2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizim de işler yoğun..Artık lavaboya bile gidemiyorum, odada kimse yok nasılsa diye, yoğurt kovası aldım yanıma...
Bi yandan kusuyoom, bi yandan evrak işliyom, bi yandan buraya yetişiyorum..

valla bizim de işler yoğun..artık lavaboya bile gidemiyorum, odada kimse yok nasılsa diye, yoğurt kovası aldım yanıma...
Bi yandan kusuyoom, bi yandan evrak işliyom, bi yandan buraya yetişiyorum..

kız sen varya çok yaşa . çok güldüm ama canım vicdan yaptın bende..
Bi geçsede normal hayata dönsen

seydam babannemgil hacdan geldi 2 gün ordaydım
göbişimi koyucam aklımda ama fırsatım olmadı ::::)

benimde hiç çalışasım yok ya
ayakta kalıncada başım dönüyor
yemek yiyince midem bulanıyor
mıymıylık son raddede
evde olsam şimdi yatardım ne güzel tv izlerdim izlerkende uyuyakalırdım
oh mis

selam kızlar uyudum uyandım geldim
ama karnım ağrıyor iş yaptım ondan mı acaba korkuyorum

birece canım geçmiş olsun ikiz gebeliklerde olabiliyor böyle sorunlar bol bol dinlen sen
gökyüzü meraktan çatlattın bizi ama iyi olmanıza çok sevindim

Kızlar merhaba,

Ben Ocak 2010 annelerindenim ve fmg nin de arkadaşıyım.
Hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alırsınız inşallah.. Eminim size şimdi zaman hiç geçmiyordur ve bebeklerinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuzdur.. Onlar doğduktan sonra zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksınız onun için bu zamanların keyfini çıkarın ve bol bol dinlenin..

Kolay ve sorunsuz doğumlar dilerim size..

hoşgeldiniz aramıza ufff bulantılar geçse tadını çıakrtsak uffffffffff

aynen katılıyorum hemde şiddetleeeeee bugun fena sıkıntılı içim hayır olsun ne yere ne göğe sığmıyorum((((

bende çok halsizim oysa güne iyi başlamıştım çalışmıyorum evdeyim ama evimi toparlamış işlerimi halletmiştim şimdi halsiz yorgunum ve korkuyorum çünkü karnım ağrıyor

rahim büyüdüğü için kasılma olması normal canım..
kız normalde haftada 1 mi deişiyodun ki bendede durumlar aynı sen yine iyi o zaten normaldi günlük değişim.. ben şimdi günde en az 3 kez değişiyorum, günlük pedde unutyorum allahtan ew we iş altlı üstlüde rahatım o konuda
gökyüzü rica etsem ikili testteki free beta hcg değerini sölermisin?
bndede akıntı ayunı dra söyledim 12 hafta dolsun fitil wercek sanırım bugün sorarım koca kişisi teşrif edipte çıkabilirsem

yoğurt bende gaz yapıyo ya...
kükrüyorum valla aslan gibi....
Ben hiç eskiden böyle değildim, kibarcıktım...Geğirmezdim,kusmazdım,gazım olmazdı...
Kocamda hepsi vardı, çok kınardım..Çocuummm da, al sana al sana diyo şimdi bana.

Ayyyy canım benimmm. :16
Çok mutlu oldum seni burada görünce.
Oğluş çok tatlı çıkmış şu güzelliğe bak maşallahh
Yer onu teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…