2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bayılırım yemek yapmaya hamurişinide öyle yapmayı çok sevdiğim için evden kek börek eksik olmazdı bide eşim etcildir biraz :) sırf işten geldiğinde yüzündeki gülümsemeyi görmek için 5 6 çeşit yemek yapardım sofrayı donatır karşılardım ama dediğin gibi şimdi onun yaptıklarını bile yiyemiyorum mutfakta bişy pişiyorsa kapıyı pencereyi açtırıp oda kapısını yemek kokusu çıkana kadar açtırmıyorum bide midesizimdir ben ne gördüklerimden midem bulanırdı ne yediklerimden zehirlensem kusamazdım bile yemek filanda seçmem herşeyi yerdim hatta çok yeyip kilo almadıgımdan babam ileriki yaşlarında nasıl olacaksın merak ediyorum diyordu o yüzden hiç böyle olacagımı tahmin etmiyordum hamilelik başka bişymiş normal halimden eser yok şimdi elbet geçecek canım ya hep böyle kalacak değiliz hele şu 13. haftayı bi atlatalım hafifler sanırım ( umarım )
amin canım sıpalar çektiriyor vallahi bize benim bi kere öğğğ demem yetiyo kusmam için ağzımı açsam çıkıyo nerdeyse, o yüzden bulantım başladıgında direk lavaboya koşuyorum agzımı açmadan açsam etrafta batacak

kizlar bende hissediyorum bebisimi arada oluyo böyle kivrilmis gibi aman oynasinlar yerlerinde hic durmasinlar saglikla gelsinlerde benim oglus 8 haftalikken bile batiyordu, ama bu gec oldu biraz ins kizdir bende ne hayalciyim sali günü bende ikili test icin gidiyorum tekrar, sizler para ödüyomusunuz kizlar bizden 140 euro istediler ama benim türk doktorum var o birazda olsa fiyati düsürecek bakalim ins bisey cikmaz :18:

kizlar nasil olsa siz bisey yemiyorsunuz caninizda cekmez ,cekmez dimi ne yaptim kendime biliyormusunuz bademli kurabiye sabah sabah ay nasil canim istedi sicak sicak götürdüm 3-5 tane

canım birceden haber yok.Bende çok merak ediyorum..İnşallah kötü birşey yoktur...
Ben öyle bulantıya bulantı demem...Ben resmen aslan gibi kükrüyorum...Bişey de yemediğimden kusamıyorum da, midemin acı suyu çıkana kadar canım çıkıyo...Sonra da o acı suyun tadı gitmiyo ağzımdan...Hergün çiko yiyorum kaç paket...Haddi hesabı yok..Çiko yerken kızıyom kendime ye ekşiyi, çıkar öykü hanımı diye ama..Canım çiko iistiyo habire..

kizlar ben ilk hamile kaldigindan beriu rabbimin güzel isimlerinden EL MUBDI;ELMÜKTEDIR;EL VAHID günlük elimimi karnima koyuyor ve okuyorum 100 er defa.... aciklamali bir kitapta okudum cok cok faydasi olduguyaziyordu ins hepimize saglikla gelsin bebislerimiz aklinizda bulunsun bu mübereke cuma günü hürmetine ins

140 euro mu..Biz para falan ödemiyoruz, kan tahlili için para alıyorlar ama o da uygun bişey tabi özelde yaptırırsan..Devlette ona da para vermiyorsun..Çok ödeniyormuş orda..Valla benimki de kıpırdamıyo, bende kızdır inşallah diye avunuyorum...Hayırlısı bakalım.

yakamozum canim ya ins su 3 ayi doldurunca gecer annene bu konuda cekmemissindir ins
ayy eğer öyleyse ölürüm vallahi ben annemin daha betermiş ya o anlattıkça hakkını ödeyemem diyorum o konuda çekmiyim aman
kizlar nasil olsa siz bisey yemiyorsunuz caninizda cekmez ,cekmez dimi ne yaptim kendime biliyormusunuz bademli kurabiye sabah sabah ay nasil canim istedi sicak sicak götürdüm 3-5 tane

yok canım yok en sevdiğim şeylerden bile tiksindim rahat rahat anlat sen afiyet şeker olsun...

günaydınn güzelllerrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzz

hastaneye giddcek arkaaşalrr sonuçlarıı bildirinnnn merakta bırakmayın bizi..bende yarın bebişime kavuşacağım..belki doktorum ilacı bıraktıracak..şu düşük riskimi atlattım mı rahatalayacağım...

bende mide bulantısı azalıyor gibi kızalar..inaşalhh sizde de azalır...

66 kiloya düştüm.kilo vermem hoşuma gitmiyo,iştahsızlık başladı off yaa karnım kocaman oluyor ve bebeişimin çok güzel beslenemediğini düşünüyorum.1 haftadır balık yiyemedim

------------

kocasının kuzusu canım benim iyiki sana ve bebişine bişey olmadı..canım benim çok geçmiş olsunn..neyseki eşin yanındaymış,rahatladım şahsen yanında olduğunu okuyunca

seydammm canım bu aradaa bebişinn çok tatlıı maşalahhhhhhhhhhh ya sanki ayakta dans ediyo bu arada bende resim eklicem en kısa zamanda..göbüşüm kocamn oldu..4 aylık gibi sanki ama zati biraz da vardı hamile kalmadan önce.yane bi kısmı yağ diğer kısım bebişş göbüşüüü

kızlar bu arada benim bebiş önden gidiyor ya 1 hafta 1 gün..yarın cinsiyet tahmini yapabilir mi doktorum..tabikii ilk önceee sağlıklıı bu herşeyden önemli..ama insan merak da ediyor

ins birce iyidir acaba hastaneye mi akdilar yine allah korusun ...offff gercekten resmen icin disina cikiyor derlerya seninki öyle canim benimya .... demek sende tatlicisin benimkide karisik halde devam ediyor anlamdim valla hayirlisi olsun bu arada aramizda bir gün varmis yeni fark ettim ) ...ipek canim sanada hayirli cumalr demeden gitmeyimm

neyse kizlar benim uyku vakti gene sallanmaya basladim puregestondan sagolsun sarhos ediyor beni kendileri ben cikiyorum 2 saat araliksiz uyurum simdi tabii tuvaletim gelmezse

Son düzenleme:

nazlı inşallah düşük riskin bitmiştir de ilacı bırakırsın..Doktorum sen yemesen de bebek senden besleniyor diyor, o yüzden boşa stres olma bence..O besleniyordur, baksana 1 hafta önden gidiyormuş maşallah..
Valla benim doktor 3 ay bitmeden söyleyemem dedi.İnşallah seninki söyler..

ben cerrahpaşada yaptırdım yeni testlere para almadılar ama sadece kan için 45 tl ödedim. özelde 300 tl istiyorlar canım..

ben ekşi hiçbişey yemiyorum..Portakal mandalina, limon ve ekşi hiçbişey boğazımdan geçmiyo...
Geçen akşam eşim portakalı yemiyorsun bari suyunu iç diye sıkmış getirmiş..Bi yudum içmemle birlikte olduğu gibi geri püskürttüm..Ama çikoları götürüyorum valla hiç sıkıntı yok o konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…