annene yakınmısın sende benim gibi 1 sokak var aramızda bizim:))) bilerek öyle geldeim. Kendi evimi kiraya verdim anamın yanına geldim. Dayanamam ben uzağa:)))
bizim de 10 aralıkta 12. haftamızda dr. randevumuz. öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler cinsiyetleri acep? biz gittiğimizde öğrenebilsek keşke. bana da çoğunluk erkek diyo ama bakalım. rüyamda çok görüyom bebeğimi ama nedense cinsiyetini bi türlü göremiyom :))
kızlar şimdi sağlık ocağından geldim benim takip eden ebe çağırdı takiplerimi yapmak için tansiyonumu falan ölçtü 75 kg hamile kalmıştım ilk zamanlarda yediğimden 77 olmuştum kusmalar başlayıncada şimdi ise 73,5 olmuşum 3,5 kilo vermişim yaaaa. birde ordaki dr sordum balık yiyemediğimi oda bol bol kiv ye o zaman dedi szede söliyim dedim
aynen yaa allah razı olsun:)bende dayanamam uzak kalmaya. Bizimde aramızda bir sokak varBinalarımız sırt sırta.
çok iyi oluyor böyle. çok destek oluyorlar sağolsunlar.
kivi mi balık yerinimi tutuyor kikızlar şimdi sağlık ocağından geldim benim takip eden ebe çağırdı takiplerimi yapmak için tansiyonumu falan ölçtü 75 kg hamile kalmıştım ilk zamanlarda yediğimden 77 olmuştum kusmalar başlayıncada şimdi ise 73,5 olmuşum 3,5 kilo vermişim yaaaa. Birde ordaki dr sordum balık yiyemediğimi oda bol bol kiv ye o zaman dedi szede söliyim dedim
kivi mi balık yerinimi tutuyor ki
en son 7.haftamda gittim doktora şimdi 10dayım ,12.hafta gidip ikili testimi falanda ögrenirim diyodum bekleyemiycem yarın yine gidip bi bakayım ne alemde..bu ara hiç beslenemedim merak ediyorum hem kalbini de dinleyim bidaha..yarına randevü aldım kızlar dua edin benim için de...:26:
aklıma takılan birşey var
kalbini sesli mi dinliyorsunuz yoksa kalp atısını ultrasondan mı görüyorsunuz
bana kimse bişi dinletmedi hep gösterdiler
benim kontrolum salı gününe cok heyecanlıyım şimdiden bebişi göreceğim içinnnnnnnnn
Evt çıkmış kuzuda yok bişe mi oldu yaa yoğundu ama :)
ayyy canm güzel haberlerle gel inşallah. Benimde tahlil sonuçlarım çıkarsa tekrar gidecem yarınen son 7.haftamda gittim doktora şimdi 10dayım ,12.hafta gidip ikili testimi falanda ögrenirim diyodum bekleyemiycem yarın yine gidip bi bakayım ne alemde..bu ara hiç beslenemedim merak ediyorum hem kalbini de dinleyim bidaha..yarına randevü aldım kızlar dua edin benim için de...:26:
bana dinletti hep valla sende iste açsın sesiniaklıma takılan birşey var
kalbini sesli mi dinliyorsunuz yoksa kalp atısını ultrasondan mı görüyorsunuz
bana kimse bişi dinletmedi hep gösterdiler
benim kontrolum salı gününe cok heyecanlıyım şimdiden bebişi göreceğim içinnnnnnnnn
ben burdayım kızlar merak etmeyin.
Hem yoğunluk hem kusma durumu o yüzden yazamıyorum..
Ya ama ben en çok birceyi merak ediyorum...doktordan gelmedi mi ki daha..
ayyy canm güzel haberlerle gel inşallah. Benimde tahlil sonuçlarım çıkarsa tekrar gidecem yarın
saol canım amin..hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh..cok üzülüyorum burda kötü bi sey duyunca..allah hepimizin bebeklerini korusun..
yok sanmıyorum..ayy o da şükür rahatlamış balık degilmiş..meger tersten mi koymuş fotoyu
ayyy canm güzel haberlerle gel inşallah. Benimde tahlil sonuçlarım çıkarsa tekrar gidecem yarın
saol canım amin..hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh..cok üzülüyorum burda kötü bi sey duyunca..allah hepimizin bebeklerini korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?