aynen bende öyleeeeeeeeeyoğurt bende gaz yapıyo ya...
kükrüyorum valla aslan gibi....
Ben hiç eskiden böyle değildim, kibarcıktım...Geğirmezdim,kusmazdım,gazım olmazdı...
Kocamda hepsi vardı, çok kınardım..Çocuummm da, al sana al sana diyo şimdi bana.
canım sende bendensin bnde mart annesiyimKızlar merhaba,
Ben Ocak 2010 annelerindenim ve fmg nin de arkadaşıyım.
Hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alırsınız inşallah.. Eminim size şimdi zaman hiç geçmiyordur ve bebeklerinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuzdur.. Onlar doğduktan sonra zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksınız onun için bu zamanların keyfini çıkarın ve bol bol dinlenin..
Kolay ve sorunsuz doğumlar dilerim size..
leyla01 e mesaj atilmiyoki bizide eklesin
ben kaçar kendimi we balitomu dra götrmeye inşallah hayırlı haberlerle dönerim 6 gibi falan:)
merhaba tekrar,
sanırım yanlış anlaşılma oldu, ben hamile değilim.. en azından şimdilik düşünmüyorum ikinci bebeği..
sadece arkadaşımı da aranızda görünce iyi dileklerimi söylemek için yazdım buraya..
benimde sol popomun kemiği çok acıyo sızlıyo yürüken falan çok zorlanıyorum. ama burda arkadaşın biri popomuzun genişlediğini ondan dedi ama bilmiyorumarkadaşlar 11 haftalık hamileyim 4 gündür sağ tarafım kalçamda ağrım var acayip ayakta kaldıgım zaman ve yatarken oturamıyorum doğru düzgün neden olabilir acababel fıtıgı olmasından korkuyorum benim gibi ağrı çeken varmı acaba
aferin sana ve iş yapan herkese.. Ya bi işe bu kadar eğilimli olmasanız birazda evinizi ihmal etseniz olmazmı yazık değilmi bebişede sizede.. şimdi de böyle kork bakalım... Nasıl kızdım ama...bende çok halsizim oysa güne iyi başlamıştım çalışmıyorum evdeyim ama evimi toparlamış işlerimi halletmiştim şimdi halsiz yorgunum ve korkuyorum çünkü karnım ağrıyor
ben kaçar kendimi we balitomu dra götrmeye inşallah hayırlı haberlerle dönerim 6 gibi falan:)
arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 4 gündür sağ tarafım kalçamda ağrım var acayip ayakta kaldıgım zaman ve yatarken oturamıyorum doğru düzgün neden olabilir acababel fıtıgı olmasından korkuyorum benim gibi ağrı çeken varmı acaba
benimde sol popomun kemiği çok acıyo sızlıyo yürüken falan çok zorlanıyorum. ama burda arkadaşın biri popomuzun genişlediğini ondan dedi ama bilmiyorum
Gökyüzü ne yemek yaptı merak ettim ayrıca bana bi yemek adı söyleyin bıktım hergün ne pişirsemi düşünmekten:)))
Gökyüzü ne yemek yaptı merak ettim ayrıca bana bi yemek adı söyleyin bıktım hergün ne pişirsemi düşünmekten:)))
ciğerim delinecek bugün....
Mahvoldum yaaa....
Tansiyonum gene 7-4 oldu..Buraya yazamıyorum, o kadar bile halim yok..
Mahvoldum yaaa....
Mahvoldum yaaa....
eve gdip dinlen bence bu halde çalışılmaz
ben bugün ölsem mezardan çağırırlar..Yarın öl diye..
Beyannamelerin son günü bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?