- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
kızlar tansiyon yükselmesinden dolayı bi an önce doğurmam lazım normal yolla sancı getirecek yada suyun glmesini sağlayacak bi yol war mı ya 38+4
cnm benim bildiğim normalde tansiyonun çıkıyosa ıkınırken daha çok çıkar doktorun ne dedi normal doğum için
kızlar tansiyon yükselmesinden dolayı bi an önce doğurmam lazım normal yolla sancı getirecek yada suyun glmesini sağlayacak bi yol war mı ya 38+4
valal kelin ilacı olsa başına sürcek ama yok. sancı gelsin diye tarçın çayına başladım 3. gün bugün hala tık yok. hurma yiyorum çok abartılı bi şekilde ama malesef. ama yüksek tansiyonda normal doğum riskli diye biliyorum. kimi duyduysam yüksek tansiyonu olan hep sezeryan oldu.
hep 12-8 çıkıyodu bugün 13-9 çıktı tansiyonum çok mu yüksek kii ya
kızlar nasılsınız...
kumsalın göbeği düşmüş tebrikler....bak doğduda göbekleri bile düştü
birce allah analı babalı büyütsün çok tatlı oğluşun...sarılık için endişelenme bol bol emzir güneşe çıkar dicem ama hava kapalı şansımıza :26:
deniz nasılsın gelen giden yok snrım..merveneslidende haber yok doğurdumu acaba....
yakamozcum sende kararsız kaldın dimi normalmi sezeryanmı diye az kaldı çok az son ana kadar sezeryanı düşünme cnm biliyorum çok sıkıcı bu beklemek biliyorum insanın psikolojisi alt üst oluyo sona kalınca...
ben yarın giremicem görümcemden geçicem hastaneye bugün evdeki işlerimi halledicem yarın son kez alıcaklarımı alıp ordan görümceme gidicem cumartesi inş. sağ salim allahın izniyle doğumumu yapıcam...hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar...allahım hepinize bebeğinizi sağ salim kucağınıza verir inş...son günler iyice endişelerim arttı açıkçası bişi olcak alamıcam kucağıma korkusu sardı içimi yaşanan olaylar herkes gibi benide çok etkiledi..umarım hepsi kuruntudan ibaret olur inş....:92:
hep 12-8 çıkıyodu bugün 13-9 çıktı tansiyonum çok mu yüksek kii ya
"DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN SEKS YAPIN"
Doğumu başlatmak için en bilinen yöntemlerden birinin de seks olduğunu vurgulayan uzmanlara göre, dölde bulunan doğal düzenleme enzimleri doğumu başlatan hormonlardan biri. Uzmanlar, "Bu tekniği kullanacaksanız seks yaptıktan sonra hemen ayağa kalkmayın ve dölün rahim boyunda kalmasını sağlamak için bir süre uzanın. Hamileliğin sonlarına doğru pek çok kadın ilişkiye girmek konusunda isteksizdir. Fakat ön sevişme hareketleri de doğum için yardımcı olacaktır. Kadın orgazmının rahim boyunu 2 santimetreye kadar açtığı bilinmektedir" diyor.
"SALINCAKTA SALLANMAK DOĞUMA YARDIMCI OLUR"
Başka bir yöntemin de salıncakta sallanmak olduğunu belirten uzmanlar, "Bu şekilde bebeğinizin konumunu değiştirip leğen kemiğine yaklaştırabilirsiniz. Veya kasistli bir yolda otomobil kullanmayı ya da doğada kısa bir yürüyüşe çıkmayı deneyebilirsiniz. Hafif bir yürüyüş ya da sabitlenmiş bir bisikletin pedallarını yavaşça çevirmek de doğum sancılarını başlatabilir. Bunları yaparken bol bol sıvı tüketmeyi ve vücut ısınızı korumayı ihmal etmeyin" dediler. baktabul
"KİVİ, MANGO VE ANANAS DOĞUM SANCISINA NEDEN OLUYOR"
Beslenmede yapılacak değişikliklerin de doğumun daha kısa ve kolay olmasına katkıda bulunacağını ifade eden uzmanlar, "Kivi, mango, ananas gibi tropik meyvelerde orta şiddette doğum sancısına neden olabilen bir enzim bulunur. Doğal bir bağırsak uyarıcısı olan baharatlı yiyecekler de doğum sancılarının başlatılmasına yardımcı olabilir. Son olarak rahim boyunuzu harekete geçiren prostaglandin bazlı jel paketlerini vajinanıza yerleştirerek doktorunuz size yardımcı olabilir. Bu uygulamadan 24 ila 48 saat sonra büyük ihtimalle doğum gerçekleşecektir" dediler.
ben deniyecem walla kendim için bişey istiosam namerdim herşey kızım için
iyiyim canım sağol bakarsın ctesiye bende doğururum hiç umudum yok amane güzel sende kavuşuyosun bebeğine..merve de yok ortalarda kontrolü vardı bugünlerde doğurdumu naptı doğurmuş olabilir vallahi..
geçenlerde bende yazmıştım spermler için kasılmaları arttırıyo diye...işe yarıyo cnm ben denedim oluyo
slmmmben geldm buradan baya uzak kaldım malum bebekle herşey zor oluyomuş nasılsınız kimler kaldı doğurmayan bizmkiler sona geldi temmuz anneleride başlar artık
sona geldikte bu güdüşle bizlerde temmuz annesi olcaz :) hala tık yok. bekliyoz beklemeyenlerde sezeyan oluyo.
kızlar benim popo kemiğim çok acıyo özellikle oturunca batıyo resmen. normal mi acaba? aşşağısıda nasıl sızlıyo anlatamam sanki kopacak :) bide dün sabah uyandığımda iki kalça kemiğimde aynı anda ağrıyodu. dedim noluyozz. hele geceleri wc gitmek eziyet oldu resmen. kalkmak ayrı dert, bel ağrısı bacağ ağrısı vajina sızlaması ayrı dert. üff amma dertliyim:) sizde de varmı bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?