- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ay ne bilim ya bende yeni öğrendim ne saçma ya 2-3 kişilik odalarda koro halinde ağrı çekecez sonra kanama kontrolü filan herkesin yanındamı yapılcakbenim bildiğim ekstra ücret ödeyen hastalara verilir tek kişilik oda..o nasıl bir hastaneymiş öyle
şırnaktayız doğu görevi nedeniyle canım , ama burda özel hastane bile yok siirte gidiyorum siirttede durum böyle iştesen nerde yaşıyosun bacım?
oda tek kişilik olsa çok iyi olurdu koro halinde sancı çekmek hiç hoş olmazdı heralde bişey diyemiycem canım oralarda zor galiba bu işler gönlün rahat etmediyse gün al sezeryana en azından doktor kontrolünde olursun gerçi heryerde normal doğuma doktorun pek bi müdahalesi yok benim gitcem hastanede tek kişilik odalar daha görmedim ama öyleymiş o yüzden rahat allah kolaylık versin hepimize hayırlısıyla kurtulursun inşallah haber verirsin ..
ay ne bilim ya bende yeni öğrendim ne saçma ya 2-3 kişilik odalarda koro halinde ağrı çekecez sonra kanama kontrolü filan herkesin yanındamı yapılcaknası iş bu ...
şırnaktayız doğu görevi nedeniyle canım , ama burda özel hastane bile yok siirte gidiyorum siirttede durum böyle işte
ya salak kafam annem o kadar mersinde yap demişti yok dedim babam filan var rahat edemem doğum sonrası diye, şimdi kadın o kadar yoldan kalktı geldi bu çıktı geri dönelim de diyemem zaten ordada rahat edemem, yarın doktoru arayıp görüşecem bakalım bide onunla konuşayım ondan sonra kesinleşir bişyler yazarım mutlaka
kızlarr sıze mujdelı bır dogum haberı vermek ısterdım ama hala beklemedeyım:))
kasık agrılarım ara ara var vee artık arayıp dogmadı mı daha hadı ne beklıyor dıye soranlara uyuuuuuuzzzzzzz oluyorum
sankı benım elımde ne cıns ınsanlar varrr
sızden ne haber bırcenın bebısı gordum cok yakısıklı
Kızlar, korkupduruyordum ya hani, doğumhanelerden sancı odalarından, doktorun rahatlığından vs vs...
bugün doktorla konuşmaya gitmiştim sözde, sezaryen olucam ben dicektim : ) ama o benden önce söyledi. bebeğim yanmış. 37+3 olucam yarın. bir de bebeğim zaten 2 hafta geriden takip ediyordu hep, bu kontrolde 3 hafta olmuş. kilo alması biraz yavaşlamış ve şu an 2360 gr. yarın dobler çekilcek ve nst ye giricem ardından, plesantadaki kan akışına yani bebeğin sıkıntıda olup olmadığına göre ya doğuma giricem ya da önümüzdeki hafta alıcak doktor bebeğimi.
eğer keyfi yerindeyse de, ayın sonuna kadar bekletiriz belki dedi ; ama sanıyorum ki önümüzdeki hafta pazartesi salı sezaryen olurum ; yarın ola hayrola : ) dua edin bol bol...
bebeğim ufak ya, biraz onun için üzüldüm, ama inşallah sağlıklıca doğsun büyür di mi teyzeleri? emer annesini cogur cogur, Allahım hepimizin yardımcısı ol inşallah.
merhabalar kızlar nasılsınız?
dünürüm merhaba :) damadın yengeç olcak diye iyi demişsin, ben de yengeç erkekleri çok iyi olur diye biliyorum :) analarına da düşkün oluyolarmış gerçi:)) duyanlar amaan sen onu sütten bile zor kesersin diyoama boğaları da ben çok severim, çok iyi anlaşırım, benim de burcum boğa bu arada :))
emzik konusunda ilk 15 gün tavsiye etmiyolarmış ama sonrasında nasıl alıştırılır valla ben de hiç bilmiyorum
Canım yengeç erkeği iyi olur, eşim evine bağlıdır evet anasına da bağlı ama bu senin için iyi bişey tabiBenim boğalar hakkında hiç fikrim yoktu aslında ama boğa burcunun özellikleri hoşuma gitti. Demek sende boğasın süper.. Benim kız 1 aylık olcak nerdeyse ama almıyor ya sinir ediyor beni, ben emziği tıktıkça ağzına bana kızıyor.. Napçaz bilemedim.. Bugün beni bayılttı sabah bir kalktı, akşam 4 e kadar uyumadı, daha doğrusu dalamadı.. Banyo yaptırdım rahatlar diye o da işe yaramadı.. Sonra oturdum okudum bildiğim nazar dualarını, resmen ben okurken bebek bile esnedi.. Rahatladı ve 4 ten beri uyuyor yavrucum.. Nasıl birşey bu ya anlamadım.. Aslında ben pek inanmazdım nazara falan ama oluyor işte baksana.. Sen naptın işleri kolayladın mı..
ay canım ya nazara ben inanıyorum hele bi de böyle ufacıkken daha da korumasız oluyorlar, bolca okumak lazım. ben de kıyafetleri yıkadım, ütüledik, valizi sildim sadece eşyaları içine yerleştiricem. duvarları sildi eşim, sadece mutfak kaldı. mutfakta ev sahibinin iğrenç kullandığı aspiratörü temizledim Allahım insan bi kere mi bez sürmez, neyse ki geçti:) sonra banyoda ufak bi sorun vardı usta geldi halloldu. halılar yıkamaya gitti. baya bi iş bitti yani çokşükür. salı günü kadın gelecek, halılar bir gün öncesnde gelir, kadına da banyo, wc, ve mutfak dolaplarını sildiricem camları sildircem, bitiyo yani salı günü inşallah..sonrasında bakalım ne zaman geliyo velet:)
Canım yengeç erkeği iyi olur, eşim evine bağlıdır evet anasına da bağlı ama bu senin için iyi bişey tabiBenim boğalar hakkında hiç fikrim yoktu aslında ama boğa burcunun özellikleri hoşuma gitti. Demek sende boğasın süper.. Benim kız 1 aylık olcak nerdeyse ama almıyor ya sinir ediyor beni, ben emziği tıktıkça ağzına bana kızıyor.. Napçaz bilemedim.. Bugün beni bayılttı sabah bir kalktı, akşam 4 e kadar uyumadı, daha doğrusu dalamadı.. Banyo yaptırdım rahatlar diye o da işe yaramadı.. Sonra oturdum okudum bildiğim nazar dualarını, resmen ben okurken bebek bile esnedi.. Rahatladı ve 4 ten beri uyuyor yavrucum.. Nasıl birşey bu ya anlamadım.. Aslında ben pek inanmazdım nazara falan ama oluyor işte baksana.. Sen naptın işleri kolayladın mı..
ay canım ya nazara ben inanıyorum hele bi de böyle ufacıkken daha da korumasız oluyorlar, bolca okumak lazım. ben de kıyafetleri yıkadım, ütüledik, valizi sildim sadece eşyaları içine yerleştiricem. duvarları sildi eşim, sadece mutfak kaldı. mutfakta ev sahibinin iğrenç kullandığı aspiratörü temizledim Allahım insan bi kere mi bez sürmez, neyse ki geçti:) sonra banyoda ufak bi sorun vardı usta geldi halloldu. halılar yıkamaya gitti. baya bi iş bitti yani çokşükür. salı günü kadın gelecek, halılar bir gün öncesnde gelir, kadına da banyo, wc, ve mutfak dolaplarını sildiricem camları sildircem, bitiyo yani salı günü inşallah..sonrasında bakalım ne zaman geliyo velet:)
naber cnm nasılsın?
sende ızne ayrıldın daha cok yoruldun neyse ısın cogu bıtmıs hadı gozunaydın..
ıyı gozle bakanda var kotu gozle bakanda sen duanı et mınnakına:))
ıyı gozle bakanda var kotu gozle bakanda sen duanı et mınnakına:))
merhaba canım takip ediyorum sizleri ama bazen yazamıyorum. iyiyim çokşükür, dediğin gibi izne ayrıldım daha beter oldum:)) ama bitince çok rahatlıcam ya, insan yapılcak iş olunca dert ediyo ister istemez akıla takılı kalıyo herşey..sen nasılsın? sancıları bekliyorsun sanırım:))
ya kızlar bi de ben de tavsiye alıcam özellikle tecrübeli annelerden, annem lüzumsuz müdahalelerde bulunmaz ama kaynanam çok karışacak diye endişeleniyorum ben. napmak gerek bebek görmeye geldiklerinde? kocamı ve anasını nasıl idare edicem onu düşünüyorum bazen..kısa süre olsa bile o psikolojiyle insan idare edebiliyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?