Herkese iy akşamlar yarın görüşmek üzere güzel anneler...
benım eşimde gelmek üzere gidip salata yapayım
camly... yakamozz... bebekpoyraz nerdeler ne zamandır girmıyolar
nıe girmıyolar haberı olan varmı
Kızlar bende çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın.
Kuzum sen de dikkat et kendine.
Yarın öğlen görüşürüz.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
ya bu surat çok hoşuma gitti
selam kıslar nasılsınız
ben cok giremiyorum cunku pc ye bakarken midem cok bulanıyo
cezaa arkadaşımıza da uzuldum peki daha önce duymuşmuydu kalp atışılarnı
evet, ilk duymuş.Sonraki gittiğinde duyulmamış..Ama gitmeden önce hafif bi kanaması olmuş.Öyle hatırlıyorum..
hımm rabbım kımseye yasatmasın zor bir durum sen nasılsın göbüş topiğinde gördümm göbüşünü maşallahh
ben normalde 46 beden giyiyodum suan bel 52 beden oldu bacak kısmı yine 46 da beni gören 5 aylık diyor gerçi bende hep vardı karın ama şimdi resmen 5 aylık gibi oldum
İyiyim canım,sıkıntılarım var, okuduysan bugün kusarkan kanlı kustum, yemek borum tahriş olmuş, o yüzden yemek yiyemiyorum sıvı gıda alıyorum..İnan hiç sıkıntım yok,yeterki bebişim iyi olsun, o beslenemiyor diye üzülüyorum, yoksa kusmak falan hiç önemli değil..Göbek önden önden gidiyo ama bebişim geriden gidiyo, inşallah toparlar kendini..Sevinebilirim ben de doyasıya..
Senin de demek karın çıktı öne doğru...Benim bacaklarım falan inceldi, zayıfladım ama göbek aldı başını gidiyoo..Sen de eklesene resmini göbüşünün..
Allah hepimizi korusun.Allaha emanetiz, bugün iyi oluyoruz, yarın bi bakıyoruz kötü haber duyuyoruz..
İnşallah başka kaybımız olmadan hepimiz güle oynaya doğuma gideriz..
iyi akşamlar arkadşlar,uzun zamandır hepinizi takip etmeme rağmen uye olmak bu güne kısmetmiş.bende 11+2 günlük hamileyim kısmetse hazran 14 doğum zamanımız olucak,benm inanılmaz mide bulantılarım ve mide yanmam var ,dün akşamdan beride kasıklarımda adet oluyormuş gibi değşik agrılar oluyor sizc ormalmidir gerçi pzrt dkr gdicem ama kortum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?