2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesinki normal de, benim bebe bi anormal.
Uyku sıfır..
Yeme düzeni sıfır..
Ağlama sıfır...
Yüksek olan tansiyon artık çok düşük.
Ne olacam ben böyle, hayalet gibi geziniyorum.

dün ben de dedim bu kız neden uyuyamıyorki ben cok rahat uyuyorum..ayy dün asla uyuyamadım dön dön..bi ssaga dönüyorum sola dönmem gerek diyorum bi sola..kötü kötü rüyalar gördüm..bebegim olmuş cok güzel masmavi gözlü bi erkek ama mongolmuş:2: öfff nasıl aglıyorum kocama diyorum bu cocukda bi sorun var..ayy uyuyamadım valla..halbuki cok güzel haberlerle uyumuştur. stres yaptım..

merhaba canım.biz 12 haftalık hesaplıyorduk ama sat ve baş popoya göre tam 11+6 dedi doktor.. benimki kıpır kıpırdı maşallah. seninkide öyle olur inşallah yakın zamanda. güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkürler...:)valla biz eşimle pipi gibi bişey gördük ama kordonda olabilir tabi:) eşim bacakları açık kız galiba dedi fakat doktor emin olmadan söylemek istemedi... ayın 13 ünde kan testi sonuçlarıyla tekrar gideceğiz o zaman kesin söyleriz dedi doktor:) merakla bekliyoruz..

Canım kötü şeyler düşünme uyumadan önce..
İşte ben de her gece senin gibi oluyorum, bi sağa bi sola dönüyorum..Tam dalıyorum, bu sefer mide bulantısına uyanıp lavaboya koşuyorum..Gece 2-3 kez zaten bulantı oluyor..Uyanınca da dalamıyorum tekrar..Ama ben normalde de pek uyuyan bi insan değilimdir..Gece yarısı uyanıp toz falan alırım, ya da kek yaparım saat gecenin 3 ünde..O yüzden mi uyuyamıyorum onu da bilmiyorum..Benim eşim uykusu çok sever..Bıraksan 24 saat uyuyabilir, uyumasa da uyku pozisyonunda elinde kumanda tv.seyreder..Bana koltuk batar öyle yatsam sürekli..

ay sana cok şaşırıyorum zaten..ben normalde bile üşenirim kek falan yapmaya..şaka gibisin..ama uyumaya calış bak..bende bi tek dün uyuyamadım..ama normalde 8-9 saat uyuyorum hergün..ama bugün bak kendimi yorgun hissediyorum..bide sen iş yapıyorsun işe gidiyorsun sabah sabah..bence uyumaya calış..hem cocukda büyür..

kızlarcıklar ben cıkıyorum..fazla nete kalma dedi doktor..ultrasondan cok o zararlı dedi..bence işiniz dışında günde 3-4 saatten fazla durmayın..bende dikkat etcem bundan sonra..öpüyorum hepiniziiiiii..görüşürüz yine...güzel haberlerle inşlahhh...

Çalışıyorum ama bulantılar falan mümkün değil uyuyamıyorum..Sanırım bulantılarım tam olarak geçince rahat rahat uyuyabileceğim...Günüm günümee uymuyor ki, dün kötüydüm bugün iyiyim mesela..Gerçi ben gün içinde alışveriş falan yapacaksam gezeceksem, biraz da psikolojik olarak iyi oluyorum sanırım..

bende çıkıyorum kızlar gelmiş...
Alışverişe gideceğiz...
PAzartesi merak etmeyin,doktora gidicem öğlen gelirim ancak..İnşallah bende iyi haberlerle gelirim.

inşallah yaa..
sabah babam diyor onu yemem bunu yemem deme artık eskisi gibi değilsin ben başlıyorum
sabah eşim işe gidiyor ben arkasından
dün başım dönüyor
allahım kendime inanamıyorum normalde hiç böyle birisi değildim

puahhhh ay evet yaa..benimki de yoga yaparak cıkacak..gerci öyle büyük olursa yoga moga hak getire..direk sezeryan

kız allah sizi yok bu gun ara verdım spor yapmadım ben zaten sezaryan olucam ılkı oyle olduğu için

bende çıkıyorum kızlar gelmiş...
Alışverişe gideceğiz...
PAzartesi merak etmeyin,doktora gidicem öğlen gelirim ancak..İnşallah bende iyi haberlerle gelirim.

tamam canım ben yarında gırerım kuzucum sende gır ya öslerım senııııı dikkat et kendine nereye gidiceksiniz bakem semt olarak.

hepimiz değiştik canım kafana takma bide şu pisikolojımızın hamişlikten değiştiğini kocişlere anlatabilsekkkkkk

canımmmm aşkımm inşallah iyi olursun bugun kendine vakit ayırırsın.. Iyi gezmeler iyi eğlenceler fıstıkk

ya inan bana 2 li test yüzünden kaç gündür gerginim nasıl anlatamam çok şükür ama inşallah sizde güzel haber alırsınız..

biz napalım 8 saat kesintisiz internet:))))))))))))

COMELY HOŞGELDİN NASILSINN FISTIKIM
SENDE 2Lİ Yİ BEKLEYENLERDENMİSİN..DARISI BAŞINIZA BEN BUGUN ÇOK RAHATIM VE ENDİŞELERİM KAYBOLDU. ARTIK O PSİKOLOJİDEN KURTULDUM YAA HAMİLE BİLE DEĞİLİM GİBİ HAFİFLEDİM:)))

canım benım teşekkür ederim neden hafıfledım ya anlamadımkııııııııııı :44: ben bu gunde ii değilim valla of offfffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…