2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel..burnu bile görünüyor demek ha..Isırırım ben onun burnunu...İnşallah pazartesi ben de güzel sonuçlarla gelirim..
inşallah canım inşallah Allah'ım tüm arkadaşlarımın herkesin yüzünü güldürsün

ayyyyyyyyyyyyy resmı yokmu
cd yoktu yanımızda cd olsaydı görüntüleri alabiliyormuşuz cd ile ama dr kaydetti bidaha gittiğimizde alıcam

ya kıslar bide benim kocam çok duygusuz ya adamda en ufacık heyecan belirtisi yok daha dur diyo dereyi görmeden paçaları sıvamazmış androit resmen
biliyorum çocukları çok seviyor ama onun bu heyecansızlığı kahrediyor beni ilki düşük olduğundan böyle davranıyor diyorum ben ama ne biliyim pek bi sinir durum

ARKADAŞLAR cok pardon cıkmak zorunda kaldım randevum vardı müşterim geldi tesisi gazdirdim fiyat vereyim derken yazamadım bence bırbırımızı bu kadar sevip sohbet paylaşımlar yapıp ve merak ediyorsak bu birbirimize değer verdiğimiz anlamına gelirr bu nedenle bence tabıkı güven meselesi bu birazda ama cep telefon numaralarımızı özelden yazsak bence cok ii olucak ben mesela yoğun olduğumda giremıyorum ama mutlaka şirket hattımdan arar yada mesaj falan atarım falan falan tabiki bu benım fıkrım :26:

bende hamişim.
Dayanamadım yazayım dedim bende haziranda anne ollucam ihşallah..
Rabbimden bir aksilik çıkmaz ise. Bütün hamişlere rabbim yardım etsin ...

Son düzenleme:
delimavi gözün aydın
sağol canımmm inşallah kan tahlilerimizde güsel gelir inşallah hepimizin sonuçları ii olur nerde varsa anneliği tüm kalbiyle isteyen herkese tattırsın Allahım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
tebrik ederiiiiiimmmmm Allah tamamına erdirsin ne güzel maşallah
resim varsa ekleseneeeeee
sağol canımmm...malesef cd almayı unutmuuz yanımıza ama bidakine eklicem sizde varsa siz de eklerseniz süper olur

delimavi gözünaydin canim benim minicik burnunu ,ellerini yesinler onun masallah
sağol canımm sağol Allah hepimizin mekleklerini korusun nazarlardan :nazar

kıslar hepiniz çok seviyorummmmmmmmmmmm

bazıları belli olmaz sok olmustur o cnm kotuye yorumlama yanı oki....

bazıları belli olmaz sok olmustur o cnm kotuye yorumlama yanı oki....
oki doki aslında kötüye yormuyorum da hayalimdeki şey bu değil ne bileyim karnımı sevsin arada sorsun bebeğimiz nasıl diye küçücük küçücük gönlümü alsın heyecanımı paylaşsın aslında tanıyorum eşimi 6 yıla girdik tabi hayal kırıklığı yaşamamk için ve yaşatmamak için böyle davranıyor ama işte kadın şımarıklığı illa istiyorum güsel sözler söylesin

okadar da olmaz ama bılemıcem ben benımkıne kazma dıodum askerıyede hıc duygusallık dersı almamısın hatta duygusallık damarların alınmıs dıodumda benım kociş okadar da degıl sımartıo azcık

ben androit diyorum düşün kuzummm napçan tam bir matematikçi duygusal zeka sıfır napalımm doğunca farklı olurl herhalde şimdi onlar bizim kadar hissedemezler muhtemelen yani umarımm farklı olur hehehe sen şanslıymışsın yine bak bana bak kıymetini bil erkek kardeşim bile karnımı seviyo yiğenim diye kocişte valla sıfır sevgi belirtisi

ben geldimmmm herşey yolundaymış kalp atışlarıda güzel dedi 10 artı 0 görünüyo bi gün gerien gidiyoruz yani 3 gün gerideydik aslında ama toparlamış sıpa, 3.6 olmuş ama küçükmü benim sıpa ya nette 10. hafta bittiğinde 5.5 cm olur diyo bide ultrasondan ben hiçbişy anlamadım bi karaltı vardı orda bebeğe filan benzemiyo doktor bak kolları bacakları oluşmaya başlamış diyo ben sadece minik bi karaltı gördüm omu? dedim evet bak diyo bana verdiği ultrason resmi de öyle sizinkiler gibi yakın çekim değil bebeğede benzemiyo hiçbişy anlaşılmıyo bebek varmı yokmu belli değil ultrason cihazındanmı kaynaklanıyor acep? ortada bişy var ama kağıdın siyahlığından seçilmiyor :) bide cinsiyeti sordum güldü daha fare yavrusu kadar belli olmaz dedi ne zaman söylersiniz dedim 16. haftadan itibaren diyo çok geç ama ya pufff neyse herşey yolundaymış öenmli olan o herhangi bi risk de grünmüyormuş çok şükür

Son düzenleme:

anam ne datlı bır oglan cocugu olmuştur kesın hehehehehehehe allah nazardan saklasın bıatnem ya gozun aydın bebekimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…