gözün aydın kız olcak herhelade seninki erkek bebek çabuk canlanır hareket edermiş diye okumuştum internette
bende dün yolda bir tane küçük çikolata yemiştim hareket etsin diye
kızlar bu arada kendimce düşüncem süt bebeği çok iyi besliyor
ilk zamanlar hiç birşey yiyemiyordum ama bol süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyorum ama süt içemiyorum bebek sat la tam uyumlu bu geceden itibaren ne yapıp yapıp süte başlıcam tekrar
Ayy kuzu sen kurtuldun bide ben gidip gelsemm
bence de,bebek bizi yiyor..ben hiçbirşey yemiyorum..maşallah 11+3 olacaktık bugün.11+5 olmuşuz..
Ama ciddi bişey yemiyorum, haftada 1 serum takıyorlar...bir de tansiyonum çok düşükmüş, serum takalım mı dedi, yok onu ben cumartesi hallediyom dedim..
inşallah canım sen benden de güzel haberlerle gelirsin..
ya çok mutl oldum canım hep aklım sendeydi:)))))))
kızlar acele etmeyin çok erken daha cinsiyet için söylenenlerde kesin değil bence
Kuzucum gözün aydın çok sevindim.
Yarın egeden de güzel haberler alacağız inşallah.
valla kızlar,kendime ne istiyorsam hepiniz için de aynı şeyleri isiyorum..rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın..ben çok korktum kıpırdamayınca...
Sıpaaaa...şimdiden anasını korkutuyo..bunun babası da böyledir..uyandırmasan yılan gibi kış uykusuna yatar,baharda uyanır ancak...
Eki Görüntüle 109618 Eki Görüntüle 109619
Şimdi ben size dicem,benim bebenin balık gibi kuyruğu var,siz ona da gülceniz...
Valla hepinizle sevinip üzülüyorum. Kalbim güm güm atıyor. Ellerim buz gibi oldu.Çok heyecanlı birşey yaa.
N'oolur artık hep sevinçli güzel haberler alalım. Allahım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?