http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
burdan bakarak yaptm bende canım
kızlar bugün nst de baya bi sancım çıktı doktor bekletemem seni suyun gelir bu gece 12 den itibaren bişey yiyip içme dedi sabah 7 de burda ol dedi ben tabi şok oldum08:30 gibide sezeryana giricem yani kızlar, çok stresliyim
KISLAR ÇOK KISA YAZABİLECEĞİM 3 HAZİRAN SAAT 13:52 DE OĞLUŞUM ALPTUĞ MERT SPİNAL SEZERYANLA DÜNYAYA GELDİ herkes iyidir umarım doğum yapacak arkadaşlara güzel ve hayırlı doğumlar yapmış olanlar ise gülel güle büyütmeyi nasip etsin Allahımn hepinizi öpüyorum
BÜYÜK GÜN 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA SAAT 08:30 ÇINARIMIZ ARAMIZDA OLUCAK ...TARİHİMİZ BELLİ OLDU ARTIK 3 KİŞİLİK BİR AİLE OLUCAZ
slm kızlar,,, ben doğurdum, geldimdarısı kalanların başına,, dün öğlen oğlum doğdu,bugün evdeyim şükür..
slm kızlar,,, ben doğurdum, geldimdarısı kalanların başına,, dün öğlen oğlum doğdu,bugün evdeyim şükür..
Yakamoz cnm nslsn dgm yaptnmi ben pazartesi gidicem bu arada ilk kimda gogsum cok fena olmustu esime dedim bu gun gelirken eczaneye sormus lansınoh hpa lanolin diye bi krem vermis eczanede sinir oldum ama 10 gr minicik bisey 22,5 vermis umarim etkilidirde devamli surmk zorunda kalmamyetmezki zaten cok kucuk offf
sezeryana mi alacak canım doktor?günaydın canımm yokkyarın hastaneye gidicem
aynen bende 40 a girdim tık yokbende 39 oldum. yani 40 a girdim ama hala tık yok.
kızlar nasılsınız...
kumsalın göbeği düşmüş tebrikler....bak doğduda göbekleri bile düştü
birce allah analı babalı büyütsün çok tatlı oğluşun...sarılık için endişelenme bol bol emzir güneşe çıkar dicem ama hava kapalı şansımıza :26:
deniz nasılsın gelen giden yok snrım..merveneslidende haber yok doğurdumu acaba....
yakamozcum sende kararsız kaldın dimi normalmi sezeryanmı diye az kaldı çok az son ana kadar sezeryanı düşünme cnm biliyorum çok sıkıcı bu beklemek biliyorum insanın psikolojisi alt üst oluyo sona kalınca...
ben yarın giremicem görümcemden geçicem hastaneye bugün evdeki işlerimi halledicem yarın son kez alıcaklarımı alıp ordan görümceme gidicem cumartesi inş. sağ salim allahın izniyle doğumumu yapıcam...hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar...allahım hepinize bebeğinizi sağ salim kucağınıza verir inş...son günler iyice endişelerim arttı açıkçası bişi olcak alamıcam kucağıma korkusu sardı içimi yaşanan olaylar herkes gibi benide çok etkiledi..umarım hepsi kuruntudan ibaret olur inş....:92:
sezeryana mi alacak canım doktor?
yok canım yaw kontrole gidicem ben
aynen bende 40 a girdim tık yok
ay beklemek sorun değil aslında ben beklerimde doğum stresi kötü ya, kaçışı yok ya o sinirimi bozuyor elbet bi şekilde çıkacak ben o zorluğu yaşıycam korkusu var süreklibüyük ihtimal sezeryan olacam vallahi niyeti bozdum ben yarın pazartesi için gün almayı düşünüyorum öyle yada böyle ikisinde de acı var sancıyı çekmek istemiyorum saatlerce ...
kızlar bugün nst de baya bi sancım çıktı doktor bekletemem seni suyun gelir bu gece 12 den itibaren bişey yiyip içme dedi sabah 7 de burda ol dedi ben tabi şok oldum08:30 gibide sezeryana giricem yani kızlar, çok stresliyim
aa ne güzel işte hayalimdeki doğum normal mi yaptın kızz
ayy çıkmamış yok yakamozcum yaw kontrole herzamankl gibi... ama göndermezse eve mutlu olurum tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?