canım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zorayy eğer öyleyse ölürüm vallahi benannemin daha betermiş ya o anlattıkça hakkını ödeyemem diyorum o konuda çekmiyim aman
yok canım yok en sevdiğim şeylerden bile tiksindim rahat rahat anlat sen afiyet şeker olsun...
bende 2 haftadır falan balık yiyemedim benimde içim rahat değil haftasonu denicem inşallah midem bulanmazgünaydınn güzelllerrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzz
hastaneye giddcek arkaaşalrr sonuçlarıı bildirinnnn merakta bırakmayın bizi..bende yarın bebişime kavuşacağım..belki doktorum ilacı bıraktıracak..şu düşük riskimi atlattım mı rahatalayacağım...
bende mide bulantısı azalıyor gibi kızalar..inaşalhh sizde de azalır...
66 kiloya düştüm.kilo vermem hoşuma gitmiyo,iştahsızlık başladı off yaakarnım kocaman oluyor ve bebeişimin çok güzel beslenemediğini düşünüyorum.1 haftadır balık yiyemedim
------------
kocasının kuzusucanım benim iyiki sana ve bebişine bişey olmadı..canım benim çok geçmiş olsunn..neyseki eşin yanındaymış,rahatladım şahsen yanında olduğunu okuyunca
seydammm canım bu aradaa bebişinn çok tatlıı maşalahhhhhhhhhhh ya sanki ayakta dans ediyobu arada bende resim eklicem en kısa zamanda..göbüşüm kocamn oldu..4 aylık gibi sanki ama zati biraz da vardı hamile kalmadan önce.yane bi kısmı yağ diğer kısım bebişş göbüşüüü
kızlar bu arada benim bebiş önden gidiyor ya 1 hafta 1 gün..yarın cinsiyet tahmini yapabilir mi doktorum..tabikii ilk önceee sağlıklıı bu herşeyden önemli..ama insan merak da ediyor
ins birce iyidir acaba hastaneye mi akdilar yine allah korusun ...offff gercekten resmen icin disina cikiyor derlerya seninki öyle canim benimya .... demek sende tatlicisin benimkide karisik halde devam ediyor anlamdim valla hayirlisi olsun bu arada aramizda bir gün varmis yeni fark ettim) ...ipek canim sanada hayirli cumalr demeden gitmeyimm
neyse kizlar benim uyku vakti gene sallanmaya basladim puregestondan sagolsun sarhos ediyor beni kendileri ben cikiyorum 2 saat araliksiz uyurum simdi tabii tuvaletim gelmezse
iyiyim canım sende bugün daha iyiymişsin sevindim ....canın çiko istiyomuş benim canım daha hiç bi şey istemedi
nazlı inşallah düşük riskin bitmiştir de ilacı bırakırsın..Doktorum sen yemesen de bebek senden besleniyor diyor, o yüzden boşa stres olma bence..O besleniyordur, baksana 1 hafta önden gidiyormuş maşallah..
Valla benim doktor 3 ay bitmeden söyleyemem dedi.İnşallah seninki söyler..
ben ekşi hiçbişey yemiyorum..Portakal mandalina, limon ve ekşi hiçbişey boğazımdan geçmiyo...
Geçen akşam eşim portakalı yemiyorsun bari suyunu iç diye sıkmış getirmiş..Bi yudum içmemle birlikte olduğu gibi geri püskürttüm..Ama çikoları götürüyorum valla hiç sıkıntı yok o konuda...
anladım canım..rahatladım biraz..yarını zor edeceğim vallaa..inaşalh riskimde bitmiştir...bebişimi ne zman görsem kıpır kıpır oynuyor...hareketlimi olacak neanneye çekicek sanırım benim bebişşş ..
kızlarrr bu arada ekşi aş eren varmı..ben hiç ekşi aş ermedim...hep tatlı aş erdim
şeyy kemm kümmm çiko derkene çikolatamııı
canım profildeki resim bebişinmi yoksa..aman alahım ne tatlı bir bebiş...eğer senin bebişse kardeş mi geliyor
anladım canım..rahatladım biraz..yarını zor edeceğim vallaa..inaşalh riskimde bitmiştir...bebişimi ne zman görsem kıpır kıpır oynuyor...hareketlimi olacak neanneye çekicek sanırım benim bebişşş ..
kızlarrr bu arada ekşi aş eren varmı..ben hiç ekşi aş ermedim...hep tatlı aş erdim
ay canim ya bende sirf onlari yiyorum..her aksam limon karadut visneli dondurma bide :)))))))
canım profildeki resim bebişinmi yoksa..aman alahım ne tatlı bir bebiş...eğer senin bebişse kardeş mi geliyor
aklım onda benim de..İnşallah iyi haberlerle gelir..Bir de ikiz ya, insan daha çok evhamlanıyor..
canım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zor
bende 2 haftadır falan balık yiyemedim benimde içim rahat değil haftasonu denicem inşallah midem bulanmaz
ben ekşi aş ermediğim gibi asidi midemi mahvediyor, yemek istesem bile yiyemem..Evet çiko çikolata oluyor...Günde 5 paket yiyorum..Ne olacak halim bilmiyorum...
ya ben neden aşermiyorum ne ekşi ne tatlı hiç bişey istemiyo canım
seninkinin cinsiyeti belli değildi demi daha..Belki bugün söyler ona göre biz de tahmin yaparız...Mümkün değil ekşi yemem benim..Bazen diyorum kendime ye ekşiyi çıkar öyküyü diye ama olmuyo işte...
inşlhh canım dedğin gibi ikiz olunca daha çok endişe ediyoruz..dualarımız onunla
canım ya acaba balık yerine balık hapı kullansak...doktorlarımıza sorsak mı bi..balık seviyordum ama yiyemez oldum
inaşlh bulanmaz miden..ama sanırım fırında olursa bulanmaz diye tahmni ediyorum :79:
sormaaa o dert bende de var..bende çok yiyorumve kocacımda hamişim diye engel olmuyor önceden olsa elimden alırdı :90::90:
doktoruna sorsana canım..mesela belki bitteri tercih ettirebilir
çünkü fazlası zararlıymış bebişe :84:
canim deli gibi eksi yedim..limonu alip yedim..bugun soylerse hemen yazicam zaten size :))
inşlhh canım dedğin gibi ikiz olunca daha çok endişe ediyoruz..dualarımız onunla
canım ya acaba balık yerine balık hapı kullansak...doktorlarımıza sorsak mı bi..balık seviyordum ama yiyemez oldum
inaşlh bulanmaz miden..ama sanırım fırında olursa bulanmaz diye tahmni ediyorum :79:
sormaaa o dert bende de var..bende çok yiyorumve kocacımda hamişim diye engel olmuyor önceden olsa elimden alırdı :90::90:
doktoruna sorsana canım..mesela belki bitteri tercih ettirebilir
çünkü fazlası zararlıymış bebişe :84:
ben valla gece rüyamda yiyordum çiko şapır şapır ağzımı şapırdatmışım..Eşim uyanmış, zaten onun uyku kedi uykusu gibidir..Ne yiyon öyle diyo...Zaten bi onu yiyorum ben, bir de muz..Dondurma...O kadar..Bunlarla besleniyorum..
bende su içemiyorum ya.krkuyorum su içmeyincede bişey olacak diye.bi tek su içinde biraz midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?