2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım yaa..ayy ben de bugün mobilya bakmaya gittim bi anda bi köpek koşturdu ama nasıl bi taraftanda öbürü havlıyo ödüm koptu ki cokda korkarım ben öle köpekten falan bide doberman gibi bişey ödüm patladı..aynen dediign gibi elim ayagım boşaldı kadına da kızdım hamileyim herhalde bi tutun köpegi

Aman allah korusun ya...

sanada cok gecmis olsun canım ya
bende burada boş boş bağırdım durdum hırsımdan işte

ya ben f5 yapıyorum yazılanlar cıkmıyoo
kimse bişe yazmadı sanıyorum sonra ben yazınca bakıom sayfa ilerlemıs yazılanlardan

keşke burası twitter gibi olsa yazilanlar tikir tikir gecse :)
banada bir alıskanlık yapti öyle böyle değil
buraya girmeden hiç duramıyorum bir kere sizden gelen haberleri cok seviyorum
birde herkes aşağı yukarı aynı seyleri yasıyor ya o cok hoş birşey

ayy geçmiş olsun allah korusun

iyi canım cok sevindim..bende ilk gittim keseyi gördü, sonra gel kalp dinleyelim dedi kalbe gittim, sonra kordona bakalım dedi..kordona gittim..bide yarın gidersem 4.kez olacak canım..

kızım sen neler soruyosundur kimbilir..ben tahmin edebiliyom ben öle cok üstüne gitmiyom kadının cok da bogmuyorum..bıktırmıyım şimdiden diye cok soru sormuyom..ultrasonda bakarken bazen günlük haberlerden falan konuşyoz benide rahatlatmış oluyo böylelikle...

ben de hergün girmeye calışyıoum ama gecmişi okurken başım agrıyo..şöyle kısa bi özeti olsa düz yazı halinde daha ii olcak

camly... yakamozz... bebekpoyraz nerdeler ne zamandır girmıyolar
nıe girmıyolar haberı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…