2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zor
bende 2 haftadır falan balık yiyemedim benimde içim rahat değil haftasonu denicem inşallah midem bulanmaz

iyi uykular

iyiyim canım sende bugün daha iyiymişsin sevindim ....canın çiko istiyomuş benim canım daha hiç bi şey istemedi

canım profildeki resim bebişinmi yoksa..aman alahım ne tatlı bir bebiş...eğer senin bebişse kardeş mi geliyor

anladım canım..rahatladım biraz..yarını zor edeceğim vallaa..inaşalh riskimde bitmiştir...bebişimi ne zman görsem kıpır kıpır oynuyor...hareketlimi olacak ne anneye çekicek sanırım benim bebişşş ..

kızlarrr bu arada ekşi aş eren varmı..ben hiç ekşi aş ermedim...hep tatlı aş erdim

şeyy kemm kümmm çiko derkene çikolatamııı

Son düzenleme:
ay canim ya bende sirf onlari yiyorum..her aksam limon karadut visneli dondurma bide :)))))))

ben ekşi aş ermediğim gibi asidi midemi mahvediyor, yemek istesem bile yiyemem..Evet çiko çikolata oluyor...Günde 5 paket yiyorum..Ne olacak halim bilmiyorum...

ben ben bennnnnnnnnn hep eksiye aserdim..tatli gorunce hep midem bulandi

ay canim ya bende sirf onlari yiyorum..her aksam limon karadut visneli dondurma bide :)))))))

seninkinin cinsiyeti belli değildi demi daha..Belki bugün söyler ona göre biz de tahmin yaparız...Mümkün değil ekşi yemem benim..Bazen diyorum kendime ye ekşiyi çıkar öyküyü diye ama olmuyo işte...

abimin kızı canım şimdiki halini bir görsen 2 yaşına girdi dillendi daha da tatlı oldu
benim allah nasip ederse ilk olucak allah hepimize öyle tatlı dilli sağlıklı bebişler versin

aklım onda benim de..İnşallah iyi haberlerle gelir..Bir de ikiz ya, insan daha çok evhamlanıyor..

inşlhh canım dedğin gibi ikiz olunca daha çok endişe ediyoruz..dualarımız onunla

canım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zor

bende 2 haftadır falan balık yiyemedim benimde içim rahat değil haftasonu denicem inşallah midem bulanmaz

canım ya acaba balık yerine balık hapı kullansak...doktorlarımıza sorsak mı bi..balık seviyordum ama yiyemez oldum

inaşlh bulanmaz miden..ama sanırım fırında olursa bulanmaz diye tahmni ediyorum :79:

ben ekşi aş ermediğim gibi asidi midemi mahvediyor, yemek istesem bile yiyemem..Evet çiko çikolata oluyor...Günde 5 paket yiyorum..Ne olacak halim bilmiyorum...

sormaaa o dert bende de var..bende çok yiyorum ve kocacımda hamişim diye engel olmuyor önceden olsa elimden alırdı :90::90:

doktoruna sorsana canım..mesela belki bitteri tercih ettirebilir
çünkü fazlası zararlıymış bebişe :84:

ya ben neden aşermiyorum ne ekşi ne tatlı hiç bişey istemiyo canım

ben valla gece rüyamda yiyordum çiko şapır şapır ağzımı şapırdatmışım..Eşim uyanmış, zaten onun uyku kedi uykusu gibidir..Ne yiyon öyle diyo...Zaten bi onu yiyorum ben, bir de muz..Dondurma...O kadar..Bunlarla besleniyorum..

sordum canım..Zaten başka bişey yemiyorsun ne yiyebiliyorsan onu ye dedi..Hem belki su da içersin onun sayesinde dedi ama su içemiyorum yine de..

canim deli gibi eksi yedim..limonu alip yedim..bugun soylerse hemen yazicam zaten size :))

8 aylık hamile arkadaşım da,deli gibi ekşi yedi..Dediğin gibi limonu kesip neredeyse kabuğuyla yedi durdu..Canınız çekmesin mevsimi olmayan meyveyi ydi durdu...Deli gibi ama..Ve kızı olacak...
Ama belli de olmuyo, yengem de çok ekşi yedi, hiç tatlı yemedi.4 aylık bi oğlu var şu an...

herkese slm.ben daha hiç kusmadım.annme ablalarımda hiç bilmezmişti öyle mide bulnatııs filan.aşlamzsa eğer çok şükür bi skıntım yok benim

ilk başlangıçta her hafta düzenli balık yapıyordum en sonkinde çok midem bulandı şimdi yemek istemiyorum
dediğin gibi fırında denemek lazım kokusu çok olmuyo

ipek ;

maşallhh canımm çokk tatlıı yiyeğinnn...şimdiki tatlılığını tahmin edebiliyorum..

benimde ilk bebiş olacak allah kısmet ederse....çok heyecanlıyımmm

dedğin gibi canım allah hepimize böyle tatlı ,sağlıklı ve zeki bebişler nasip etsinn

seldaonur valla kıskandım seni.. ne güzell ekşiye aşermişsin..tatlı pek yararlı değil.sadece enerji..o kadar çok yedimki dişim çürüdü doktora gideceğim

..canım yoksa kızmı olacak bebişinn

günaydın hanımlar benimde bugün dr şayet yaparsa 2 li testim var saat 13,30 da
kuzumm geçmiş olsun kendine dikkat et yanında birileri olmadan dışarlarda pek durma canım
ege04 canım sonuçların inşallah ii çıkar
bugün dr randevusu olan tüm arkadaşlar da güsel sonuçlarla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…