2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün nst de baya bi sancım çıktı doktor bekletemem seni suyun gelir bu gece 12 den itibaren bişey yiyip içme dedi sabah 7 de burda ol dedi ben tabi şok oldum 08:30 gibide sezeryana giricem yani kızlar, çok stresliyim

ebrucum çoook sevindim şükürler olsun hadi bakalım ayy darısı bize bende sancı mancı yok turp gibiyim ee sancıyı hisediyormusun?

allah analı babalı büyütsün inşallah.

BÜYÜK GÜN 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA SAAT 08:30 ÇINARIMIZ ARAMIZDA OLUCAK ...TARİHİMİZ BELLİ OLDU ARTIK 3 KİŞİLİK BİR AİLE OLUCAZ

slm kızlar,,, ben doğurdum, geldim darısı kalanların başına,, dün öğlen oğlum doğdu,bugün evdeyim şükür..

Yakamoz cnm nslsn dgm yaptnmi ben pazartesi gidicem bu arada ilk kimda gogsum cok fena olmustu esime dedim bu gun gelirken eczaneye sormus lansınoh hpa lanolin diye bi krem vermis eczanede sinir oldum ama 10 gr minicik bisey 22,5 vermis umarim etkilidirde devamli surmk zorunda kalmam yetmezki zaten cok kucuk offf

slm kızlar,,, ben doğurdum, geldim darısı kalanların başına,, dün öğlen oğlum doğdu,bugün evdeyim şükür..

Allah hayırlı uzun ömürler versin canım... gözün aydın... nasıl oldu doğum... bebiş nasıl...

canım o kremi kullanıyoz genelde... ben ikinci tüpü aldırdım eşime... büyük boy 39 lira vermiş... her emzirmeden sonra kullanmaya çalışıyorum...

günaydın canımm yokk yarın hastaneye gidicem
sezeryana mi alacak canım doktor?

bende 39 oldum. yani 40 a girdim ama hala tık yok.
aynen bende 40 a girdim tık yok

ay beklemek sorun değil aslında ben beklerimde doğum stresi kötü ya, kaçışı yok ya o sinirimi bozuyor elbet bi şekilde çıkacak ben o zorluğu yaşıycam korkusu var sürekli büyük ihtimal sezeryan olacam vallahi niyeti bozdum ben yarın pazartesi için gün almayı düşünüyorum öyle yada böyle ikisinde de acı var sancıyı çekmek istemiyorum saatlerce ...

aa ne güzel işte hayalimdeki doğum normal mi yaptın kızz

yaşasınn sıra sende. ne güzel bir yıl dönümü hediyesi. allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde sizi birbirinize kavuştursun. darsısı benim gibi doğuramayanların başına normal doğumla tebi :)

aiyyyy inanmıyorummmmmmmhadi hayırlısı cnm.. böyle de çok ani olmuş yaaa..sancı kasılma hissediyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…