Günaydın kızlar...
Bircecim n'oolur üzülme. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Egecim test sonuçlarına çok sevindim.hep böyle güzel haberler duymak istiyorum yaaa..
Kızlar bu aralar çok yoğunlaştık. İşler berbat. Takip edemiyorum sizi.
Pazartesi görüşürüz artık. Çok öpüyorum hepinizi.
Allaha emanet olun
günaydın kızlarrr!!!!
birce allah sana iyi haberler almayı nasip etsin inşallah.
bende dünden beri cok kotuyum basım dönüyor, ayakta duramıyorum ve yeni modam sinirlerim bozuldu herşeye ağlıyorum.
Günaydın kızlar
dün yazamadım neden???? çünkü misafirle beraber eve girdim:))
herşey çok iyi dedi doktor. 10.000 de 1 risk var dedi. Amniyosenteze gerek duymadık çok şükür..
Burun meshane böbrek beyin eller ayaklar mide herşey oluşumunu normal tamamlıyor dedi. 6 hafta sonra ya gün verdiler çok şükür güzel haberle geldim...
Kuzu sen neden burdasın?? Işinmi var..
ben geldimm ense kalınlığını ölçtü bide kan aldı burnu görünüyormuş oda önemli dedi ilk kez 3 boyutluyla gördüm bebğimi parmağını emiyordu
geçmişe bakıyordum canım.çok sağolun hepiniz, endişelenmişsiniz, kendimi iyi hissettirdinz...
haberler çok iyi değil bende. içmden yazmak bile gelmiyor. kendi doktoruma gittim dün. adamı sürekli kanama diye aradığım için yatırdı bu sefer. 1 gün bakalım takip edelim kanamanı dedi. hastanede hiç gelmedi. bu akşam 6.30 gibi çıktık hastaneden bir alışveriş merkezine gittik. lavaboya gittim yine başladı, küçük bir parça da geldi üstelik. çok korktum. eşim hemen aradı doktoru gelin yatırayım demiş. neyse gittik bebeklerin kalp atışlarını dinletti, rahimde açılma yok, biraz daha dEvam edecek bu şekilde korkma dedi. istersen yatırayım ama evde de dinlenebilirsin dedi. yatmadım ben de. gülüyor artık doktorum seni çağırmasam sabaha kadar uyuyamayacaktın diye. bir de farklı bir şehirde benim doktorum. iyi ki burda yaşamıyorsunuz yoksa günde 3 kere gelir ultrasona girmek istersin diyor:)) dünden beri 3 kez girdim ultrasona.
biraz daha kanamayla yaşamaya alışacağım sanırım. onu artık çok takmıyorum da bebeğimin birinde sorun olabilirmiş. çok canım sıkıldı, dünden beri ağlıyorum. henüz çok küçük olduğu için anlayamayız şu anda ama bir şey olursa kendinizi alıştırın diye söylüyorum dedi. 2 hafta sonra netleşecek. hiçbir şeyden tat alamıyorum dünden beri, çok kötüyüm
he bide bu sabah 7,30 da kalktımsankı cok uyumusum gibi uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen ya,gece uyumuyoruz gündüz uykulu uykulu dolaşıyoruz..Bende gece hiç uyuyamıyorum.
Aynen ya,gece uyumuyoruz gündüz uykulu uykulu dolaşıyoruz..Bende gece hiç uyuyamıyorum.
Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım.. Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak bu ilk mesajım olacak.. Bende haziran annesiyim.. Allahın izniyle ilk meleğimiz olacak..son adet tarihim 1 eylül.. eşimle evlendiğimiz gibi istiyorduk ve allah dualarımızı kabul etti. evlendiğimiz gibi gebe kaldım.. Çarşamba kontrolümüz vardı. Doktor ultrasonda çok sağlıklı olduğunu söyledi ve bize tüm organlarını kalbini , çene kemiğini vs gösterdi.. 11-14 testi yapıldı, ense kalınlığı 1,8 boyu 5,2 cm. maşallahı var bebeğimin.:) şimdilik bu kadar.. sizi takip edeceğim ve ara ara yazacağım...:)
Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım.. Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak bu ilk mesajım olacak.. Bende haziran annesiyim.. Allahın izniyle ilk meleğimiz olacak..son adet tarihim 1 eylül.. eşimle evlendiğimiz gibi istiyorduk ve allah dualarımızı kabul etti. evlendiğimiz gibi gebe kaldım.. Çarşamba kontrolümüz vardı. Doktor ultrasonda çok sağlıklı olduğunu söyledi ve bize tüm organlarını kalbini , çene kemiğini vs gösterdi.. 11-14 testi yapıldı, ense kalınlığı 1,8 boyu 5,2 cm. maşallahı var bebeğimin.:) şimdilik bu kadar.. sizi takip edeceğim ve ara ara yazacağım...:)
selam kızlar..bugün pek bi kişi yok..bende hemen cıkıcam..dün gittim bende doktora..ayy oynuyodu elleri kolları cok duygulandım yaa..hatta şaşırdım biraz bekelmiyordum hareketlendigini..biraz ilerdeyiz..ve bu gidişle devam ederse biraz büüyk bi bebek olcak gibi..öff nasıl dogurcam ben bunu:)) neyse şaka maka cok cok sevindim gece uyuyamadım..yaklaşık 6cm falan dedi..herhalde teyzesine cekcek teyzesi 1.80'de:)) neyse iyiydi ya maaşlalllahhh..iyi besleniyosun dedi doktor..böyle devam et..ama işte aklım 2 hafta sonraki ikili testte umarım o da iyi gelir..
kuzucum aksamları ben bir uyuyorum ayıptır söylemesi aksam 22 ile sabah 07.30 arası :)
bende benim minik uyku yaptı bayaa bir
birde malum ağlaklık :)
maşallah canım ay ne güzel ii haberler duymak sevındım valla ay ben cok korkuyorumm heh şimdi geldı kız anam ii erken geldı ıns spora gitmzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
selam kızlar..bugün pek bi kişi yok..bende hemen cıkıcam..dün gittim bende doktora..ayy oynuyodu elleri kolları cok duygulandım yaa..hatta şaşırdım biraz bekelmiyordum hareketlendigini..biraz ilerdeyiz..ve bu gidişle devam ederse biraz büüyk bi bebek olcak gibi..öff nasıl dogurcam ben bunu:)) neyse şaka maka cok cok sevindim gece uyuyamadım..yaklaşık 6cm falan dedi..herhalde teyzesine cekcek teyzesi 1.80'de:)) neyse iyiydi ya maaşlalllahhh..iyi besleniyosun dedi doktor..böyle devam et..ama işte aklım 2 hafta sonraki ikili testte umarım o da iyi gelir..
cok saol canım..gene mi spor:)) kim gidiyo sen mi gene..spor yapa yapa doguracan bu cocugu maşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?