2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR cok pardon cıkmak zorunda kaldım randevum vardı müşterim geldi tesisi gazdirdim fiyat vereyim derken yazamadım bence bırbırımızı bu kadar sevip sohbet paylaşımlar yapıp ve merak ediyorsak bu birbirimize değer verdiğimiz anlamına gelirr bu nedenle bence tabıkı güven meselesi bu birazda ama cep telefon numaralarımızı özelden yazsak bence cok ii olucak ben mesela yoğun olduğumda giremıyorum ama mutlaka şirket hattımdan arar yada mesaj falan atarım falan falan tabiki bu benım fıkrım :26:

nereye kayboldu yıne bunlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fıtık oldum heeeeeeeeeeeee bıda bende yazmadan cıkcam :84::84::84::84::84::84:

Kızlar merhaba

benim 3 gunden beri sürekli başagrısı yaşıyorum acaba normalmi sizdede oluyormu 10 haftalık hamilelegim var

Netten bakdım -senin dedigin gibi yazıyor

dun yengemle konuştum başın agrıdı zaman tansiyonuna bak dedi yuksek tansıypon olabilir dedi

bende huylandım acıkcası

hafta hafta gebelikte bu haftada baş ağrınız başlayabilir yada artabilir demişti normal demek ki canım

eger tansıyon dusukse cıkolata tarzı seyler yıyıp bas asagda ayaklarınızın altına yuksek yastık alın egeeryuksekse eksi limon suyu yada sarımsak gıbı seyler alın ve bas yukarda ayaklar asagda olsun ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…