2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende anneme yakinim..4 yili gecti evliyim..daha bir kere yemek yapmadim..mutfakta olmak haric evle ilgili tum isleri yaparim..allah annemizi basimizdan eksik etmesin..canim annem benim..
annene yakınmısın sende benim gibi 1 sokak var aramızda bizim:))) bilerek öyle geldeim. Kendi evimi kiraya verdim anamın yanına geldim. Dayanamam ben uzağa:)))

Fıstıklar naıslsınız ???

Ben yoğunum ya off çıldıracağım :84::84: hamilemi dğeilmi hiç acımıyor patron

dün ceset gibiydim...yorgunluktan bide üstüne bağ aşrısı ve mide bulantısı ..eve kendimi zor attım bide ta 8 de çıktım.9 a 10 kala evdeydim yemek bile yemeden uyuyakalmışım ama nası açımm..öğlende bi çorba içmiştim...balık vardı ama yiyemedim..gece kalktım ekmek peynir yedim..

çok zorlanıyorum kızlar..bel ağrım çok fazla..ayakta uzun kalınca bacaklarıma ağrılar giriyor..daha şimdiden böyleyse büyüyünce ne yapacağım

ama yinede bebeğim için herşeye değer..o sağlıklı olsun yeter ki bırakmasın beni,onun için herşeyi yaparım,her şeye katlanırım...

sizler nasılsınız,nasıl geçiyor zaman ??
buraya ara ara gelebiliyorum,elimden geldiğince okumaya çalışıyorum,yorum yapamadan iş çıkışıyor ,şeytan diyor 9 ay izin al :90::90::90: gerçi 3. aya girdik kaldı 6 ay

seninle aynı gündeyiz sanırım...

kivimi ye dedi anlamadım canım?? bende balık yiemiyorum da..

bende dayanamam uzak kalmaya. Bizimde aramızda bir sokak var Binalarımız sırt sırta.
çok iyi oluyor böyle. çok destek oluyorlar sağolsunlar.
aynen yaa allah razı olsun:)

kivi mi balık yerinimi tutuyor ki

en son 7.haftamda gittim doktora şimdi 10dayım ,12.hafta gidip ikili testimi falanda ögrenirim diyodum bekleyemiycem yarın yine gidip bi bakayım ne alemde..bu ara hiç beslenemedim merak ediyorum hem kalbini de dinleyim bidaha..yarına randevü aldım kızlar dua edin benim için de...:26:

aklıma takılan birşey var
kalbini sesli mi dinliyorsunuz yoksa kalp atısını ultrasondan mı görüyorsunuz
bana kimse bişi dinletmedi hep gösterdiler
benim kontrolum salı gününe cok heyecanlıyım şimdiden bebişi göreceğim içinnnnnnnnn

bana dinletiyor doktor canım...baya ultrasondan bi yere basıyo kütkütküt duyuluyor

ayyy canm güzel haberlerle gel inşallah. Benimde tahlil sonuçlarım çıkarsa tekrar gidecem yarın

bana dinletti hep valla sende iste açsın sesini

ben burdayım kızlar merak etmeyin.
Hem yoğunluk hem kusma durumu o yüzden yazamıyorum..
Ya ama ben en çok birceyi merak ediyorum...Doktordan gelmedi mi ki daha..

bana dinletti hep valla sende iste açsın sesini[/QUOTE]

evet dinlenebiliyor gayet rahat..

yok sanmıyorum..ayy o da şükür rahatlamış balık degilmiş..meger tersten mi koymuş fotoyu

Kız foto tersten değil, biz ters anlamışız, o balık gibi olan var ya, kuzunun elleriymiş, ama daha perdesi kalkmamış..
Bacakları aşağıdaymış..Dikkatli bakınca parmakları bile görünüyo, o gece içim huzursuz olduydu da devlet hastanesine gittiydim resmi göstermeye..Benim doktorum neyin ne olduğunu söylememişti.Ondan anlamamıştım.

bana dinletti hep valla sende iste açsın sesini[/QUOTE]

geldimmm yemek yaptım yaa
bide site yavas f5 yapıyorum iki saat acılmıyo sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…