hafta hafta gebelikte bu haftada baş ağrınız başlayabilir yada artabilir demişti normal demek ki canım
Merhaba kizlar liste icin sizlerden de fikir almak istiyorum.
Bir arkadas solemisti aslinda bu fikri bana.
Listeye bebegin ailede kacinci bebek oldugunu da eklemeyi onermisti.sizin fikirlerinizi alip da oyle haraket etmek istiyorum.
Boyle bir guncelleme istiyor musunuz?
yakamoz canim gözünaydin hersey yolundaymis sen minigine kücükmü diyosun kiz benimki11+2 ken okadar göründü masallah kücük mücük saglikli olsunlarda ins resim ekledinmi hani ben göremedim ??
birce canim hemen yaz neolur seni cok merak ettik??
geçmişe bakıyordum canım.çok sağolun hepiniz, endişelenmişsiniz, kendimi iyi hissettirdinz...
haberler çok iyi değil bende. içmden yazmak bile gelmiyor. kendi doktoruma gittim dün. adamı sürekli kanama diye aradığım için yatırdı bu sefer. 1 gün bakalım takip edelim kanamanı dedi. hastanede hiç gelmedi. bu akşam 6.30 gibi çıktık hastaneden bir alışveriş merkezine gittik. lavaboya gittim yine başladı, küçük bir parça da geldi üstelik. çok korktum. eşim hemen aradı doktoru gelin yatırayım demiş. neyse gittik bebeklerin kalp atışlarını dinletti, rahimde açılma yok, biraz daha dEvam edecek bu şekilde korkma dedi. istersen yatırayım ama evde de dinlenebilirsin dedi. yatmadım ben de. gülüyor artık doktorum seni çağırmasam sabaha kadar uyuyamayacaktın diye. bir de farklı bir şehirde benim doktorum. iyi ki burda yaşamıyorsunuz yoksa günde 3 kere gelir ultrasona girmek istersin diyor:)) dünden beri 3 kez girdim ultrasona.
biraz daha kanamayla yaşamaya alışacağım sanırım. onu artık çok takmıyorum da bebeğimin birinde sorun olabilirmiş. çok canım sıkıldı, dünden beri ağlıyorum. henüz çok küçük olduğu için anlayamayız şu anda ama bir şey olursa kendinizi alıştırın diye söylüyorum dedi. 2 hafta sonra netleşecek. hiçbir şeyden tat alamıyorum dünden beri, çok kötüyüm
tamam canim linklerini koyarim.leyla canim cok iyi olur bencede yalniz sana bazi arkadaslar mesaj atamadiklarini mesaj ayarlarinda bir problem oldugunu yazmislardi acaba mesaj sayinla ilgilimi bilmiyorum hatirlatayim dedim birde ben topik actim iki tane onuda bu listede linkli bir sekilde verebilirmisin biri göbek topigi digeride bebeklerimizin cicileri topigi hem arkadaslarada kolaylik olur diye düsündüm ,ben zaten zaman zaman listeyi bas sayfaya güncelliyorum ozaman linkide görmüs olurlar simdiden tesekkürler canim bu arada eklersen benimki 2 .olucak ins canim
merhaba..evet listeye eklenmek icin mesaj atiyorum..ama iletilmiyor..mesajlariniz dolu sanirim..
bircecim öyle hemen üzülme güçlü ol olumlu ol anne olacaksın. hiç kalkamdan yat tatlım boşver herşeyi dikkat et öyle gitme alışveriş merkezine falan benim kanamam öyle durdu on gün kalkmadım bile sadece tuvalet ona bile eşim kızıyordu sık kalkıyorsun diye izin aldı evde yemegi bile o yaptı sizde öyle yapın. kıyamam üzme kendini
uff ya bircem insallah ölcümleri yapildiginda doktor bile sasirsin... rabbimin elinde hersey düzelmis,saglikli gözüksün ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?