2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

he evet canım onu demeye çalıştım yanlış yazmışım... 6ay takılmıyor mu? bilmiyordum bunu... aldırmak bende istemem bu durumda en iyisi eşlerin korunması...

selam kızlar biz geldik.gene doğuramadım.doktora gittik bugün doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesiye kadar doğurmazsan gel karar verelim artık dedi.umarım o zamana kadar doğururum.bkızım 3700 açılma 1 cm sancım yok bakalım ne olacak beklemeye devam.

selammmmmmmmmmmmmmmmmm

saçlarımı kestirdim resmen kesilenlerle bir yastık yapılırdı...........

nasılsınız biz iyiyiz gezmelerew gittik dün yarı kırkımız çıktı..

merve çok güldüm sana 2 yıl hamile kalınmaz demişsin ya:)))))) ben kaldım annem 5 aylıkdı eylül kaldım valla..
doğuran varmı birceden haber alan varmı

ya kalınmazı yanlış yazmışım kalmak sakıncalıymış onu demek istedim.

cnaımm benim yengem sezeryan oldu 40 gün sonra gel takalım dediler ama bilemiyorum gayette düzgün bir doktor ama

he evet canım onu demeye çalıştım yanlış yazmışım... 6ay takılmıyor mu? bilmiyordum bunu... aldırmak bende istemem bu durumda en iyisi eşlerin korunması...

Valla bana takmadılar.. Doktorum dedi ki takılır ama rahim şu an dikişli dikişlerle takamam hırpalanırsın dedi.. Benim şu an ikinci doğumumu yapan doktorumda 6 ay olmaz dedi.. Ama haklısın benim arkadaşım da taktırdı 40 gün sonra ama vücudu kabul etmedi onun..

Naberrrr kız Ege, nerelerdesin.. Benim bugün kolum koptu bizim kızda bir gaz var anlatamam.. Sabahtan beri anca uyutabildim..

Kız Ege senin Duru da benim Mira da erkeğe benziyor ya, sonrası erkek derler, birer dene daha mı yapsak.. arkası erkekmiş bak..

amannn sorma yaa metan gazı var sanki.. biizmkide akşam 5 den sonra 10 kadar uyumuyor.. sen nasıl oldun fmg iltihap olmuş 3 gündür hastanedeler yatıyorlar. bebiş iyi ama kendsinde ateş varmış

amannn sorma yaa metan gazı var sanki.. biizmkide akşam 5 den sonra 10 kadar uyumuyor.. sen nasıl oldun fmg iltihap olmuş 3 gündür hastanedeler yatıyorlar. bebiş iyi ama kendsinde ateş varmış

manyadı karı doyamadın galiba.
ben almıyım alanada mani olmuyum bacım sen buyur...

bende 1-3-5-7 kesin kalkıyoruz emzir gaz çıkar derken uyuyamıyorum sonra tam yatıyorum eylül kalkıyor:)))))))

Ay benimkinde gece bişey yok derdi benimle, sabah 7 den beri uyumadı desem yeridir.. Kafayı yedin bugün... Zor be güzelim.. üçüncü mü Allah korusun ya... takılıyorum. Ay zormuş ya..

Geçmiş olsun Fmg nin dikişleri mi iltihaplanmış...

bende 1-3-5-7 kesin kalkıyoruz emzir gaz çıkar derken uyuyamıyorum sonra tam yatıyorum eylül kalkıyor:)))))))

benimki emdi kustu acıktı gene emdi kustu böyle devam etti bu arada kaka yaptı üstümü batırdı tam uyuttum viyakladı abooo çok fena..

evet kesinlikle normal doğum atraftarıyım.ama suni sancı için biraz daha beklemeliyimmi yoksa pazartesi gitmeliyimmi çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…