valla bizim de işler yoğun..artık lavaboya bile gidemiyorum, odada kimse yok nasılsa diye, yoğurt kovası aldım yanıma...
Bi yandan kusuyoom, bi yandan evrak işliyom, bi yandan buraya yetişiyorum..
senin doktorun yarin kacta...aramizda bir gun var hee
kız sen varya çok yaşa . çok güldüm ama canım vicdan yaptın bende..
Bi geçsede normal hayata dönsen
sitemi yavasladı benım nettemı sorun var uff
Kızlar merhaba,
Ben Ocak 2010 annelerindenim ve fmg nin de arkadaşıyım.
Hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alırsınız inşallah.. Eminim size şimdi zaman hiç geçmiyordur ve bebeklerinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuzdur.. Onlar doğduktan sonra zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksınız onun için bu zamanların keyfini çıkarın ve bol bol dinlenin..
Kolay ve sorunsuz doğumlar dilerim size..
aynen katılıyorum hemde şiddetleeeeee bugun fena sıkıntılı içim hayır olsun ne yere ne göğe sığmıyorumbenimde hiç çalışasım yok ya
ayakta kalıncada başım dönüyor
yemek yiyince midem bulanıyor
mıymıylık son raddede
evde olsam şimdi yatardım ne güzel tv izlerdim izlerkende uyuyakalırdım
oh mis
benimde hiç çalışasım yok ya
ayakta kalıncada başım dönüyor
yemek yiyince midem bulanıyor
mıymıylık son raddede
evde olsam şimdi yatardım ne güzel tv izlerdim izlerkende uyuyakalırdım
oh mis
rahim büyüdüğü için kasılma olması normal canım..kızlar bende 2 gündür tam böyle kasıkların bitip bacağın başladığı kısımlar varya
kemikler var hani oralarda ağrı benzeri bi şey var sanki iki taraflı olarak birileri çekiyomuş gibi oluyo
birde sağ kasığım sanki ağrıyo sizde de oluyomu böyle
kız normalde haftada 1 mi deişiyodun kiakıntı son günlerde bende de çok arttı kıvamı da sanki az koyulaştı gibi. kilotlarım yetmez oldu hergün değiştirmekten. bi de ütülemeden giymem hepsi birikti ütülenecek.. ama dr. um normal endişelenme dedi. kanama olmasın da allah korusun akıntıyı boşverin kızlar
gökyüzü rica etsem ikili testteki free beta hcg değerini sölermisin?iyiz canlarım biz hacdan gelenleri bekleyınce o heycanla unuttum
zaten orda nete giremezdım bi daha gitmeden sölerım merakda bırakmam sizi
bu arada 2li testin kan sonucunu ögrendık telefonda normal dedi esim aksam hastaneden alcak
ya ben bu akıntıyı doktora sölemedm mantar falan varmı bilmıyorum
kasıntı oluyo zaten ped koymuyorum die sürekli tualetteyım
Kızlar merhaba,
Ben Ocak 2010 annelerindenim ve fmg nin de arkadaşıyım.
Hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alırsınız inşallah.. Eminim size şimdi zaman hiç geçmiyordur ve bebeklerinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuzdur.. Onlar doğduktan sonra zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksınız onun için bu zamanların keyfini çıkarın ve bol bol dinlenin..
Kolay ve sorunsuz doğumlar dilerim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?