2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım öyle çok bişey de yapmadım toz aldım birde vileda ile yerleri sildim
ayy bunlarıda mı yapamıycam artık yaaa hiç bana göre değil ben ki eskiden hergün ev temizleyen bir kadındım şimdi pis evde oturuyorum hamilelik hem güzel hem zor
zaten temizliği de dr fiziksel aktiviteni arttır dedi diye yaptım yormadım da kendimi

ayyy ege söyliycem ama kızların canı çekmesin. Kızlar siz devamını okumayın
Ekşili terbiyeli köfte. En favori yemeğim oldu son zamanlarda.
ooooo güzellll ama anacığımı aradım çok güzel şeyler yapmış bana gel dedi kocacımı ardım anneme gidiyoruz dedim olur dedi:))))))

bende salı günü taze fasulye bulgur pilavı dün ıspanak tavuk suyu çorba vardı bugünde kalanlar var
ıspanak bayılırım taze fasulye bende yarın yapayım :)) yok yok yazarken aklıma geldi cuma günleri balık günü bizim

yorma diye kızdım sana kıyamam ben kimseye :) muckkk

Ayyy çok tatlı çıkmış balım. Nazar değdiricem valla annesi maşallah
Yarın sabah kontrolüm var.
Bende tontonumu sağlıkla görürüm inşallah.
Büyüdü mü acaba?

büyümüştür büyümüştür annesi... ne zaman 4 boyutlu bakacak doktor? orada çok güzel gözüküyorlar..
güzel haberlerini alırız yarın inşallah canımm..

Ondan sonrasıda dikkat gerektiren bişey ama . Sonrada bebek emzikten düştü derler bizde yani beslendiği plasenta varya allah korusun .. Ağır olmadıkça dinlenerek iş yapılır tabi bende yapıyorum . Allaha emanet hepimiz..

büyümüştür büyümüştür annesi... ne zaman 4 boyutlu bakacak doktor? orada çok güzel gözüküyorlar..
güzel haberlerini alırız yarın inşallah canımm..

İnşallah canım.
4 boyutlu 20. haftada bakarız demişti ama kesin olarak bilmiyorum. Eşim ısrar ederse bir ihtimal yarın da bakabilir.
Heyecanlanıyorum çok.

hihihihi annem sapolsun kzımı okulayoladıktan sonra yapılacak yemekleri ben söylüyorum ben gelene kadar hazırlıyor:)))) melek melek

Valla benimkide öyle, aradım az önce. Akşam için yemek hazırlığı yapıyordu Sağolsunlar. Allah başımızdan eksik etmesin.

valla benimkide öyle, aradım az önce. Akşam için yemek hazırlığı yapıyordu sağolsunlar. Allah başımızdan eksik etmesin.

annene yakınmısın sende benim gibi 1 sokak var aramızda bizim:))) bilerek öyle geldeim. Kendi evimi kiraya verdim anamın yanına geldim. Dayanamam ben uzağa:)))

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim benim takip eden ebe çağırdı takiplerimi yapmak için tansiyonumu falan ölçtü 75 kg hamile kalmıştım ilk zamanlarda yediğimden 77 olmuştum kusmalar başlayıncada şimdi ise 73,5 olmuşum 3,5 kilo vermişim yaaaa. birde ordaki dr sordum balık yiyemediğimi oda bol bol kiv ye o zaman dedi szede söliyim dedim

annene yakınmısın sende benim gibi 1 sokak var aramızda bizim:))) bilerek öyle geldeim. Kendi evimi kiraya verdim anamın yanına geldim. Dayanamam ben uzağa:)))

Bende dayanamam uzak kalmaya. Bizimde aramızda bir sokak var binalarımız sırt sırta.
Çok iyi oluyor böyle. Çok destek oluyorlar sağolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…