2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

BÜYÜK GÜN 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA SAAT 08:30 ÇINARIMIZ ARAMIZDA OLUCAK ...TARİHİMİZ BELLİ OLDU ARTIK 3 KİŞİLİK BİR AİLE OLUCAZ

kızılcıkkkkkk aynı gün doğurucaz benim de sezaryan o günAllah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

gezmekten geldik şimdi kızımla. gittiğim yerde bir hareketlilik bir alttan bastırma sancı gibi. eve geldik tık yok. acaba ben her gün gezmeyemi gitsem de ordamı doğursam :)

bende ya gezerken ya temizlik yaparken doğurucam bütün evi ne var ne yok sildim gene oturdum sanki o işleri ben yapmamışım daha bi enerjikim bu var işte bi terslik var ama:44:

Son düzenleme:
evet canım ayı gun ne güzel isimleriimizde ayını benimde adım tuba :)

saglıklı hayırlı dogumlar

aaa ne güzel isimler de aynı:)aminnnnn cnm..benim akşam 5te doğum saatim..akşama kadar nasıl beklicem nasıl dayancam hiç bilmiyorum..şimdiden düşündükçe uykularım kaçıyor

aaa ne güzel isimler de aynı:)aminnnnn cnm..benim akşam 5te doğum saatim..akşama kadar nasıl beklicem nasıl dayancam hiç bilmiyorum..şimdiden düşündükçe uykularım kaçıyor

walla benim daha 6 gun olmasına ragmen cok heycanlandımmm kaldıki seninde bişe kalmamış 6 gun kadarcık ..bi bakşmışız bebeklerimiz kucaklarımızda

Son düzenleme:
ayy çıkmamış yok yakamozcum yaw kontrole herzamankl gibi... ama göndermezse eve mutlu olurum tabi..

belki doğurru gelirsin sunni sancı dener doktor :) benimde canım sıkıldı ya hastaneyi aradım tek kişilik odayı görmedim bi sorayım diye tek kişilik oda boş olursa veriyoruz yoksa iki üç kişilik odalara veriyoruz diyo dedim peki boş oldugu güne ameliyat günü alsam o gün gelsem hiçbişey için söz veremeyiz sizden önce bi doğum olur yada başka bi hasta gelirse ona verilir diyo ayırtamazmıyı ücretini ödesem dedim hayır diyo ...Peki tek kişilik odalarda refakatçi için yatak varmı dedim hayır sadece sedye var bide sandalye var diyo Allahım ne biçim hastane yaaa normal doğuma doktormu giriyor dedim hayır hemşireler yaptırıyor diyo bilmiyodum şimdiye kadar ben bunları geçen hafta sormuştum acil deki hemşireye gece sancı gelse gelsem doğum için doktor mu giriyo yoksa nöbetçi doktor mu dedim( ben en kötü ihtimal başka doktor girer diye düşünüyorum tabi) doktor çağırıyoruz demişti gerizekalı kız nolcak şimdi başka düzgün hastanede yok ...

saçmalık nasıl iş bu böyle. e oaman evde doğurmak daha mantıklı :)

saçmalık nasıl iş bu böyle. e oaman evde doğurmak daha mantıklı :)

hiç sorma doğuma doktor bile girmiyomuş çok canım sıkıldı hadi sezeryan olsam tek kişilik oda verileceği bile kesin değil verilsede kötüymüş odalar üfff napcam ben şimdi ya diğer iki hastanenin iki doktoruda bildiğin gerizekalı aşağılar gibi konuşuyolar hayatta gitmem onlara hele doğum için evde doğursam daha iyi

benim bildiğim ekstra ücret ödeyen hastalara verilir tek kişilik oda..o nasıl bir hastaneymiş öyle

sen nerde yaşıyosun bacım?

aiyyyy inanmıyorummmmmmmhadi hayırlısı cnm.. Böyle de çok ani olmuş yaaa..sancı kasılma hissediyor musun peki?

evet ani oldu ben cumartesi veya pazartesi bekliyordum ama birden yarın deyince şok oldu tabi benim için,hayırlısı olsun artık,kısmet böyleymiş.biraz sancı hissediyorum ama son bikaç gündür zaten vardı sadece belim ağrıyo bide heyecandan midem falan bulanıyo off

normal cnm benim şimdiden uykularım kaçıyor

oda tek kişilik olsa çok iyi olurdu koro halinde sancı çekmek hiç hoş olmazdı heralde bişey diyemiycem canım oralarda zor galiba bu işler gönlün rahat etmediyse gün al sezeryana en azından doktor kontrolünde olursun gerçi heryerde normal doğuma doktorun pek bi müdahalesi yok benim gitcem hastanede tek kişilik odalar daha görmedim ama öyleymiş o yüzden rahat allah kolaylık versin hepimize hayırlısıyla kurtulursun inşallah haber verirsin ..

ebru yarın benim sat a göre son günüm 40 hafta doluyo kime niyet kime kısmet hayırlısıyla taburcu olursun inşallah ağrın sızın olmaz canım bakalım yarın ne olucam belli değil benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…