2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canim bilmiyorum ki..esimde cok sevindi tatli yemiyom diye :) ki normalde kare paket cikolata bitiren insandim..

su olayina gelince gunde en az 1,5-2 litre erikli su iciyorum..

günaydın kızlar

kızlar geçmiş olsun yaaa bol bol dinlenin allah yardımcınız olsun yakamoz canım yalnızlık zor bilirim ama biraz daha sabır geçecek bu günlerde

bodrum angelsounds dan bahsetmiş ben de duymuş almaya niyetlenmiştim ama kısa zaman sonra hareketlerini hissetmeye başlarız nasılsa diye vazgeçmiştim ama çok endişeliysen her an duymak istersen içini rahatlatır

İnşallah sen de çok güzel sonuçlarla gelirsin canım...
İyiyim şimdi.İlk defa dün oldu,sanırım bişey yemediğim için..Ben tam 11+3 ken gitmişim, benimkini yapmadı,daha doğrusu yapamadı, çok küçük bebeğin dedi, haftaya gel dedi..Senin bebek büyükse yapar belki..

günaydın canım...
İyiyiz sen bizi merak etme, sen nasılsın...O angelsounds ben de merak ettim ama ben tek başıma korkarım da onu yapmaya..

sordum canım..Zaten başka bişey yemiyorsun ne yiyebiliyorsan onu ye dedi..Hem belki su da içersin onun sayesinde dedi ama su içemiyorum yine de..

anladım cnaım..inaşallhhh en kısa sürede geçer..hamileleiği en ağır siz geçiriyorsunuz...allah kolaylık versin..

herkese slm.ben daha hiç kusmadım.annme ablalarımda hiç bilmezmişti öyle mide bulnatııs filan.aşlamzsa eğer çok şükür bi skıntım yok benim

maşalh canım... sakın eltilerine söyleme nazar ederler ,benim büyük eltim beni kıskanıyor bide yaşı gelmiş 39-40 off fesatt yaaaaa...onun nazarı değecek diye korkuyorum

ilk başlangıçta her hafta düzenli balık yapıyordum en sonkinde çok midem bulandı şimdi yemek istemiyorum
dediğin gibi fırında denemek lazım kokusu çok olmuyo

evet canım..ne güzel eskisi gibi devam edebilsen

eltim yok daha cnm benim.tke evli benim.diğerleri bekar daha.benle aynı hamile olanlar diyo sende varmı bişey yok diyincede bu sefer bende korkuyorum nazar değdirecekler valla diye

eltim yok daha cnm benim.tke evli benim.diğerleri bekar daha.benle aynı hamile olanlar diyo sende varmı bişey yok diyincede bu sefer bende korkuyorum nazar değdirecekler valla diye

desenize ölüym bulanıyom kusuyom diye..
Nazar değdirtmeyin kendinize..
Ben de bu hafta sonu düğüne gdecem kulağımın kenarına kara çalıcam, ayetel kürsii,felak nas okuyup gidecem...
Zaten her düğünde millet hiç bişeyime bişey demese saçıma nazar eder, bu sefer tedbirli gidecem..Zaten göğsümdee de nazar boncuğu var...Korkarım ben nazardan.

selam arkadaşlar. şu kalp atışı dinleme aletini bende gördüm gittigidiyorda satıyorlar ama o iş iyi deegil gibi geldi yok şu kadar attı yok bu kadar attı hadi doktora mı gitsek falan diye insanın psikolojisi bozulur. devamlı düşük tehlikesi var veya yaşıyormu yaşamıyırmu diye düünürsek çocugumuz ileride ölüm korkusu yaşıyormuş. o şimdiden bizim her hissettigimizi hissediyor.

valla ben de Allaha emanet ettim...Zaten bu kadar sıkıntı yaşıyom, korku yaşamak istemiyorum...Benim bebiş koca miyomu tekmeledi attı, kanamam oldu, doktor % 90 düşecek dedi..Duruyo ama...Allaha emanet..Düşerse yapacak neyim var ki..Ne yapsam kurtarabilirim...
Zaten benim bebişimin bi inadı bana benziyo, yoksa tembelliği falan aynı babası....
İnatçı kuzum benim, yaşıcam ben diye direniyor...

ya şöyle kesinleşsin falan diyorlar ya deli oluyorum ya ben hamileyim doktor raporu var elimde ve bebegim düşmeyecek nie öyle muamele yapayım çocuguma

valla canim bilmiyorum ki..esimde cok sevindi tatli yemiyom diye :) ki normalde kare paket cikolata bitiren insandim..

su olayina gelince gunde en az 1,5-2 litre erikli su iciyorum..

oh çok sevindim süperr..bende bol bol su içiyorum..şu tatlıyı da azalttım bayağı..biraz daha azaltsam süper olacak..ahh keşkee ekşi aş ereydim

erkek milletti diğilmi hepsi aynı benimkide çok seviniirdi yemeseydim hehe

hehe eltinin şimdilik olmamasına sevindim valla canım kimseye deme.sadece bizimle paylaş..nazar ederler...inanamayacaksın akrabalarımın bile nazarına geldim.. belki eltiminde nazarına gelmişimdir...iyisen iyi olduğunu söyleme..

yakamozz canım profilindeki resime bayılıyorum yaa
güzel hatun vesselam Nurgül yeşilçay hamileliğinde bile hoş görünüyor kadın :)
canım inşallah çabuk biter bu bulantıların tek başına ne kadar zor
evet canım tek olunca daha zor geçiyor ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür yiyemeyince hem bulantı artıyor hem halsizlik

balık tableti çok kilo aldırıyor kızlar yiyebilenler balık yesin ablama vermişti doktoru hamileyken 19 kiloyla bitirdi hamileliğini kilonun çoğunu balık tabletinden almış hatta kilo almak isteyenlere bile balık yağı tabletleri veriliyor o yüzden balığın kendisini yemek lazım zorda olsa, bende yiyemiyorum bulantılardan inş. bi kaç haftaya kadar azalırsa deniycem yemeyi

sorma canım 4 duvar arasında tek başımayım hastayım diye bi yerede çıkamıyorum kaç gündür hem çok sıkıcı hem çok zor yalnız olmak
aman aman hep böyle kal bizim gibi çekme hep rahat geçer inş. hamileliğiniz

bende başlayacagım almaya yoküzülürsün alırsan falan diyorlar saçmalıga bakar mısınız benim çocugum düşecek ben 2 tane bady olmasa üzülmeyecekmiyim yani

bende başlayacagım almaya yoküzülürsün alırsan falan diyorlar saçmalıga bakar mısınız benim çocugum düşecek ben 2 tane bady olmasa üzülmeyecekmiyim yani

aynen yaaa..
Tam benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun...Canından can gdiyo insanın iki çaputa mı üzülcek..
Al bacım al...Ben nerdeyse bitirdim bile herşeyini, hiç de pişman değilim aldığım için...9 aylıkken nasıl gezecem de alacam.şimdiden yoruluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…