açılabiliyor, benim ilk kızın açıldı açık kahve oldu..
Birçe eskilerin bir bildiği var güzelim, sen yine de dinlenmeye çalış derim ben hemen ayaklanma... Gerçi bende ayaklandım ama ben çok sancım vardı onun içyaamadım, yoksa bebeği emzirmek dışında hiçbir şey yapmadım.. Bebeğine ve kendine iyi bak canım... Gece çıkmak zorunda kaldım umarım sonra okursun..

haklısın canım, dün gece benim de aklıma geldi ayakta durdukça daha çok şişiyor ayaklarım.
bugün doktora götüraceğim sarılık için, gözlerinin beyazı da sarardı. bir de iki oldu bezinde kan görüyoruz. bu arada foto.lar yakın olduğu için büyük duruyor yoksa çok minik:))
anammmmmmmmmmmm masallah kız kurban olurum küccük herif allah nazardan saklasın
amin canım, çok sağol.
kızlarrrrrrrrrr göbegımız düştüüüüüüüüü

ne güzelll... darısı başımıza. altını her açtığımda içim fena oluyor göbek nedeniyle.

kızlarr siz de sürekli wcye gitme ihtiyacı hissediyor musunuz?gidince de azıcık yapıyorumbu yüzden hiç dışarı çıkmak istemiyorum..yapıp çıkınca sanki hiç yapmamış gibi yine geliyor

kurur kurur bızımkı 15 gunluk olyo yarın daha yenı dustu bıde onun ıcın korkudan dr a goturduk 1 haftada duser dedıler her kafadan bır ses cıkıyor ıste dr umuzda benım oglum 25 gunluktu dusurdu dedı

Son düzenleme:
kızlar tansiyon yükselmesinden dolayı bi an önce doğurmam lazım normal yolla sancı getirecek yada suyun glmesini sağlayacak bi yol war mı ya 38+4

kızlar nasılsınız...
kumsalın göbeği düşmüş tebrikler....bak doğduda göbekleri bile düştü
birce allah analı babalı büyütsün çok tatlı oğluşun...sarılık için endişelenme bol bol emzir güneşe çıkar dicem ama hava kapalı şansımıza :26:
deniz nasılsın gelen giden yok snrım..merveneslidende haber yok doğurdumu acaba....
yakamozcum sende kararsız kaldın dimi normalmi sezeryanmı diye az kaldı çok az son ana kadar sezeryanı düşünme cnm biliyorum çok sıkıcı bu beklemek biliyorum insanın psikolojisi alt üst oluyo sona kalınca...
ben yarın giremicem görümcemden geçicem hastaneye bugün evdeki işlerimi halledicem yarın son kez alıcaklarımı alıp ordan görümceme gidicem cumartesi inş. sağ salim allahın izniyle doğumumu yapıcam...hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar...allahım hepinize bebeğinizi sağ salim kucağınıza verir inş...son günler iyice endişelerim arttı açıkçası bişi olcak alamıcam kucağıma korkusu sardı içimi yaşanan olaylar herkes gibi benide çok etkiledi..umarım hepsi kuruntudan ibaret olur inş....:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…