2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar

ben geldim yine tek başıma geldim. bakalım biz ne zaman 2 kişi olarak gelicez buraya:)

alt tarfaım sanki düşcek gibi oluyo :) doğumdan 1 gün önce diyosun. bende doğuma dair başka hiç bir belirti yok. senin normal mi oldu?

bendede öyle oluyodu işte sızlıyodu sürekli kemiklerm ama başka belirtim olmadı o gece uykudan ikidefa sancıyla uyandım ama bağırsaklarım ağrıyodu üşüttüm dedim zaten yazmıştm öncede ertesi gün devam etti ağrım bide ishaldim dr a gittim altdan bakmadı eve yolladı nstde sancı çıkmamış ama ebeye göre vardı bilemiyorm artık evdede uyuyamadm tekrar gittim 4 cm olmuş normal olucaktı ama son anda sezeryana döndük canım

hımm. geçen ctsi benimde nst de az ağrı çıktı. görevli geldi sordu ağrın mı oldu diye. yoo dedim olduysa da hissetmedim. bazen dedi makinede yapıyo böyle dedi. ee dedim nasıl olcak bu iş. ya gerçekten sancım varsa ben hissetmiyosam makineye kaldıysak yandık. sonra dr çatı yaptı. bebek kanal grimş ama kafası yukarda hala dedi. miadını beklicez doğmazsa sezeryan dedi. geçen haftadan beri psikolojim bozuldu. ben normal doğumu çok istiyorum. bakalım bu ctsi ne olcak. akşam bende çok gaz vardı ne pırtlamak ne pırtlamak. kendime şaştım valla. sesle resmen gök gürüldüyo sandım :) acaba belirtimidir dedim kendi kendime ama yok mlsf hala bir bütünüz :)

ya inanır mısın bende de şuan gaz var ona bağlı bi sancı var. neden oluyoki acaba??üstelik ayaklarım da hiç üşümüyo..

bu arada iyi güldürdün beni gök gürlüyo demişsin ya

bende doğuramayanlardayım.40+4 olduk.ama tık yok.doktorum pazartesi son gün diyor.suni sancı verecek.pazartesi 41. haftada suni sancı verecek.hiç açılma yok.ne yapacam bilmiyorum.

ne bileyim büyükler hep der ya ayakların üşümesin sancın çok olur diye.. ayaklardan üşütmemek gerekiyomuş..

hee e bu havada nasıl üşüsün ayaklar :) yanıyo baksana. bi açıyo bi kapıyo hava ama mşlh beni terletmeye yetiyo bunaltıcı sıcağı var. hacı bekler gibi bekliyoz valla doğsunlar diye bir an önce. ben çok özledim insan görmediği birini nasıl özler ama ben çok özledim.

bende doğuramayanlardayım.40+4 olduk.ama tık yok.doktorum pazartesi son gün diyor.suni sancı verecek.pazartesi 41. haftada suni sancı verecek.hiç açılma yok.ne yapacam bilmiyorum.

benim doktor da en fazla 1 hafta daha bekleriz dedi. ama benimki açılmaya falan bakmadı sadece sancıya bakıyo. ya artık beklicez yetrki bebişer sağlıklı doğsun..

sende sanırım normal doğum isteyenlerdensin??

benimde bu haftadan sonra 1 haftam kaldı. geldi geldi gelmedi sezeryan yolu göründü. inşallah gelir bebişimde sezeryana gerek kalmaz. sabah yazıştık kızlarla gerçmişe baktıysan. ilişkiye girince doğumu tetikliyomuş.

okumadım da öyle bişey de yapmam yaa. doktor bi kere ilişkiye girmeyin dedi bize. bizde utanıp sebebini soramadık:)

hem çocuk demez mi napıyo bunlar diye

okumadım da öyle bişey de yapmam yaa. doktor bi kere ilişkiye girmeyin dedi bize. bizde utanıp sebebini soramadık:)

hem çocuk demez mi napıyo bunlar diye

demez demez. o zaman kivi ye. kivide tetikliyomuş. ben çıkar. çarşıda işim var sonrada gezmeye gidicem arkadaşa. öptüm hepinizi. gelince görüşürk. akşam üstü yani.

kızlar bişi sorcam bende iki günden beri mide bulantısı mide yanması bağırsaklarım çok kötü hasta gibiyim yaaa normalmi yaşayan varmı kızımda yaşamadım böle....

kızlar bişi sorcam doğum yapanlar için özellikle... nasıl korunmayı dşünüyorsunuz? benim bildiğim sezaryenle doğum yapanlar 2 sene hamile kalamıyorlar... ya kaza ile öyle bişi olursa? annem diyo illa spiral taktır, benim de ilk bebeğim istiyorum ki ikinciden sonra taktırayım... korkuyorum biraz da.. var mı aranızda bu sorunu kafaya takan?

Sezeryandan sonra iki sene ara vermek lazım hamile kalamıyorlar yazmışsın yanlış anlaşılmasın canım.. Sezeryandan sonra 6 ay spiralde takılamıyor rahimde dikiş olduğu için, takan doktorlar var ama sağlıklı değil.. Yaaaa sezeryan olduk yandık yani, sen hadi neyse canım olursa ikinciyi yaparsın da , ben nasıl koruncam onu düşünüp duruyorum, d.kontrol hapı içmem de kesinlikle yasak... Of ki ne offfff.. Bir daha hamile kalırsam kesin aldırmam... Aldıramazsam da artık üçüncü de ölürüm herhalde..

canım malesef ben hala doğum yapmadım ama spiral taktırıcam doğumdan sonra öyle karar aldım en güvenilir o ama doğumdan sonra 40 gün geçmesi lazım

cnaımm benim yengem sezeryan oldu 40 gün sonra gel takalım dediler ama bilemiyorum gayette düzgün bir doktor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…