ipek ;
maşallhh canımm çokk tatlıı yiyeğinnn...şimdiki tatlılığını tahmin edebiliyorum..
benimde ilk bebiş olacak allah kısmet ederse....çok heyecanlıyımmm
dedğin gibi canım allah hepimize böyle tatlı ,sağlıklı ve zeki bebişler nasip etsinn
seldaonur valla kıskandım seni..ne güzell ekşiye aşermişsin..tatlı pek yararlı değil.sadece enerji..o kadar çok yedimki dişim çürüdü doktora gideceğim
..canım yoksa kızmı olacak bebişinn
Dün işten erken çıktm kızlar,eve gittim kocişle,arabadan indim, hoopp yere kapaklandım...Bayılmışım...
Allahtan arabanın önünde bayılıyom,evde olsa adam 2 kat aşağı nasıl indircek beni..Uyanığım ben.. :))
Sonra hastaneye götürmüş beni bu..Tam beni arabadan indiriyolar ayıldım dedim nooollluuyyooo....
Sakin olun hanfendi falan diyorlar...Yürürüm ben dedim binmem o sedyeyee.Ölmedim daha..
Yürüdüm girdim acile..Tansiyon fena olmuş gene.. Serum taktılar hemen..Serumu yiyince kendime geldim...
Bugün bomba gibiyim...Çok enerjiğim...
Beni serum paklıyoo, çocuk da doğunca serum yicek garibimm benden alışacak da...
şimdi muz yiyodum bende nasıl olsuysa çıkmadı geri :) sana da çok geçmiş olsun canım en kötü bizimki geçiyo galiba yinede çok şükür kraker mraker hiç bi işe yaramıyo sadece maen suyu biraz hafifletiyor ama bulantı şiddetliyse kusmak kaçınılmaz oluyor ya bide ağzımda acı bi tat var sürekli çok rahatsız edici bişy yiyince geçiyo ama 5 dk. sonra yine aynı nasıl geçer ki acaba :26:
çok geçmiş olsun benim veleti de doğunca serumla besliycez anası serumdan başka bişey yemiyo malum
inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelir dün acilden sonra doktorada çıktım erken çıkmış dr şansıma duş alıp öğleden sonra gidecem artık kaç haftadaır görmüyorum sıpayı
günaydın hanımlar benimde bugün dr şayet yaparsa 2 li testim var saat 13,30 da
kuzumm geçmiş olsun kendine dikkat et yanında birileri olmadan dışarlarda pek durma canım
ege04 canım sonuçların inşallah ii çıkar
bugün dr randevusu olan tüm arkadaşlar da güsel sonuçlarla gelirler
günaydın kızlar
kızlar geçmiş olsun yaaa bol bol dinlenin allah yardımcınız olsun yakamoz canım yalnızlık zor bilirim ama biraz daha sabır geçecek bu günlerde
bodrum angelsounds dan bahsetmiş ben de duymuş almaya niyetlenmiştim ama kısa zaman sonra hareketlerini hissetmeye başlarız nasılsa diye vazgeçmiştim ama çok endişeliysen her an duymak istersen içini rahatlatır
sordum canım..Zaten başka bişey yemiyorsun ne yiyebiliyorsan onu ye dedi..Hem belki su da içersin onun sayesinde dedi ama su içemiyorum yine de..
herkese slm.ben daha hiç kusmadım.annme ablalarımda hiç bilmezmişti öyle mide bulnatııs filan.aşlamzsa eğer çok şükür bi skıntım yok benim
ilk başlangıçta her hafta düzenli balık yapıyordum en sonkinde çok midem bulandı şimdi yemek istemiyorum
dediğin gibi fırında denemek lazım kokusu çok olmuyo
günaydın canım...
İyiyiz sen bizi merak etme, sen nasılsın...O angelsounds ben de merak ettim ama ben tek başıma korkarım da onu yapmaya..
ben iyiyim canım dünkü karın ağrım biraz geçti ama halsizlik aynen devam
kahvaltı yapıcam birazdan belki düzelirim biraz
bende hiç su içemiyorum sadece ilaçlarla ne içersem
eltim yok daha cnm benim.tke evli benim.diğerleri bekar daha.benle aynı hamile olanlar diyo sende varmı bişey yok diyincede bu sefer bende korkuyorum nazar değdirecekler valla diye
selam arkadaşlar. şu kalp atışı dinleme aletini bende gördüm gittigidiyorda satıyorlar ama o iş iyi deegil gibi geldi yok şu kadar attı yok bu kadar attı hadi doktora mı gitsek falan diye insanın psikolojisi bozulur. devamlı düşük tehlikesi var veya yaşıyormu yaşamıyırmu diye düünürsek çocugumuz ileride ölüm korkusu yaşıyormuş. o şimdiden bizim her hissettigimizi hissediyor.
valla canim bilmiyorum ki..esimde cok sevindi tatli yemiyom diye :) ki normalde kare paket cikolata bitiren insandim..
su olayina gelince gunde en az 1,5-2 litre erikli su iciyorum..
eltim yok daha cnm benim.tke evli benim.diğerleri bekar daha.benle aynı hamile olanlar diyo sende varmı bişey yok diyincede bu sefer bende korkuyorum nazar değdirecekler valla diye
güzel hatun vesselam Nurgül yeşilçay hamileliğinde bile hoş görünüyor kadın :)yakamozz canım profilindeki resime bayılıyorum yaa
evet canım tek olunca daha zor geçiyor ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür yiyemeyince hem bulantı artıyor hem halsizlikcanım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zor
balık tableti çok kilo aldırıyor kızlar yiyebilenler balık yesin ablama vermişti doktoru hamileyken 19 kiloyla bitirdi hamileliğini kilonun çoğunu balık tabletinden almış hatta kilo almak isteyenlere bile balık yağı tabletleri veriliyor o yüzden balığın kendisini yemek lazım zorda olsa, bende yiyemiyorum bulantılardan inş. bi kaç haftaya kadar azalırsa deniycem yemeyiinşlhh canım dedğin gibi ikiz olunca daha çok endişe ediyoruz..dualarımız onunla
canım ya acaba balık yerine balık hapı kullansak...doktorlarımıza sorsak mı bi..balık seviyordum ama yiyemez oldum
inaşlh bulanmaz miden..ama sanırım fırında olursa bulanmaz diye tahmni ediyorum :79:
sormaaa o dert bende de var..bende çok yiyorumve kocacımda hamişim diye engel olmuyor önceden olsa elimden alırdı :90::90:
doktoruna sorsana canım..mesela belki bitteri tercih ettirebilir
çünkü fazlası zararlıymış bebişe :84:
sorma canım 4 duvar arasında tek başımayım hastayım diye bi yerede çıkamıyorum kaç gündür hem çok sıkıcı hem çok zor yalnız olmakgünaydın kızlar
kızlar geçmiş olsun yaaa bol bol dinlenin allah yardımcınız olsun yakamoz canım yalnızlık zor bilirim ama biraz daha sabır geçecek bu günlerde
bodrum angelsounds dan bahsetmiş ben de duymuş almaya niyetlenmiştim ama kısa zaman sonra hareketlerini hissetmeye başlarız nasılsa diye vazgeçmiştim ama çok endişeliysen her an duymak istersen içini rahatlatır
ya şöyle kesinleşsin falan diyorlar ya deli oluyorumya ben hamileyim doktor raporu var elimde ve bebegim düşmeyecek nie öyle muamele yapayım çocuguma
bende başlayacagım almaya yoküzülürsün alırsan falan diyorlar saçmalıga bakar mısınız benim çocugum düşecek ben 2 tane bady olmasa üzülmeyecekmiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?