2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ege yazamadım bi türlü hep diger yazdıgım cıktı pardon..saol canım amin..hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh..cok üzülüyorum burda kötü bi sey duyunca..allah hepimizin bebeklerini korusun..

e dedik sana panik yapcak bişey yokki zaten..bizim bebeklerin hepsi şimdi tam düzgün bi bebek seklinde degiller ki..ben yarın ne görcem bakalım. bne ürküyorum bazen o embriyo fotolarını görünce nette falan..ama doktorunun da hatası insan bi acıklama yapmazmı..deli oluyorum öle doktorlara

yapmıyo biz herseyı biliyoruz ya gerek duymuyolar sinir oluyorm yaa
oldu bitti masallah yapıp gönderıyolar

herkese slm.bodrum81 senle aynıyız diyodum ya dün doktora gittim kalp atışlarını gördüm 8 hafta 4 günlükdedi dün normal dedi 2 cm cik

herkese slm.bodrum81 senle aynıyız diyodum ya dün doktora gittim kalp atışlarını gördüm 8 hafta 4 günlükdedi dün normal dedi 2 cm cik

ee aynı degilmiyiz yanii..benim 9 hafta, senin 8 mi? ben de hiç bakmadım kaç cmmiş yarın bi bakayım..ultrasonda yazıyodur gercide eşim alıyo hemen ultrason fotolarını benden napıyosa anlamıyom..sevindim canım kaç defa gittin doktora ya ben cok mu gidiyom acaba?

ayy ege yazamadım bi türlü hep diger yazdıgım cıktı pardon..saol canım amin..hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh..cok üzülüyorum burda kötü bi sey duyunca..allah hepimizin bebeklerini korusun..
allah hepimizi korusun:)

kalp atısını banada dinletmedi hiç 2li teste 2 saniye acdı kapadı
2li testte de ölçüm yaparken sesli dinletti bana baya 1 saaat sürdü benim bebiş arkasını döndü yüzünü dönmüyor.:) zorla çevirdiler yaa:))

ben var ya bu şartlar altında Allah nasip ederse doğurucam da bu bebeği cidden Allah ın yardımı ile olucak. ya demin tuvalete giderken kafamın tam kenarından koli düştü. koli ya eşşek gibi bişi. basbas bağırdım falan yüreğime iniyordu
dünde bindiğim motor alabora oluyordu denizde
hay allah ım ya
elim ayağım boşaldı

ilk gittim keseyi göremedi küçük dedi.5 kasımda gittim sadece keseyi gördüm.20gün sonra gel demişti işte.dünde çok şükür kalp atışını gördü.adet tarihim 18 eylül dedim önce işte 9 hafta 4 günlük filan bi bakalım dedi.işte sordum 8 hafta 4 günlük normal ama sorun yok dedi

Valla benim doktorum herşey normal diye gönderiyo her seferinde..Soruyorum soruyorum normal diyo..
Pazartesi başka bi doktora gideceğim zaten...İnşallah bu doktor anlar huyumu suyumu da, bana göre izah eder..
Geçen gece gece devlet hastanesinde sezeryan doğum bekledim açıklama duyacam diye..

kızlar merhaba uzun zamandır yoğunluktan giremiyodum yazılanlar da o kadar çok birikmişki okuyamayacam hepsini herkes iyidir umarım :) ptesi doktora gittim bizim bebişin maşallahı var yerinde durmuyo amuda kalkarak karşıladı bizi :) doktor ense kalınlığını bile ölçemedi hareketten bu salı tekrar gidecez tekrar ölçmeye çalışacak doktor.hareketlerini görmek o kadar müthiş bir duygu ki salıyı iple çekiyoruz :)

nazar falanmı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…