2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

camly... yakamozz... bebekpoyraz nerdeler ne zamandır girmıyolar
nıe girmıyolar haberı olan varmı

comely yoğun hatun..Arada giriyo..
bebekpoyrazın eşinin olduğu jandarmada bilgisayarda bakım varmış, eşi laptopu götürüyormuş..Akşam da uykusu geliyorsa ondan girmiyordur.
Yakamoz çok bulantısı kusması oluyo..İstirahatte...

Ben her c.tesi serumdan sonra korku filmi seyrediyom, benim de kalbim hop hop hopluyo ama, bebişe zararlı mıdır ki...
Seviyom korku filmi seyretmeyi..

Kızlar bende çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın.
Kuzum sen de dikkat et kendine.
Yarın öğlen görüşürüz.
Hepiniz Allah'a emanet olun.

selam kıslar nasılsınız

ben cok giremiyorum cunku pc ye bakarken midem cok bulanıyo

cezaa arkadaşımıza da uzuldum peki daha önce duymuşmuydu kalp atışılarnı

evet, ilk duymuş.Sonraki gittiğinde duyulmamış..Ama gitmeden önce hafif bi kanaması olmuş.Öyle hatırlıyorum..

hımm rabbım kımseye yasatmasın zor bir durum sen nasılsın göbüş topiğinde gördümm göbüşünü maşallahh

ben normalde 46 beden giyiyodum suan bel 52 beden oldu bacak kısmı yine 46 da beni gören 5 aylık diyor gerçi bende hep vardı karın ama şimdi resmen 5 aylık gibi oldum

İyiyim canım,sıkıntılarım var, okuduysan bugün kusarkan kanlı kustum, yemek borum tahriş olmuş, o yüzden yemek yiyemiyorum sıvı gıda alıyorum..İnan hiç sıkıntım yok,yeterki bebişim iyi olsun, o beslenemiyor diye üzülüyorum, yoksa kusmak falan hiç önemli değil..Göbek önden önden gidiyo ama bebişim geriden gidiyo, inşallah toparlar kendini..Sevinebilirim ben de doyasıya..
Senin de demek karın çıktı öne doğru...Benim bacaklarım falan inceldi, zayıfladım ama göbek aldı başını gidiyoo..Sen de eklesene resmini göbüşünün..
Allah hepimizi korusun.Allaha emanetiz, bugün iyi oluyoruz, yarın bi bakıyoruz kötü haber duyuyoruz..
İnşallah başka kaybımız olmadan hepimiz güle oynaya doğuma gideriz..

ahh keşke bende kussam ölüyorum bulantıdan kafam yastıtan kalkmıyor öle peynir ekmek yiyorum bazen parmak verip hepsini cıkarmak istiyrum bir ara kusuyodum şimdi oda yok ama bulantı olduğunada seviniyorum bebeğim sağlıklı diyorum ben jean giyemiyorum düşün kilotlu çorap bile giyemiyorum sıkıyo cok fazla

bu arada parmak verip kusmuyorsun değilmii aman haa

evet evet annem diyokı hamile kadınla 2 yaşaına gelene kadar çocuğun gunu gununu tutmaz mış bir gun iyi bir gun kötü olurmuşun

rabbim sağ salım kucağımaza almayı nasip etsin canım

ben artık cıkıyom midem feciii yine

Son düzenleme:
selamlar
herkesler iyidir umarım.şöyle bir bakıyorum anca.günlerdir doktor peşindeydik.oğlum rahatsızlandı, test sonuçları çıkana kadar yüreğimize iniyordu.neyse ki herşey güzel.rahatladık bayağı.

cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel.ben son gidişimde bebeği bile doğru düzgün göremedim.oğlum sağolsun muayenede rahat bırakmadı.bir dahakine yalnız gidicem:)

selam kızlar
biz geldik dr dan.. ilk bebişim gayet iyi herşey yolıunda..
diğeride iyiymiş:)
ben ikili test yaptramadımçünkü detaylı usgleri yoktu başka yerde yaptrmam gerekio, ama muayene oldum yine we bu sefer ki dr da kız olabilir dedi kesin olmamakla beraber.. buyrun burdan yakın.. erken teşhis hepböyle oluyorişte kızımdada böyle oldu erkek kız erkek kız we başka dr gezmemeye karar werdim kızımı doğurduğum çamlıca medicana sibel hanıma başlayacağım we onda bitireceğim kısmetse tüm testleride orda yaptırırm.. yarın olmazda ptesi ona gideceğim artık.. herşey yolundaymış kolu bacağı hep oynuyordu sıpamın:)) gelişimininde gayet iyi olduğunu söyledi dr

Son düzenleme:
çok uykum war kendimi berbat hissediorumzaten kimseler yok ben biraz kafamı koyayım şu masama

iyi akşamlar arkadşlar,uzun zamandır hepinizi takip etmeme rağmen uye olmak bu güne kısmetmiş.bende 11+2 günlük hamileyim kısmetse hazran 14 doğum zamanımız olucak,benm inanılmaz mide bulantılarım ve mide yanmam var ,dün akşamdan beride kasıklarımda adet oluyormuş gibi değşik agrılar oluyor sizc ormalmidir gerçi pzrt dkr gdicem ama kortum işte...

Hosgeldin canim
mide yanmalari cok normal ama kasik agrilarin asiriysa dr a sor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…