ben var ya bu şartlar altında Allah nasip ederse doğurucam da bu bebeği cidden Allah ın yardımı ile olucak. ya demin tuvalete giderken kafamın tam kenarından koli düştü. koli ya eşşek gibi bişi. basbas bağırdım falan yüreğime iniyordu
dünde bindiğim motor alabora oluyordu denizde
hay allah ım ya
elim ayağım boşaldı
nazar falanmı var acaba
ben var ya bu şartlar altında Allah nasip ederse doğurucam da bu bebeği cidden Allah ın yardımı ile olucak. ya demin tuvalete giderken kafamın tam kenarından koli düştü. koli ya eşşek gibi bişi. basbas bağırdım falan yüreğime iniyordu
hay allah ım ya
elim ayağım boşaldı
geçmiş olsun canım yaa..ayy ben de bugün mobilya bakmaya gittim bi anda bi köpek koşturdu ama nasıl bi taraftanda öbürü havlıyo ödüm koptu ki cokda korkarım ben öle köpekten falan bide doberman gibi bişey ödüm patladı..aynen dediign gibi elim ayagım boşaldı kadına da kızdım hamileyim herhalde bi tutun köpegi
ayy geçmiş olsun allah korusunben var ya bu şartlar altında allah nasip ederse doğurucam da bu bebeği cidden allah ın yardımı ile olucak. Ya demin tuvalete giderken kafamın tam kenarından koli düştü. Koli ya eşşek gibi bişi. Basbas bağırdım falan yüreğime iniyordu
hay allah ım ya
elim ayağım boşaldı
ilk gittim keseyi göremedi küçük dedi.5 kasımda gittim sadece keseyi gördüm.20gün sonra gel demişti işte.dünde çok şükür kalp atışını gördü.adet tarihim 18 eylül dedim önce işte 9 hafta 4 günlük filan bi bakalım dedi.işte sordum 8 hafta 4 günlük normal ama sorun yok dedi
Valla benim doktorum herşey normal diye gönderiyo her seferinde..Soruyorum soruyorum normal diyo..
Pazartesi başka bi doktora gideceğim zaten...İnşallah bu doktor anlar huyumu suyumu da, bana göre izah eder..
Geçen gece gece devlet hastanesinde sezeryan doğum bekledim açıklama duyacam diye..
bende duramıyorum ama f5 yapıyorum hep son yazdıgım yerdeBende girmeden yapamıyorum valla çok alıştım
:87::44::98::97::96::93:
güzel anneler..kocam geldi cıkıyorum ben..kendinize ii bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?