2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim..cok gecmis olsun ya..bugun iyi olmana sevindim..

herkese gunaydin bu arada..cuma yi yaptik sonunda sukur..benim bu aksam 5 te ikili testim var..bir an once aksam olsun..

İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin..
Sen de diğerleri gibi bebişinin kıpırdadığını görürsün..İliki sonuçların güzel çıkar...
Kız belki cinsiyet bile öğrenirsin..

günaydın arkadaşlar.
hayırlı güzel cumalar olsun hepimize.
ben tahlillerim çıktıysa öğleden sonra gidiyorum doktora down sendromu riskini hesaplayacaklarmış(
gökyüzü göbüş baya çıkmış maşallah. kuzucum sanada geçmiş olsun ama artık sen bayılma ayılma arası yaşayıp duruyosun valla. canım benim yaa:)))

İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım...
Ben iyiyim, pazartesi doktora gidince bu şikayetlerimi de anlatacağım..Belki bu doktorum ilgilenir..

şimdi muz yiyodum bende nasıl olsuysa çıkmadı geri :) sana da çok geçmiş olsun canım en kötü bizimki geçiyo galiba yinede çok şükür kraker mraker hiç bi işe yaramıyo sadece maen suyu biraz hafifletiyor ama bulantı şiddetliyse kusmak kaçınılmaz oluyor ya bide ağzımda acı bi tat var sürekli çok rahatsız edici bişy yiyince geçiyo ama 5 dk. sonra yine aynı nasıl geçer ki acaba :26:
çok geçmiş olsun benim veleti de doğunca serumla besliycez anası serumdan başka bişey yemiyo malum
İnşallah güzel haberlerle gelir..

inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelir dün acilden sonra doktorada çıktım erken çıkmış dr şansıma duş alıp öğleden sonra gidecem artık kaç haftadaır görmüyorum sıpayı

İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım...Evet en sancılı, en yoğun ikimizinki geçiyor sanırım...
Ama olsun, bebişlerimiz sağ salim doğsunlar da..Başka hiç bişey istemiyorum ben...
Muz gerçekten fayda ediyor, ben de her yediğimi geri çıkarıyorum ama, muzlar yerinde kalıyor...

Yakamozcum inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm sende bi an öncekurtulursun bulantılardan inşallah:)
ayy inşallah inşallah annem 4. aya kadar sürer 3. ayda tam olarak geçmez diyor yandık dedim içimden daha bir buçuk ayım var o zaman mecbur çekecem ama çabuk geçse çok rahatlıycam vallahi

evet bastırıyor biraz bulantıları, önemli olan bebişler tabi inş iyidir öğleden sonra öğrenirim bende artık

Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Bana sanki artık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu bulantılar...En çok da kana kana su içmeyi özledim...Su içemiyorum...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Bana sanki artık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu bulantılar...En çok da kana kana su içmeyi özledim...Su içemiyorum...

aynen ya geçen gün eşime söyledim aynı şeyi bence hiç geçmiycek 9 ayı böyle geçirecem ben diyorum hayatımı uzun zamandır böyle devam ettirince doğumdan sonra bile geçmiycek gibi hissediyorum bende doya doya yemek yemeyi özledim daha bi kaç ay öncesine kadar her gün çeşit çeşit yemek yapıp tabak tabak götürüyodum şimdi mutfaga girsem kusuyorum bayadır ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum eski sağlığıma kavuşabilecekmiyim bilmiyorum baya uzak geliyor o günler ...Annem 9 ay kusmuş inşallah ona çekmemişimdir

İnşallah çekmemişsindir annene..Ben de öyleydim, tatlısı tuzlusu mutfağımdan kokular eksik olmazdı..Ben gecenin 3 ünde kek pişirdiğimi bilirim uykudan uyanıp...
Ama artık pişirmekten geçtim,eşimin pişirdiklerini bile yiyemiyorum..

günaydin kizlar birceden haber varmi??? gecmise daha bakmadim ins iyidir

yakamozum, kuzum, su bulanti derdinden biran önce kurtulursunuz ins en agir sizinki geciyor rabbim yardimciniz olsun benim bulanti cok komik kizlar ya sabah kalkiyorum ilk kalktigimda bir kere böggg ediyorum tamam bitti okadar ama hergün aynisi esimde diyorki "sana kendini hatirlatiyor bebis ben burdayim anne" diye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…