2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm .. allah herkese güzel haberler nasip etsin çünkü burda okudukça bizde gerçekten üzülüyor ve etkileniyoruz.
sen işine bak benimde birikti baya toparlıyorum . zaten bugun cumartesi kimse olmaz fazla yazışılmaz..

günaydın kızlarrr!!!!
birce allah sana iyi haberler almayı nasip etsin inşallah.
bende dünden beri cok kotuyum basım dönüyor, ayakta duramıyorum ve yeni modam sinirlerim bozuldu herşeye ağlıyorum.

la..
Nazar deyiyor bize kızlar nazar..
Ağlama kız niye ağlıyorsun...Başın dönüyorsa yat dinlen..Tansiyonunu ölçtür,geçmiş olsun tatlım ya, kızlar dikkat edin kendinize..

Fıstık, güzel haberlere çok sevindim...Darısı başıma..
İşe geldim, öğleden sonra arkadaşlarla buluşup alışverişe çıkacağız da, çarşıdan gitmek kolay olur diye,sabahtan işe geldim...Bulantım olmazsa sinemaya bile gideceğiz ama,inşallah olmaz..

ege04 cok sevindim canım adına bizde kurtulsak şu gelişim testinden bari biran önce
zinkerbergel canım ne oluyor ya bende herşeyi kafama takar zırzırzır ağlar oldum
kuzucum hadi, bakalım inş bulantın olmazda sinemayada gidersiniz
fmg yoğunluk konusunda bende yoğunum ama çokda takma canım bak dün bedenim iflas etti resmen işden çıktım sarıgazide iş yerim evde aşaı dudulluda eve araba ıle bıraktılar sonra eşimin 8,30 da toplantısı varmıs gitti diye aşaki komsunun kızını çağırdım valla kus kus kus mahfoldum sonra kızla konusurken oturduğum yerde uyuya kalmısım kucağına düşmüşüm tam 1.5 saat kızın kucağında horlaya horlaya uyumusum (normalde horlamam ama cok fenaydım) zavallı kız tek başına oturmus dizi kopmuştur eminim velasıl uyanıncada 12 e kadar uyuyamadım aoffff offffffffff

bircecim cok üzüldüm canım..umarım doktorun söyledigi gibi olmaz da, kendi kendine iyileşiverir bebegin..dualarımız seninle..

Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım.. Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak bu ilk mesajım olacak.. Bende haziran annesiyim.. Allahın izniyle ilk meleğimiz olacak..son adet tarihim 1 eylül.. eşimle evlendiğimiz gibi istiyorduk ve allah dualarımızı kabul etti. evlendiğimiz gibi gebe kaldım.. Çarşamba kontrolümüz vardı. Doktor ultrasonda çok sağlıklı olduğunu söyledi ve bize tüm organlarını kalbini , çene kemiğini vs gösterdi.. 11-14 testi yapıldı, ense kalınlığı 1,8 boyu 5,2 cm. maşallahı var bebeğimin.:) şimdilik bu kadar.. sizi takip edeceğim ve ara ara yazacağım...:)

Aynen ya,gece uyumuyoruz gündüz uykulu uykulu dolaşıyoruz..Bende gece hiç uyuyamıyorum.

of of ne olacak bu halımız işi gücü bıraktım valla 10 dan beri bi zırnık iş yapmadım telefona kulağımı bırak elimi sürmedim aman burada fırrtına vat ya diğer kızda 12 de gelicek garıp gurup sesler geliyor benım alt katım zifiri karanlık plates sipinıng salonu var ıyyy anahtarım yoktu kitleyemedimde otoparktam giriş kapısı var tık sesıyle ödüm kopuyo yaaaaaaaaaaa çok korkuyorummmm fırtınalaı bı gün vuvv vuvvv seslerı :18: aşadan tak şak sesleri of ya:18:

selam kızlar..bugün pek bi kişi yok..bende hemen cıkıcam..dün gittim bende doktora..ayy oynuyodu elleri kolları cok duygulandım yaa..hatta şaşırdım biraz bekelmiyordum hareketlendigini..biraz ilerdeyiz..ve bu gidişle devam ederse biraz büüyk bi bebek olcak gibi..öff nasıl dogurcam ben bunu:)) neyse şaka maka cok cok sevindim gece uyuyamadım..yaklaşık 6cm falan dedi..herhalde teyzesine cekcek teyzesi 1.80'de:)) neyse iyiydi ya maaşlalllahhh..iyi besleniyosun dedi doktor..böyle devam et..ama işte aklım 2 hafta sonraki ikili testte umarım o da iyi gelir..

hoş geldin canım meleğin ve senın adına sevindim allah nazardan saklasın bebişini

Canım hoşgeldin aramıza..Test yapıldığında tam olarak kaç günlükte bebişin, ben test için gittim 11+3 de,bebişim 4,86 cm.di.Çok küçük ve kıpırdamıyo diye ölçemedi doktorum pazartesi bi daha gideceğim..Seninki 5,2 cm.ya benimkine yakın diye soruyorum..Kaç günlük olduğunu hatırlıyor musun çarşamba günü..
Test sonuçların güzel çıkmış ne mutlu..İnşallah ben de böyle güzel haberlerle gelirim.

maşallah canım ay ne güzel ii haberler duymak sevındım valla ay ben cok korkuyorumm heh şimdi geldı kız anam ii erken geldı ıns spora gitmzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kuzucum aksamları ben bir uyuyorum ayıptır söylemesi aksam 22 ile sabah 07.30 arası :)
bende benim minik uyku yaptı bayaa bir
birde malum ağlaklık :)

Herkesinki normal de, benim bebe bi anormal.
Uyku sıfır..
Yeme düzeni sıfır..
Ağlama sıfır...
Yüksek olan tansiyon artık çok düşük.
Ne olacam ben böyle, hayalet gibi geziniyorum.

hoşgeldin yazgı bebek.. maşallahh...ne güzel herşeyini görmüşsün..kız mı erkek mi?

Canım çok sevindim senin adına...Maşallah baya da büyümüş..İnşallah ikilisi de iyi çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…