ben bugün ölsem mezardan çağırırlar..Yarın öl diye..
Beyannamelerin son günü bugün..
aferin sana ve iş yapan herkese.. Ya bi işe bu kadar eğilimli olmasanız birazda evinizi ihmal etseniz olmazmı yazık değilmi bebişede sizede.. şimdi de böyle kork bakalım... Nasıl kızdım ama...
Bişey olmaz yordun kendini uzan hiç kalkma bugun:))
ooooo güzellll ama anacığımı aradım çok güzel şeyler yapmış bana gel dedi kocacımı ardım anneme gidiyoruz dedim olur dedi:))))))ayyy ege söyliycem ama kızların canı çekmesin. Kızlar siz devamını okumayın
Ekşili terbiyeli köfte. En favori yemeğim oldu son zamanlarda.
ıspanak bayılırım taze fasulye bende yarın yapayım :)) yok yok yazarken aklıma geldi cuma günleri balık günü bizimbende salı günü taze fasulye bulgur pilavı dün ıspanak tavuk suyu çorba vardı bugünde kalanlar var
yorma diye kızdım sana kıyamam ben kimseye :) muckkkahh canım öyle çok bişey de yapmadım toz aldım birde vileda ile yerleri sildim
ayy bunlarıda mı yapamıycam artık yaaa hiç bana göre değil ben ki eskiden hergün ev temizleyen bir kadındım şimdi pis evde oturuyorum hamilelik hem güzel hem zor
zaten temizliği de dr fiziksel aktiviteni arttır dedi diye yaptım yormadım da kendimi
yorma diye kızdım sana kıyamam ben kimseye :) muckkk
ooooo güzellll ama anacığımı aradım çok güzel şeyler yapmış bana gel dedi kocacımı ardım anneme gidiyoruz dedim olur dedi:))))))
Ayyy çok tatlı çıkmış balım. Nazar değdiricem valla annesi maşallah
Yarın sabah kontrolüm var.
Bende tontonumu sağlıkla görürüm inşallah.
Büyüdü mü acaba?
en güzeli ohhhh hem anne yemeği hem sofrayı hazır bulmak. Mükemmel bişey.
Afiyet olsun :)
büyümüştür büyümüştür annesi... ne zaman 4 boyutlu bakacak doktor? orada çok güzel gözüküyorlar..
güzel haberlerini alırız yarın inşallah canımm..
en güzeli ohhhh hem anne yemeği hem sofrayı hazır bulmak. Mükemmel bişey.
Afiyet olsun :)
hihihihi annem sapolsun kzımı okulayoladıktan sonra yapılacak yemekleri ben söylüyorum ben gelene kadar hazırlıyor:)))) melek melek
biliyorum canım meslektaşız ama böylede olmazki hiç kimse yokmu senden başka
valla benimkide öyle, aradım az önce. Akşam için yemek hazırlığı yapıyordu sağolsunlar. Allah başımızdan eksik etmesin.
var ama, mükellefimiz çok fazla..olanlar ancak yetiştiriyor işleri.
Var ama, mükellefimiz çok fazla..Olanlar ancak yetiştiriyor işleri.
annene yakınmısın sende benim gibi 1 sokak var aramızda bizim:))) bilerek öyle geldeim. Kendi evimi kiraya verdim anamın yanına geldim. Dayanamam ben uzağa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?