2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hey ben geldimm
gökyüzü ve esrayı aynı anda burada görmek süperr ben 2 gündür cok fenayım giremedim

birceye ne olduuuu Sakın kötü bişey oldu demeyin ne olurr

Hey ben geldimm
gökyüzü ve esrayı aynı anda burada görmek süperr ben 2 gündür cok fenayım giremedim

birceye ne olduuuu Sakın kötü bişey oldu demeyin ne olurr
hosgeldin canim merhaba hayirdir neyin var??
bircecimin kanamasi vardi canim dün ve bugünde hic girmedi en son doktora gidecekti tekrarda yazmadi gecen haftasonunuda zaten hastanede gecirmisti serum yemis cok korkmustu bende cok merak ediyorum acaba tekrar hastaneyemi aldilar diye ??allah yardimcisi olsun ins

Kızlar bircenin kanaması oldu gece, ertesi sabah (yani dün) aramış doktorunu öğlen gel demiş.Doktora gitti, gidiş o gidiş bi daha gelmedii.Ben de çok endiişeleniyorum, ikiz gebeliklerde kanama olabiliyormuş sürekli..Bu seferki biraz fazla demişti.Umarım bi sorun yoktur...Haber alamadıkça insan endişeleniyor..

seydamcım topigi açmayı bilmiyorum bilsem hemen açardım ben daha almadım ama almayı düşünüyorum ve alan arkadaşlar var en azından fiyat konusunda falan fikir ediniriz. yaparsan çok sevinirim şmdiden teşkkür

ben geldimm ense kalınlığını ölçtü bide kan aldı burnu görünüyormuş oda önemli dedi ilk kez 3 boyutluyla gördüm bebğimi parmağını emiyordu

ben geldimm ense kalınlığını ölçtü bide kan aldı burnu görünüyormuş oda önemli dedi ilk kez 3 boyutluyla gördüm bebğimi parmağını emiyordu

Canım ne güzel..burnu bile görünüyor demek ha..Isırırım ben onun burnunu...İnşallah pazartesi ben de güzel sonuçlarla gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…