selam kızlar
biz geldik dr dan.. ilk bebişim gayet iyi herşey yolıunda..
diğeride iyiymiş:)
ben ikili test yaptramadımçünkü detaylı usgleri yoktubaşka yerde yaptrmam gerekio, ama muayene oldum yine we bu sefer ki dr da kız olabilir dedi kesin olmamakla beraber.. buyrun burdan yakın.. erken teşhis hepböyle oluyorişte kızımdada böyle oldu erkek kız erkek kız we başka dr gezmemeye karar werdim kızımı doğurduğum çamlıca medicana sibel hanıma başlayacağım we onda bitireceğim kısmetse tüm testleride orda yaptırırm.. yarın olmazda ptesi ona gideceğim artık.. herşey yolundaymış kolu bacağı hep oynuyordu sıpamın:)) gelişimininde gayet iyi olduğunu söyledi dr
iyi akşamlar arkadşlar,uzun zamandır hepinizi takip etmeme rağmen uye olmak bu güne kısmetmiş.bende 11+2 günlük hamileyim kısmetse hazran 14 doğum zamanımız olucak,benm inanılmaz mide bulantılarım ve mide yanmam var ,dün akşamdan beride kasıklarımda adet oluyormuş gibi değşik agrılar oluyor sizc ormalmidir gerçi pzrt dkr gdicem ama kortum işte...
gözünaydin canim da ben bisey anlamadim ilk ve ikinci bebegim mi dedin seninki ikiz degildi sanirim yada kizindanmi bahsettin anlamadim :44: rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsinselam kızlar
ben ikili test yaptramadımçünkü detaylı usgleri yoktubaşka yerde yaptrmam gerekio, ama muayene oldum yine we bu sefer ki dr da kız olabilir dedi kesin olmamakla beraber.. buyrun burdan yakın.. erken teşhis hepböyle oluyorişte kızımdada böyle oldu erkek kız erkek kız we başka dr gezmemeye karar werdim kızımı doğurduğum çamlıca medicana sibel hanıma başlayacağım we onda bitireceğim kısmetse tüm testleride orda yaptırırm.. yarın olmazda ptesi ona gideceğim artık.. herşey yolundaymış kolu bacağı hep oynuyordu sıpamın:)) gelişimininde gayet iyi olduğunu söyledi dr
evet canim birbirimize okadar alistikki doktordan bile gelsek yakinlarimizdan önce buraya yaziyor sizlerle paylasiyoruz rabbim hepimizin yüzünüde güldürsün inskeşke burası twitter gibi olsa yazilanlar tikir tikir gecse :)
banada bir alıskanlık yapti öyle böyle değil
buraya girmeden hiç duramıyorum bir kere sizden gelen haberleri cok seviyorum
birde herkes aşağı yukarı aynı seyleri yasıyor ya o cok hoş birşey
canim allah kabul etsin , iyi olmana cok sevindim.. evet göbüsünde merak konusu nede olsa bizden önde gidiyorsun hafta olarakseydam babannemgil hacdan geldi 2 gün ordaydım
göbişimi koyucam aklımda ama fırsatım olmadı ::::)
merhaba hosgeldin canim bnde 11+4 üm cok sükür bende yanmave bulanti yok ama dedigin kasik agrisi adet günlerine denkse ki bende öyle oluyor 3 aydir doktorumda normal oldugunu söyledi belki seninkide bu yüzdendir ins düzelir rabbim saglikla kucaklamayi nasip eylesin hepimize insiyi akşamlar arkadşlar,uzun zamandır hepinizi takip etmeme rağmen uye olmak bu güne kısmetmiş.bende 11+2 günlük hamileyim kısmetse hazran 14 doğum zamanımız olucak,benm inanılmaz mide bulantılarım ve mide yanmam var ,dün akşamdan beride kasıklarımda adet oluyormuş gibi değşik agrılar oluyor sizc ormalmidir gerçi pzrt dkr gdicem ama kortum işte...
kaç gündür doğru düzgün giremiyodum canım senide çok merak ettim çok şükür iyisin kötü haber duymaktan artık birisi girmese içimize kurt düşüyocamly... yakamozz... bebekpoyraz nerdeler ne zamandır girmıyolar
nıe girmıyolar haberı olan varmı
bende lavaboya yetişemiyorum anlık geliyo kusmalar poşet aldım yanıma bi yandan uzanıyorum bi yandan kusuyorum ardından başlayan aşırı halsizlikte cabasıvalla bizim de işler yoğun..Artık lavaboya bile gidemiyorum, odada kimse yok nasılsa diye, yoğurt kovası aldım yanıma...
Bi yandan kusuyoom, bi yandan evrak işliyom, bi yandan buraya yetişiyorum..
canımmm geçmiş olsun korkma yoktur bişeyin az kaldı zaten 3 ayı doldurmaya hem 10. haftada düşük riski yüzde 90 lara kadar azalıyor korkma belki progestanın dozu az geliyordurmoralim çok bozuk bugündün gece yine kanamam oldu. diğerlerinden daha fazlaydı. tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. artık wc'ye gitmeye korkar oldum ( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. inşallah kötü bir şey yoktur. dua edin benim için
ne güzel aranızda bebişlerini hissedenleri okudum cok mutlu oldum
kızım sen neler soruyosundur kimbilir..ben tahmin edebiliyomben öle cok üstüne gitmiyom kadının cok da bogmuyorum..bıktırmıyım şimdiden diye cok soru sormuyom..ultrasonda bakarken bazen günlük haberlerden falan konuşyoz benide rahatlatmış oluyo böylelikle...
selam kızlar
Selam kızlar dün acile gittim iki serum 3 tanede iğne yedim vitamin bulantı karışımı bişyler yaptılar biraz daha iyi hissettim kendimi serumdan sonra acil doktoruna ayakta duramıyorum hep böylemi devam edecek neden oluyor diyorum gebelikte halsizlik normal diyor bilmiyordum normal oldugunubu kadarı normal değil ama ayakta duracak halim yok benim bayılacak gibi hissediyorum kendimi dedim şikayetleriniz devam ederse jinekologunuza başvurun diyor jinekolog ne yapacaksa bana bu doktorlar niye bu kadar ilgisiz anlamıyorum bide özel hastane doktoru
dün erkenden uyuyunca sabah 6 da hortladım şimdi biraz iyiyim ama yine kötü olmasam ya tek başına olunca daha zor oluyor dün babam aradı bi sürü fırçaladı bu kadar hasta oldugumu bilmiyorlardı sabah annemi aradım üzülmesinler diye iyiyim diyordum çok kötü olunca artık saklayamadım nasılsın kızım dedi çok kötüyüm anne kaç gündür bişy geçmiyo boğazımdan sadece su içiyorum onuda kusuyorum ölüyorum dedim kadın aglıycaktı nerdeyse pişman oldum söylediğime sonra babam aradı biletini alıyorum burdan çabuk geliyosun diyo bende hastaneye gidemiyorum baba 16 saatlik yola nasıl geleyim dedim ben bilmem öldük burda merakımızdan yemeğe geldim eve boğazımdan geçmedi annen anlatınca diyobi hafta sonra atama var hem nasıl gideyimki uzak olmak çok kötü ya hele böyle durumlarda tek başına kalmak kadar kötü bişy yok inşallah geçer bi an önce
kaç gündür doğru düzgün giremiyodum canım senide çok merak ettim çok şükür iyisin kötü haber duymaktan artık birisi girmese içimize kurt düşüyo
bende lavaboya yetişemiyorum anlık geliyo kusmalar poşet aldım yanıma bi yandan uzanıyorum bi yandan kusuyorum ardından başlayan aşırı halsizlikte cabası
canımmm geçmiş olsun korkma yoktur bişeyin az kaldı zaten 3 ayı doldurmaya hem 10. haftada düşük riski yüzde 90 lara kadar azalıyor korkma belki progestanın dozu az geliyordur
geçen tv izlerken elimi istemsizce karnımın üzerine koymuşum iki defa seyirme gibi bişy hissettim bu haftalarda bebek hissedilmez diyolar ama bence bebekti ya orda başka bişy yokki
günaydınnn arkadaşlar :)
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bu sabah saat 6 gibi felan, yatakta oyalanıyodum kalmadan önce, sırt üstü dümdüz yatıyodum...bi anda karnımda bi fokurdama oldu bööle sağdan sola doğru, bikaç kerebaştan gaz felan zannettim ama yokkk gaz hareket eder mi hiç deneyimli arkadaşlara sordum şimdi, bebiş hareket etmiştir dediler....çok tuhaf oldum yaaa maşallah
hepiniz kendinize çok iyi bakın
görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?