Hişşşşşşşşşşşşttttttttttttttt
sıkıldım benn iş çok ama sizide merak ediyorum. Toparlamam lazım 2 de çıkıcam bidaha gelmem sanırım devlet hast. Işler çok uzun sürüyor
bak sen işine fıstık...bence de gelemezsin..biz de merak ederiz..neyse artık sonra okuruz iyi haberlerini inşallah...
egecim bardakla olmuyor şişeye doldur yanına koy o zaman içiyorsun ben 3lt falan içiyorum günde
günaydın cnaım hoş geldin..nasılsın..bebiş nasılll.maşalh 10 haftaya yaklaşıyorsunuz...
ama su içmen gerekiyor bol bol,sende şu yöntemi dene.çikoalta ye susatıyor çok
yakamoz canım işin kolaynına kaçmak istiyoruz onada da başka sıkıntı çıkıyor off off..napalım bebişler için katlanacağız artık..
bu hamileleik hiç kolay bişey değilmiş kızlar...3 gündür süt içmeyi unutuyorum..ama sütüde ballı muzlu yapıyorum..sizde öyle yapın kızlar...iyice zenginleşsin..
a göbişler için topik açtık ya bizde aldıklarımızı koyacagımız bi topik açalım çekelim koyaluım diger ayların topikleri hep yapmışlar. ben bilmiyorum açmayı bilen varsa süper olur
Hişşşşşşşşşşşşttttttttttttttt
sıkıldım benn iş çok ama sizide merak ediyorum. Toparlamam lazım 2 de çıkıcam bidaha gelmem sanırım devlet hast. Işler çok uzun sürüyor
canım önceden çikolata yemek için bahaneler bulurdum dolabımdan eksik olmazdı ama şimdi hiç göresim yok ben ekşi ve karbonhidrat aşeriyorum resmen hergün her öğün patates yiyesim var başka birşey görmüyor gözüm
suyu eskiden de içmezdim ama çay kahve meşrubat çok içerdim şimdi onlarıda içmiyorum ne olcak bilmem
ben sütün bebeği besleyen asıl gıda olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar hiçbişey yemiyor sadece süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyorum ama süt içemiyorum bebek sat la uyumlu yani gelişimi yavaşlamış ben süte bağladım bu durumu
şimdi yine sütü bol içmeye çalışyorum eğer gelişimi yine öne geçerse kanıtlanmış olacak (çok araştırmacı gördüm kendimi)
evet kızlar bir topik açın bakalım aldıklarınıza merak ediyorum hem fikir olur
hatta fiyatlarını falan hatırlarsanız onları da yazalım çoğumuzun ilk bebeği pek bilgimiz yok bebek alışverişi konusunda
3 lt.mi..
Maşallah ya,sen baya içiyorsun...Ben 1 bardak içiyorum, onu da yarısı sabahki folik asitle, yarısı akşamki...
Gün içinde ayran,maden suyu falan içiyorum ama su içemediğim için..
Mide boş olunca su da içilmiyor..
sonra da akşam olunca serum yemeye gidiyorum...Yakında ağızdan beslenmeyi bırakacağım,damardan besleneceğim...
ben hergün 2 litre su içerdim şimdi bir haftada ancak 2 litre içiyorum su midemi kaldırıyo sanki
süt ve madensuyu içiyorum ayran içiyodum artık o da bulantı yapıyo içemiyorum
maşallah yaa 3 lt süperegecim bardakla olmuyor şişeye doldur yanına koy o zaman içiyorsun ben 3lt falan içiyorum günde
mutlaka bişekilde haber veririm cnm merakta koymam sizibu aralar bende hiç çalışmak istemiyorum ama iş çok dedğin gibi...sen bizi hastaneden sonra haberdar et olurmu merak ederizzzzz Vakit bulamzsan sabah bekliyoruz haberleriniiiiiii canım
kızlarr ben geldımm sersem gibiyim yaa yatakdan cıkasım yok
uyumak uyumak uyumak istiyorum
kızlarr ben geldımm sersem gibiyim yaa yatakdan cıkasım yok
uyumak uyumak uyumak istiyorum
çıkma kız o zaman, uyu da bebişin büyüsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?