ben ameliyattan çıkar çıkmaz her şey normale dönecek diye düşünüyordumhi. yatmıyorum ben ya, dün hastaneden çıkıp markete gittim, eve geldiğimden beri de hep dolaşıyorum ortalıkta. annem kızıyor ne biçim lohusasın sen diye:))
günaydın kızlar. ben doğurmadım hala :) sizde bir denişiklik var mı?
günaydın canımm yokkyarın hastaneye gidicem
kontrolemi yoksa sezeryan doğumamı? napcaz böyle ya. gelmek istemiyorlar.
kontrole gidicem ama yatırırmı bilemem orada belli olur ben doğuma gidecek gibi hazırlanıcam bugün ama tembellik çöktü kalkamıyorum
haklısın canım, dün gece benim de aklıma geldi ayakta durdukça daha çok şişiyor ayaklarım.Canım bağırsak hareketleri için yürüyüş iyi ilk günlerde ama ben abartma derim, ameliyatla ilgisi yok lohusasın sen, bütün iç organların havada şu anda dinlenmen lazım, ödemde onun için geçmiyordur, ilkinde bende heyecandan hiç oturmamıştım ondan oldu belki ödem.. Bu arada Yamamn ımın fotolarını gördüm çoooook tatlı maşallah... Benim kızda hemen sarılık oldu bebek esmerleşti sandık şimdi bembeyaz oldu... Baya maşallah saçlı maçlı kocaman bişey maşallahSaçlarr şimdi siyah olsa da sonra açılabiliyor, benim ilk kızın açıldı açık kahve oldu..
Birçe eskilerin bir bildiği var güzelim, sen yine de dinlenmeye çalış derim ben hemen ayaklanma... Gerçi bende ayaklandım ama ben çok sancım vardı onun içyaamadım, yoksa bebeği emzirmek dışında hiçbir şey yapmadım.. Bebeğine ve kendine iyi bak canım... Gece çıkmak zorunda kaldım umarım sonra okursun..
amin canım, çok sağol.anammmmmmmmmmmm masallah kız kurban olurum küccük herif allah nazardan saklasın
kızlarrrrrrrrrr göbegımız düştüüüüüüüüü
kızlarr siz de sürekli wcye gitme ihtiyacı hissediyor musunuz?gidince de azıcık yapıyorumbu yüzden hiç dışarı çıkmak istemiyorum..yapıp çıkınca sanki hiç yapmamış gibi yine geliyor
ohoo hemde nasıl. evde bile wc den uzak oda da oturmak istemiyorum :)
anammmmmmmmmmmm masallah kız kurban olurum küccük herif allah nazardan saklasın
haklısın canım, dün gece benim de aklıma geldi ayakta durdukça daha çok şişiyor ayaklarım.
bugün doktora götüraceğim sarılık için, gözlerinin beyazı da sarardı. bir de iki oldu bezinde kan görüyoruz. bu arada foto.lar yakın olduğu için büyük duruyor yoksa çok minik:))
amin canım, çok sağol.
ne güzelll... darısı başımıza. altını her açtığımda içim fena oluyor göbek nedeniyle.
günaydın kızlarnasılsınız 38+4 olduk biz bugün ,sadece akıntım var süt gibi okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?