2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Listede degisiklik yapıyorum kizlar
lutfen bebeginizin kaç numara oldugunu yaziniz
yani ilk bebek mi,ikinci mi ve s.
belki burayi takip edemem ozelden yazarsaniz daha iyi

Son düzenleme:
tamam canim istersen bildiklerimi yazayim ben benim 2,comely2, ipek 2, ege2,...BIRCE ;YAKAMOZ;GÖKYÜZÜ;BEBEKPOYRAZ;KOCAMINKUZUSUYUM;BEBISKOM;HILMIFATMA;ROYALIST;aklima gelenler bunlarda ilk bebeklerini bekliyorlar canim

canim birde candas,turuncu ,ceza ve sanirsam harzemsah ama onun ismini karistiriyor olabilirim ...malesef bebeklerini kaybettiler ve listeden cikmak istediklerini yazmislardi allahim enkisa zamanda tekrar versin ins

seydam canim ipek,egeve kocaminkuzusuyum listede yoklar
ama digerlerini ekledim yardimlarin icin tesekkurler canim
senin ilk bebegin kac yasinda?

yok seydam kanamadan değilmiş. kafası farklı gibi dedi. ama şu anda çok küçük olduğu için net bir şey söylemedi. ölçümleri yapıldığında netleşecekmiş.
canım hiç üzülme.bende de aynı sorun vardı.allahın izniyle bişi olmaz.bol bol dua et.onlar toparlar kendilerini.

seydam canim ipek,egeve kocaminkuzusuyum listede yoklar
ama digerlerini ekledim yardimlarin icin tesekkurler canim
senin ilk bebegin kac yasinda?
canim rica ederim demek yoklar bak hic söylemiyorlar bende hic fark etmedim neyse kendileri artik veririler bilgilerini .... benim 7 yasinda bir oglum var teyzesi 2. sinifa gidiyor cokta yaramaz

Allah bağışlasın canım
İlk bebekte kolay oluyor en azindan istedigin zaman yatip istedigin zaman kalkiyorsun,uyuyosun butun gun mesela
ama ikinci hamilelikte oyle bir luksumuz olmuyor.
kızım biraz buyusun de hemen yapıcam ikinci cocugu da buyusunler beraber.

insallah canim seninde kizini rabbim size bagislasin en kisa zamanda kardesini yollar inssenide hamis görürüz ... bizim biraz uzun oldu ama rabbim nezaman isterse ozaman veriyor iste cok sükürrr

hayirlisi olsun insallah.
bebek bakımı gercekten cok zor gozum ikinciden korkmuyor degil ama Allahım sabrını da veriyor.
bebek buyudukce,hergun yeni biseyler ogrendikce en basiti yuzune bakip gulumsediginde o an butun yorgunluk,uykusuzluk bitiyor.
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip eder inşallah.

ya madem kesin bişy yok neden endişelendiriyorki doktorun zaten kanaman var ondan dolayı moralin kötüleşiyordur bari kesin bişy görmeden can sıkmasaydı boşu boşuna, şimdi küçük oldugu için öyle görünüyodur canım bence takma kafana sağlıklı oldugunu öğreneceksin inşallah ...
benimde en baştan beri sağda :)
yakamoz canim gözünaydin hersey yolundaymis sen minigine kücükmü diyosun kiz benimki11+2 ken okadar göründü masallah kücük mücük saglikli olsunlarda ins resim ekledinmi hani ben göremedim ??]
ne bilim canım 10. hafta bittiğinde nette 5.5 cm olur yazıyo benimki 4 cm e yakındı daha aman doğru canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil, kalp atışları güzel dedi herşey yolunda eyip ilaç yazıp gönderdi kalp sesini dinlemek istedim 12. haftadan önce riskli olup olmadıgı kesinleşmediği için dinletmiyorum dedi ya bide benim ultrason fotografından hiçbişey belli değil ya sizinkiler baya bebek şeklinde belli oluyor fotograftan benimki öyle yakınlaştırışmış fotograf değil uzakta minik bişy var ama şekli bile belirsiz sinir oldum doktor ultrasonda gösterirken bak kolları bacakları oluşmaya başlamış dedi ama ben karaltıdan başka bişy görmedim ultrasondanmı acaba niye benim bebekin fotosu böyle hiçbişy belli değil? :44: ay başka doktora gidecem nerdeyse :26:

birce canim hemen yaz neolur seni cok merak ettik??[/QUOTE]

tamam canim istersen bildiklerimi yazayim ben benim 2,comely2, ipek 2, ege2,...BIRCE ;YAKAMOZ;GÖKYÜZÜ;BEBEKPOYRAZ;KOCAMINKUZUSUYUM;BEBISKOM;HILMIFATMA;ROYALIST;aklima gelenler bunlarda ilk bebeklerini bekliyorlar canim

Son düzenleme:
bluebottle,canım gerçekten kalp atışlarını dinlemek bambaşka bişey..Çok sevindim senin adına..Doktora giden herkes böyle güzel haberlerle gelir inşallah..
seldaonur, doktordan olumlu sonuçlarla gelmene çok sevindim...Siz kıpır kıpır bebeğim diyorsunuz ya, valla sizin adınıza çok seviniyorum da, içim burkuluyo azıcık...Benim tembel sıpam hiç kıpırdamıyo..

birce, canım benim çok geçmiş olsun, ama yine de iyi haberlerle gelmişsin..Daha şu an hiçbişey belli değil, sen moralini yüksek tut, Rabbim korur onları..Bi ikili testi yapsın da ona göre söylese ya doktor..Sinir oldum doktora..Biz burda zaten evhamlıyız, kesin olmadan olumsuz bişey söylemelerine uyuz oluyorum...Benim doktora da bakarsan % 90 düşecek bebek...Hala düşecek, hala düşecek...Rabbim korusun ne diyeyim..

yakamoz, ölçümler kişiden kişiye değişiyor, benim 11+2 iken bebek 4,86 cm.di.. Nete bakarsan 7-9 cm.olması gerekiyor..Doktorumu aradım sordum, ters bişey olsa biz söyleriz dedi..Belli bi aralıkta olması gerekirmiş o hafta..O aralıktaysa normal diyorlar..Evhamlanma...En küçük sanırım benim bebekim...Gene de büyücem diye uğraşıyo içimde..Hepsi sağ salim büyür inşallah..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrr
bugün benim doğum günümminşallah en güzel hediyemi sağlığıyla bana bebişim verir...bugün 4 te kontrolüm var
Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkes kendine dikkat etsin

günaydın arkadaşlarrr
bugün benim doğum günümminşallah en güzel hediyemi sağlığıyla bana bebişim verir...bugün 4 te kontrolüm var
Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkes kendine dikkat etsin

Doğum günün kutlu olsun fıstık..Evet,en güzel hediye bebişlerimizin sağlığı..İnşallah çok güzel haberlerle dönersin..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr!!!!
birce allah sana iyi haberler almayı nasip etsin inşallah.
bende dünden beri cok kotuyum basım dönüyor, ayakta duramıyorum ve yeni modam sinirlerim bozuldu herşeye ağlıyorum.

Günaydın kızlar
dün yazamadım neden???? çünkü misafirle beraber eve girdim:))
herşey çok iyi dedi doktor. 10.000 de 1 risk var dedi. Amniyosenteze gerek duymadık çok şükür..
Burun meshane böbrek beyin eller ayaklar mide herşey oluşumunu normal tamamlıyor dedi. 6 hafta sonra ya gün verdiler çok şükür güzel haberle geldim...

Kuzu sen neden burdasın?? Işinmi var..

Bircem çok geçmiş olsun. Doktorlar en ufak şüphede hemen bilgi veriyorlar ama bazen ummadıkları kadar iyi gelişmelerde oluyor. Hiç ağlaama üzülme çünkü en azından biri sağlıklı. Hakkında hangisi hayırlı ise allahım onu nasip etsin.. çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın:)

Günaydın kızlar...
Bircecim n'oolur üzülme. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Egecim test sonuçlarına çok sevindim. hep böyle güzel haberler duymak istiyorum yaaa..
Kızlar bu aralar çok yoğunlaştık. İşler berbat. Takip edemiyorum sizi.
Pazartesi görüşürüz artık. Çok öpüyorum hepinizi.
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…