Dün işten erken çıktm kızlar,eve gittim kocişle,arabadan indim, hoopp yere kapaklandım...Bayılmışım...
Allahtan arabanın önünde bayılıyom,evde olsa adam 2 kat aşağı nasıl indircek beni..Uyanığım ben.. :))
Sonra hastaneye götürmüş beni bu..Tam beni arabadan indiriyolar ayıldım dedim nooollluuyyooo....
Sakin olun hanfendi falan diyorlar...Yürürüm ben dedim binmem o sedyeyee.Ölmedim daha..
Yürüdüm girdim acile..Tansiyon fena olmuş gene.. Serum taktılar hemen..Serumu yiyince kendime geldim...
Bugün bomba gibiyim...Çok enerjiğim...
Beni serum paklıyoo, çocuk da doğunca serum yicek garibimm benden alışacak da...
gunaydin canim..cok gecmis olsun ya..bugun iyi olmana sevindim..
herkese gunaydin bu arada..cuma yi yaptik sonunda sukur..benim bu aksam 5 te ikili testim var..bir an once aksam olsun..
İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin..
Sen de diğerleri gibi bebişinin kıpırdadığını görürsün..İliki sonuçların güzel çıkar...
Kız belki cinsiyet bile öğrenirsin..
fmg seldaonur ve birce sizleri çok merak ediyorum lütfen hemen haber yazın:)))
güzel haberler inşallah
günaydın arkadaşlar.
hayırlı güzel cumalar olsun hepimize.
ben tahlillerim çıktıysa öğleden sonra gidiyorum doktora down sendromu riskini hesaplayacaklarmış(
gökyüzü göbüş baya çıkmış maşallah. kuzucum sanada geçmiş olsun ama artık sen bayılma ayılma arası yaşayıp duruyosun valla. canım benim yaa:)))
fmg seldaonur ve birce sizleri çok merak ediyorum lütfen hemen haber yazın:)))
güzel haberler inşallah
bende ya..
seldaonur daha bu akşam gidecek, fmg ne zaman gidecekti..O da bugün müydü..
Birce kanamam var demişti ya, onu merak ettim bende..İnşallah kötü bişey yoktur..
canim fmg suan bence doktorda..9 da gidicem demisti..
şimdi muz yiyodum bende nasıl olsuysa çıkmadı geri :) sana da çok geçmiş olsun canım en kötü bizimki geçiyo galiba yinede çok şükür kraker mraker hiç bi işe yaramıyo sadece maen suyu biraz hafifletiyor ama bulantı şiddetliyse kusmak kaçınılmaz oluyor ya bide ağzımda acı bi tat var sürekli çok rahatsız edici bişy yiyince geçiyo ama 5 dk. sonra yine aynı nasıl geçer ki acaba :26:Canım geçmiş olsun..Baya yorucu geçiyor senin hamileliğin...Bence yat dinlen bol bol fırsatın varsa...
Bir de bulantım olduğunda muz yiyorum ben, sanki biraz bastırıyor beni..Hani aklında olsun..Çubuk kraker, ekmek falan bende işe yaramıyor ama..
çok geçmiş olsun benim veleti de doğunca serumla besliycez anası serumdan başka bişey yemiyo malumDün işten erken çıktm kızlar,eve gittim kocişle,arabadan indim, hoopp yere kapaklandım...Bayılmışım...
Allahtan arabanın önünde bayılıyom,evde olsa adam 2 kat aşağı nasıl indircek beni..Uyanığım ben.. :))
Sonra hastaneye götürmüş beni bu..Tam beni arabadan indiriyolar ayıldım dedim nooollluuyyooo....
Sakin olun hanfendi falan diyorlar...Yürürüm ben dedim binmem o sedyeyee.Ölmedim daha..
Yürüdüm girdim acile..Tansiyon fena olmuş gene.. Serum taktılar hemen..Serumu yiyince kendime geldim...
Bugün bomba gibiyim...Çok enerjiğim...
Beni serum paklıyoo, çocuk da doğunca serum yicek garibimm benden alışacak da...
İnşallah güzel haberlerle gelir..
şimdi muz yiyodum bende nasıl olsuysa çıkmadı geri :) sana da çok geçmiş olsun canım en kötü bizimki geçiyo galiba yinede çok şükür kraker mraker hiç bi işe yaramıyo sadece maen suyu biraz hafifletiyor ama bulantı şiddetliyse kusmak kaçınılmaz oluyor ya bide ağzımda acı bi tat var sürekli çok rahatsız edici bişy yiyince geçiyo ama 5 dk. sonra yine aynı nasıl geçer ki acaba :26:
çok geçmiş olsun benim veleti de doğunca serumla besliycez anası serumdan başka bişey yemiyo malum
inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelir dün acilden sonra doktorada çıktım erken çıkmış dr şansıma duş alıp öğleden sonra gidecem artık kaç haftadaır görmüyorum sıpayı
ayy inşallah inşallah annem 4. aya kadar sürer 3. ayda tam olarak geçmez diyor yandık dedim içimden daha bir buçuk ayım var o zaman mecbur çekecem ama çabuk geçse çok rahatlıycam vallahiYakamozcum inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm sende bi an öncekurtulursun bulantılardan inşallah:)
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım...Evet en sancılı, en yoğun ikimizinki geçiyor sanırım...
Ama olsun, bebişlerimiz sağ salim doğsunlar da..Başka hiç bişey istemiyorum ben...
Muz gerçekten fayda ediyor, ben de her yediğimi geri çıkarıyorum ama, muzlar yerinde kalıyor...
ayy inşallah inşallah annem 4. aya kadar sürer 3. ayda tam olarak geçmez diyor yandık dedim içimden daha bir buçuk ayım var o zaman mecbur çekecem ama çabuk geçse çok rahatlıycam vallahi
evet bastırıyor biraz bulantıları, önemli olan bebişler tabi inş iyidir öğleden sonra öğrenirim bende artık
Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Bana sanki artık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu bulantılar...En çok da kana kana su içmeyi özledim...Su içemiyorum...
aynen ya geçen gün eşime söyledim aynı şeyi bence hiç geçmiycek 9 ayı böyle geçirecem ben diyorum hayatımı uzun zamandır böyle devam ettirince doğumdan sonra bile geçmiycek gibi hissediyorum bende doya doya yemek yemeyi özledim daha bi kaç ay öncesine kadar her gün çeşit çeşit yemek yapıp tabak tabak götürüyodumşimdi mutfaga girsem kusuyorum bayadır ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum eski sağlığıma kavuşabilecekmiyim bilmiyorum baya uzak geliyor o günler ...Annem 9 ay kusmuş inşallah ona çekmemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?