Anammm yerim onun kuyruğunu ben.
ooo sen kurtarmışsın kendini süper walla..6 BİTTİ CANIM.7DEN GÜN ALDIK:))
1.SINIFA GİDİYOR..
AY İNŞALLAH YAA ÇOK HEYECANLIYIM
YİYEBİLDİĞİN HERŞEYİ YE BENCE DİKKAT ETMEMİZ LAZIM
ayrıca istersen normal doğumda yapabilirsin biliyosun değilmi? 5 yıl dolunca çok rahat normal doğuma alıyorlar
canım allahtan sana sabırlar diliyorum.. söylenecek söz yok metanetini koru rabbim sağlıklı hayırlısını wersin sana..herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
maşallah canım sewindim, inşallah kız olur rabbim gönlüne göre wersin.. bizde bariz bi çıkıntı wardı bakalım benim bi prensesim war inşallah birde prensim olur...11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..Babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
öksür falan demedimi sana kıpırdaması için bizimkide kıpırdamıyodu önce doktordürttü falan öksürdüm bi kaç kere anında hareketlendi?
Evet, bi de diyom oryantal yapıyordur...Bana benzese yapar da, kıpırdatamadık bile..Korktum diye doktor kalp atışını dinletti..Babası kılıklı nooollllceeekkk...
uyuyodur annesi:))) sende uyandırsaydın biraz sesli sesli öksürüp:))
Var ama demi... :))))
Eki Görüntüle 109618 Eki Görüntüle 109619
Şimdi ben size dicem,benim bebenin balık gibi kuyruğu var,siz ona da gülceniz...
ooo sen kurtarmışsın kendini süper walla..
ayrıca istersen normal doğumda yapabilirsin biliyosun değilmi? 5 yıl dolunca çok rahat normal doğuma alıyorlar
canım allahtan sana sabırlar diliyorum.. söylenecek söz yok metanetini koru rabbim sağlıklı hayırlısını wersin sana..
maşallah canım sewindim, inşallah kız olur rabbim gönlüne göre wersin.. bizde bariz bi çıkıntı wardı bakalım benim bi prensesim war inşallah birde prensim olur...
öksür falan demedimi sana kıpırdaması için bizimkide kıpırdamıyodu önce doktordürttü falan öksürdüm bi kaç kere anında hareketlendi?
uyuyodur annesi:))) sende uyandırsaydın biraz sesli sesli öksürüp:))
Bacım, öksürdüm, çiko yedim yattığım yerden..Onu bırak sabahtan beri yediğim çikonun haddi hesabı yok..
Kıpırdamadı sıpa.
Kuzu kalp yapmış beben sana yerim onu ben yaa:)))))
kızlar beno testi yaptım kız çıktı vallaha
Valla pek seçilmiyo resimden. :)))) Kuyruklar bu haftaya kadar kayboluyordu. Bildiğim kadarıyla.
Sen kafanı karıştırma kuzum.
benimk zaten geriden geliyo ya..ondandır belki..ters bişey olsa doktor söylerdi herhalde.
Benimk zaten geriden geliyo ya..Ondandır belki..Ters bişey olsa doktor söylerdi herhalde.
Kız o kız bak demedi deme bi alımlı dikmiş bacakları edepli kız annesi o açmıyor bacaklarını:))
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
Bacım, öksürdüm, çiko yedim yattığım yerden..Onu bırak sabahtan beri yediğim çikonun haddi hesabı yok..
Kıpırdamadı sıpa.
o zamn senin kızın inadı tutmuş:))))
Baby Gender Predictor Test
burayada bi bakın isterseniz
11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..Babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?