ay canim cok gecmis olsun.allah size bagislasin..moralini yuksek tut..
canım hiç üzülme.bende de aynı sorun vardı.allahın izniyle bişi olmaz.bol bol dua et.onlar toparlar kendilerini.yok seydam kanamadan değilmiş. kafası farklı gibi dedi. ama şu anda çok küçük olduğu için net bir şey söylemedi. ölçümleri yapıldığında netleşecekmiş.
canim rica ederim demek yoklar bak hic söylemiyorlar bende hic fark etmedimseydam canim ipek,egeve kocaminkuzusuyum listede yoklar
ama digerlerini ekledim yardimlarin icin tesekkurler canim
senin ilk bebegin kac yasinda?
ya madem kesin bişy yok neden endişelendiriyorki doktorun zaten kanaman var ondan dolayı moralin kötüleşiyordur bari kesin bişy görmeden can sıkmasaydı boşu boşuna, şimdi küçük oldugu için öyle görünüyodur canım bence takma kafana sağlıklı oldugunu öğreneceksin inşallah ...QUOTE=birce3535;16354313]geçmişe bakıyordum canım.çok sağolun hepiniz, endişelenmişsiniz, kendimi iyi hissettirdinz...
haberler çok iyi değil bende. içmden yazmak bile gelmiyor. kendi doktoruma gittim dün. adamı sürekli kanama diye aradığım için yatırdı bu sefer. 1 gün bakalım takip edelim kanamanı dedi. hastanede hiç gelmedi. bu akşam 6.30 gibi çıktık hastaneden bir alışveriş merkezine gittik. lavaboya gittim yine başladı, küçük bir parça da geldi üstelik. çok korktum. eşim hemen aradı doktoru gelin yatırayım demiş. neyse gittik bebeklerin kalp atışlarını dinletti, rahimde açılma yok, biraz daha dEvam edecek bu şekilde korkma dedi. istersen yatırayım ama evde de dinlenebilirsin dedi. yatmadım ben de. gülüyor artık doktorum seni çağırmasam sabaha kadar uyuyamayacaktın diye. bir de farklı bir şehirde benim doktorum. iyi ki burda yaşamıyorsunuz yoksa günde 3 kere gelir ultrasona girmek istersin diyor:)) dünden beri 3 kez girdim ultrasona
biraz daha kanamayla yaşamaya alışacağım sanırım. onu artık çok takmıyorum da bebeğimin birinde sorun olabilirmiş. çok canım sıkıldı, dünden beri ağlıyorum. henüz çok küçük olduğu için anlayamayız şu anda ama bir şey olursa kendinizi alıştırın diye söylüyorum dedi. 2 hafta sonra netleşecek. hiçbir şeyden tat alamıyorum dünden beri, çok kötüyüm.]
benimde en baştan beri sağda :)kızlar merhaba, malesef işyerinden giremiyorum sayfaya. engellediler sanırım. o yüzden de gelişmelerden geri kaldım.
kuzu sanırım henüz cinsiyeti öğrenmemiş okuduğum kadarıyla :)
ben de bugün doktora gittim, bebişim maşallah iyi, kalp atışlarını dinletti doktor. görmekten daha farklı bi heyecanmış, çok duygulandım..ultrasonda sağda görünüyor. sizinkiler ne tarafta kızlar?
birce nasıl oldun lekelenme mi olmuştu? geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi..
ne bilim canım 10. hafta bittiğinde nette 5.5 cm olur yazıyo benimki 4 cm e yakındı daha aman doğru canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil, kalp atışları güzel dedi herşey yolunda eyip ilaç yazıp gönderdiyakamoz canim gözünaydin hersey yolundaymis sen minigine kücükmü diyosun kiz benimki11+2 ken okadar göründü masallah kücük mücük saglikli olsunlarda ins resim ekledinmi hani ben göremedim ??]
tamam canim istersen bildiklerimi yazayim ben benim 2,comely2, ipek 2, ege2,...BIRCE ;YAKAMOZ;GÖKYÜZÜ;BEBEKPOYRAZ;KOCAMINKUZUSUYUM;BEBISKOM;HILMIFATMA;ROYALIST;aklima gelenler bunlarda ilk bebeklerini bekliyorlar canim
günaydın arkadaşlarrr
bugün benim doğum günümminşallah en güzel hediyemi sağlığıyla bana bebişim verir...bugün 4 te kontrolüm var
Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkes kendine dikkat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?