2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende öyleeeeeeeee

canım sende bendensin bnde mart annesiyim tabi kızım 24 şubatta doğdu.. benimki hiç heycanlı geçmiyor:) zaten yeni yeni ısınıyorumhamilelik fikrine sende nasıl, planlı mı oldu? we kaç haftalıksın_?
leyla01 e mesaj atilmiyoki bizide eklesin

mesaj kutusu dolu girmiyor herhalde 2gün önce atmaya çalıştım o zamnda gitmedi

ben kaçar kendimi we balitomu dra götrmeye inşallah hayırlı haberlerle dönerim 6 gibi falan:)

merhaba tekrar,
sanırım yanlış anlaşılma oldu, ben hamile değilim.. en azından şimdilik düşünmüyorum ikinci bebeği..
sadece arkadaşımı da aranızda görünce iyi dileklerimi söylemek için yazdım buraya..

arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 4 gündür sağ tarafım kalçamda ağrım var acayip ayakta kaldıgım zaman ve yatarken oturamıyorum doğru düzgün neden olabilir acaba bel fıtıgı olmasından korkuyorum benim gibi ağrı çeken varmı acaba

Ayyy çok tatlı çıkmış balım. Nazar değdiricem valla annesi maşallah
Yarın sabah kontrolüm var.
Bende tontonumu sağlıkla görürüm inşallah.
Büyüdü mü acaba?

benimde sol popomun kemiği çok acıyo sızlıyo yürüken falan çok zorlanıyorum. ama burda arkadaşın biri popomuzun genişlediğini ondan dedi ama bilmiyorum

bende çok halsizim oysa güne iyi başlamıştım çalışmıyorum evdeyim ama evimi toparlamış işlerimi halletmiştim şimdi halsiz yorgunum ve korkuyorum çünkü karnım ağrıyor
aferin sana ve iş yapan herkese.. Ya bi işe bu kadar eğilimli olmasanız birazda evinizi ihmal etseniz olmazmı yazık değilmi bebişede sizede.. şimdi de böyle kork bakalım... Nasıl kızdım ama...

Bişey olmaz yordun kendini uzan hiç kalkma bugun:))

ben kaçar kendimi we balitomu dra götrmeye inşallah hayırlı haberlerle dönerim 6 gibi falan:)

güzel haberlerle gel canım merakta koyma bizi.öptümm

benimde sol popomun kemiği çok acıyo sızlıyo yürüken falan çok zorlanıyorum. ama burda arkadaşın biri popomuzun genişlediğini ondan dedi ama bilmiyorum

hepimizde hemen hemen benzer ağrılar var normal demekki popo büyüyo rahim büyüyo bebiş büyüyo

Gökyüzü ne yemek yaptı merak ettim ayrıca bana bi yemek adı söyleyin bıktım hergün ne pişirsemi düşünmekten:)))

Ayyy ege söyliycem ama kızların canı çekmesin. Kızlar siz devamını okumayın
Ekşili terbiyeli köfte. En favori yemeğim oldu son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…