inşallah canım sağlıklı olsundaanam ne datlı bır oglan cocugu olmuştur kesın hehehehehehehe allah nazardan saklasın bıatnem ya gozun aydın bebekimmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen resmını koy yakamozzzzzzzzzzzzzz
Kızlar merhaba
benim 3 gunden beri sürekli başagrısı yaşıyorum acaba normalmi sizdede oluyormu 10 haftalık hamilelegim var
yakamozzz acıl özl bak bıse yasdım burda dıyemıom kımseyeeeeeeeeeeeeee
canım kan ılacı alyosan o yapar ama kan ılacı 3 aydan sonra alınıo cnm bır dr una danıs istersen hormanelde olabılır
yoo kan ilaçı almıyorum
tşkler
Netten bakdım -senin dedigin gibi yazıyor
dun yengemle konuştum başın agrıdı zaman tansiyonuna bak dedi yuksek tansıypon olabilir dedi
bende huylandım acıkcası[/QUher bas agrısı yukseklık degıldır kı dusuklukte bas agrısı yapar :)))) ayrICA yuksek tansıyon mıdede bulantı sık ıdrara cıkartır dusuk ıs ensede agrı olur ama yınede emın olmak ıcın bır eczaneye gıt ölçtur derım bıldıklerım bunlar
Netten bakdım -senin dedigin gibi yazıyor
dun yengemle konuştum başın agrıdı zaman tansiyonuna bak dedi yuksek tansıypon olabilir dedi
bende huylandım acıkcası[/QUher bas agrısı yukseklık degıldır kı dusuklukte bas agrısı yapar :)))) ayrICA yuksek tansıyon mıdede bulantı sık ıdrara cıkartır dusuk ıs ensede agrı olur ama yınede emın olmak ıcın bır eczaneye gıt ölçtur derım bıldıklerım bunlar
GİTTİM ŞİMDİ SAGLIK KABİNİİ VARDI BURDA
12/7 CIKTI NORRMAL DEDİ BU AYLARDA OLURMUŞ
DR EŞİDE HAMİLEYMİŞ ONDADA OLMUŞ 1_2 HAFTAYA KADAR GECER DEDİ EŞİMDE GEÇTİ DEDİ EŞİDE HEMŞİREYMİŞ TIP FAKÜLTEİSNDE
HORMANLAR DEGİŞİYORMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?