kuzum göremedim seni online olanlarda o yüzden merak ettim..
Kız gökyüzü uyudun da mı geldin hee. Biz akşamı ettik
Kız foto tersten değil, biz ters anlamışız, o balık gibi olan var ya, kuzunun elleriymiş, ama daha perdesi kalkmamış..
Bacakları aşağıdaymış..Dikkatli bakınca parmakları bile görünüyo, o gece içim huzursuz olduydu da devlet hastanesine gittiydim resmi göstermeye..Benim doktorum neyin ne olduğunu söylememişti.Ondan anlamamıştım.
yaaa cezaya ne olmus
e dedik sana panik yapcak bişey yokki zaten..bizim bebeklerin hepsi şimdi tam düzgün bi bebek seklinde degiller ki..ben yarın ne görcem bakalım.bne ürküyorum bazen o embriyo fotolarını görünce nette falan..ama doktorunun da hatası insan bi acıklama yapmazmı..deli oluyorum öle doktorlara
ya sorma 9.haftasında kalp atışı duyulmamış..kürtaj olmuş..iki gündür bende ondan cok etkilendim..yarın doktora gidiyorum valla...
herkese slm.bodrum81 senle aynıyız diyodum ya dün doktora gittim kalp atışlarını gördüm 8 hafta 4 günlükdedi dün normal dedi 2 cm cik
allah hepimizi korusun:)ayy ege yazamadım bi türlü hep diger yazdıgım cıktı pardon..saol canım amin..hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh..cok üzülüyorum burda kötü bi sey duyunca..allah hepimizin bebeklerini korusun..
2li testte de ölçüm yaparken sesli dinletti bana baya 1 saaat sürdü benim bebiş arkasını döndü yüzünü dönmüyor.:) zorla çevirdiler yaa:))kalp atısını banada dinletmedi hiç 2li teste 2 saniye acdı kapadı
yapmıyo biz herseyı biliyoruz ya gerek duymuyolar sinir oluyorm yaa
oldu bitti masallah yapıp gönderıyolar
e dedik sana panik yapcak bişey yokki zaten..bizim bebeklerin hepsi şimdi tam düzgün bi bebek seklinde degiller ki..ben yarın ne görcem bakalım.bne ürküyorum bazen o embriyo fotolarını görünce nette falan..ama doktorunun da hatası insan bi acıklama yapmazmı..deli oluyorum öle doktorlara
ayy allahım sabır versın yardım etsın böle haberler duyunca bende fenalasıyorum
ben var ya bu şartlar altında Allah nasip ederse doğurucam da bu bebeği cidden Allah ın yardımı ile olucak. ya demin tuvalete giderken kafamın tam kenarından koli düştü. koli ya eşşek gibi bişi. basbas bağırdım falan yüreğime iniyordu
dünde bindiğim motor alabora oluyordu denizde
hay allah ım ya
elim ayağım boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?