2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın )

benimde kasıklarımda ağrı oluyordu normalmiş ama bir kaç haftadır geçti acıkcası

gözünaydin canim da ben bisey anlamadim ilk ve ikinci bebegim mi dedin seninki ikiz degildi sanirim yada kizindanmi bahsettin anlamadim :44: rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin

evet canim birbirimize okadar alistikki doktordan bile gelsek yakinlarimizdan önce buraya yaziyor sizlerle paylasiyoruz rabbim hepimizin yüzünüde güldürsün ins

seydam babannemgil hacdan geldi 2 gün ordaydım
göbişimi koyucam aklımda ama fırsatım olmadı ::::)
canim allah kabul etsin , iyi olmana cok sevindim.. evet göbüsünde merak konusu nede olsa bizden önde gidiyorsun hafta olarak

merhaba hosgeldin canim bnde 11+4 üm cok sükür bende yanmave bulanti yok ama dedigin kasik agrisi adet günlerine denkse ki bende öyle oluyor 3 aydir doktorumda normal oldugunu söyledi belki seninkide bu yüzdendir ins düzelir rabbim saglikla kucaklamayi nasip eylesin hepimize ins

kızlar gece bi araştırma yaptım herhalde sabah okursunuz artık bilmiyorum duyan var mı ama angelsounds diye bir alet varmış ve bebegin kalp sesini falan kendimiz evde dinleyebiliyormuşuz..yaklaşık 100tl bişey..yarın doktoruma sorucam ama bununla ilgili olumlu olumsuz bilgisi olan varsa sevinirim..eger ii bişeyse en azından kalbi atıyomu yaşıyomu derdinden kurtuluruz dinler dururuz rahatrahat...

Selam kızlar dün acile gittim iki serum 3 tanede iğne yedim vitamin bulantı karışımı bişyler yaptılar biraz daha iyi hissettim kendimi serumdan sonra acil doktoruna ayakta duramıyorum hep böylemi devam edecek neden oluyor diyorum gebelikte halsizlik normal diyor bilmiyordum normal oldugunu bu kadarı normal değil ama ayakta duracak halim yok benim bayılacak gibi hissediyorum kendimi dedim şikayetleriniz devam ederse jinekologunuza başvurun diyor jinekolog ne yapacaksa bana bu doktorlar niye bu kadar ilgisiz anlamıyorum bide özel hastane doktoru
dün erkenden uyuyunca sabah 6 da hortladım şimdi biraz iyiyim ama yine kötü olmasam ya tek başına olunca daha zor oluyor dün babam aradı bi sürü fırçaladı bu kadar hasta oldugumu bilmiyorlardı sabah annemi aradım üzülmesinler diye iyiyim diyordum çok kötü olunca artık saklayamadım nasılsın kızım dedi çok kötüyüm anne kaç gündür bişy geçmiyo boğazımdan sadece su içiyorum onuda kusuyorum ölüyorum dedim kadın aglıycaktı nerdeyse pişman oldum söylediğime sonra babam aradı biletini alıyorum burdan çabuk geliyosun diyo bende hastaneye gidemiyorum baba 16 saatlik yola nasıl geleyim dedim ben bilmem öldük burda merakımızdan yemeğe geldim eve boğazımdan geçmedi annen anlatınca diyo bi hafta sonra atama var hem nasıl gideyimki uzak olmak çok kötü ya hele böyle durumlarda tek başına kalmak kadar kötü bişy yok inşallah geçer bi an önce

camly... yakamozz... bebekpoyraz nerdeler ne zamandır girmıyolar
nıe girmıyolar haberı olan varmı
kaç gündür doğru düzgün giremiyodum canım senide çok merak ettim çok şükür iyisin kötü haber duymaktan artık birisi girmese içimize kurt düşüyo
valla bizim de işler yoğun..Artık lavaboya bile gidemiyorum, odada kimse yok nasılsa diye, yoğurt kovası aldım yanıma...
Bi yandan kusuyoom, bi yandan evrak işliyom, bi yandan buraya yetişiyorum..
bende lavaboya yetişemiyorum anlık geliyo kusmalar poşet aldım yanıma bi yandan uzanıyorum bi yandan kusuyorum ardından başlayan aşırı halsizlikte cabası

canımmm geçmiş olsun korkma yoktur bişeyin az kaldı zaten 3 ayı doldurmaya hem 10. haftada düşük riski yüzde 90 lara kadar azalıyor korkma belki progestanın dozu az geliyordur
ne güzel aranızda bebişlerini hissedenleri okudum cok mutlu oldum

geçen tv izlerken elimi istemsizce karnımın üzerine koymuşum iki defa seyirme gibi bişy hissettim bu haftalarda bebek hissedilmez diyolar ama bence bebekti ya orda başka bişy yokki

Soruyorum valla ne yalan söyliyim..Hiç kıpırdamadı benim sıpa, öksürdüm çiko yedim gene yok bişey..Doktora diyom ölmüş mü.(Allah korusun).. O da diyo hayır kıpırdamıyo sadece..Sonra inanayım diye kalp atışlarını dinletiyo, kalbini duyunca rahatlıyorum..50 soru soruyorsam 2 sine cevap alıyorum...Bi de çocuğa diyorum ttembel sıpa babası kılıklı kıpırdasana azıcık..Kadın gülmekten ultrasona bakamıyo ki...
Zaten bi dahaki sefere eşini de al getir dedi...Ama bi dahakine başka doktora gidecem ben...

Canım çok sevindim senin adına..İnşallah hep böyle güzel haberler alırız..
Kız oğlan farketmez,sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Gerisi hiç önemli değil...

Canım geçmiş olsun..Baya yorucu geçiyor senin hamileliğin...Bence yat dinlen bol bol fırsatın varsa...
Bir de bulantım olduğunda muz yiyorum ben, sanki biraz bastırıyor beni..Hani aklında olsun..Çubuk kraker, ekmek falan bende işe yaramıyor ama..

Dün işten erken çıktm kızlar,eve gittim kocişle,arabadan indim, hoopp yere kapaklandım...Bayılmışım...
Allahtan arabanın önünde bayılıyom,evde olsa adam 2 kat aşağı nasıl indircek beni..Uyanığım ben.. :))
Sonra hastaneye götürmüş beni bu..Tam beni arabadan indiriyolar ayıldım dedim nooollluuyyooo....
Sakin olun hanfendi falan diyorlar...Yürürüm ben dedim binmem o sedyeyee.Ölmedim daha..
Yürüdüm girdim acile..Tansiyon fena olmuş gene.. Serum taktılar hemen..Serumu yiyince kendime geldim...
Bugün bomba gibiyim...Çok enerjiğim...

Beni serum paklıyoo, çocuk da doğunca serum yicek garibimm benden alışacak da...

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bu sabah saat 6 gibi felan, yatakta oyalanıyodum kalmadan önce, sırt üstü dümdüz yatıyodum...bi anda karnımda bi fokurdama oldu bööle sağdan sola doğru, bikaç kere baştan gaz felan zannettim ama yokkk gaz hareket eder mi hiç deneyimli arkadaşlara sordum şimdi, bebiş hareket etmiştir dediler....çok tuhaf oldum yaaa maşallah
hepiniz kendinize çok iyi bakın
görüşürüzzz

Günaydın canım...Ne güzel sizin bebeler hareket ediyo..
Ben daha hiç bişey hissetmiyorum...
Benim sıpam çok tembel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…