2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın kız olcak herhelade seninki erkek bebek çabuk canlanır hareket edermiş diye okumuştum internette
bende dün yolda bir tane küçük çikolata yemiştim hareket etsin diye

Zaten sordum cinsiyet.Doktor dedi daha söylenemez, bi de söylemem için bacaklarını açması lazım..Valla ben ultrasonda bacak da göremedim ama..Sanırım kız, çıkıntı mıkıntı yok dedi doktor sonunda..Ama kesin değil dedi..14.hafta bakalım bi daha dedi.Çünkü zaten küçük, bide kıpırdamadı hiç...Kalbi gümbür gümbür atıyordu ama..

kızlar bu arada kendimce düşüncem süt bebeği çok iyi besliyor
ilk zamanlar hiç birşey yiyemiyordum ama bol süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyorum ama süt içemiyorum bebek sat la tam uyumlu bu geceden itibaren ne yapıp yapıp süte başlıcam tekrar

Bence de,bebek bizi yiyor..Ben hiçbirşey yemiyorum..Maşallah 11+3 olacaktık bugün.11+5 olmuşuz..
ama ciddi bişey yemiyorum, haftada 1 serum takıyorlar...Bir de tansiyonum çok düşükmüş, serum takalım mı dedi, yok onu ben cumartesi hallediyom dedim..

ya çok mutl oldum canım hep aklım sendeydi:)))))))

Valla kızlar,kendime ne istiyorsam hepiniz için de aynı şeyleri isiyorum..Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın..Ben çok korktum kıpırdamayınca...
Sıpaaaa...Şimdiden anasını korkutuyo..Bunun babası da böyledir..Uyandırmasan yılan gibi kış uykusuna yatar,baharda uyanır ancak...

korkma kalbini duydun yaa önemli olan o..
Bende hepiniz için aynı duyguları besliyorum. Doktordan gelene kadar 50 kere bakıyorum siteye..
Allah hepiciğini korusun bebişlerimizin..

Valla hepinizle sevinip üzülüyorum. Kalbim güm güm atıyor. Ellerim buz gibi oldu.Çok heyecanlı birşey yaa.
N'oolur artık hep sevinçli güzel haberler alalım. Allahım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…