Herkesinki normal de, benim bebe bi anormal.
Uyku sıfır..
Yeme düzeni sıfır..
Ağlama sıfır...
Yüksek olan tansiyon artık çok düşük.
Ne olacam ben böyle, hayalet gibi geziniyorum.
Bacım benden çok yaşıcan, çocuk spor yaparak doğacak bence de...Göbek Kordonunu tutacak dambıl gibi kaldıra kaldıra çıkacak...
Canım çok sevindim senin adına...Maşallah baya da büyümüş..İnşallah ikilisi de iyi çıkar..
dün ben de dedim bu kız neden uyuyamıyorki ben cok rahat uyuyorum..ayy dün asla uyuyamadımdön dön..bi ssaga dönüyorum sola dönmem gerek diyorum bi sola..kötü kötü rüyalar gördüm..bebegim olmuş cok güzel masmavi gözlü bi erkek ama mongolmuş:2: öfff nasıl aglıyorum kocama diyorum bu cocukda bi sorun var..ayy uyuyamadım valla..halbuki cok güzel haberlerle uyumuştur. stres yaptım..
Uyku sıfır..
Yeme düzeni sıfır..
Ağlama sıfır...
merak etme yalnız değilsin.. son zamanlarda benimde gece uykusu yok, yeme içme düzeni bozuk, yüzüm bembeyaz
Canım kötü şeyler düşünme uyumadan önce..
İşte ben de her gece senin gibi oluyorum, bi sağa bi sola dönüyorum..Tam dalıyorum, bu sefer mide bulantısına uyanıp lavaboya koşuyorum..Gece 2-3 kez zaten bulantı oluyor..Uyanınca da dalamıyorum tekrar..Ama ben normalde de pek uyuyan bi insan değilimdir..Gece yarısı uyanıp toz falan alırım, ya da kek yaparım saat gecenin 3 ünde..O yüzden mi uyuyamıyorum onu da bilmiyorum..Benim eşim uykusu çok sever..Bıraksan 24 saat uyuyabilir, uyumasa da uyku pozisyonunda elinde kumanda tv.seyreder..Bana koltuk batar öyle yatsam sürekli..
Uyku sıfır..
Yeme düzeni sıfır..
Ağlama sıfır...
ay sana cok şaşırıyorum zaten..ben normalde bile üşenirim kek falan yapmaya..şaka gibisin..ama uyumaya calış bak..bende bi tek dün uyuyamadım..ama normalde 8-9 saat uyuyorum hergün..ama bugün bak kendimi yorgun hissediyorum..bide sen iş yapıyorsun işe gidiyorsun sabah sabah..bence uyumaya calış..hem cocukda büyür..
kızlarcıklar ben cıkıyorum..fazla nete kalma dedi doktor..ultrasondan cok o zararlı dedi..bence işiniz dışında günde 3-4 saatten fazla durmayın..bende dikkat etcem bundan sonra..öpüyorum hepiniziiiiii..görüşürüz yine...güzel haberlerle inşlahhh...
iyide kuzucum benim doktorum bana demişti ilk 3 4 ayda tansiyon cok düşermiş normalmiş yani
puahhhhay evet yaa..benimki de yoga yaparak cıkacak..gerci öyle büyük olursa yoga moga hak getire..direk sezeryan
bende çıkıyorum kızlar gelmiş...
Alışverişe gideceğiz...
PAzartesi merak etmeyin,doktora gidicem öğlen gelirim ancak..İnşallah bende iyi haberlerle gelirim.
inşallah yaa..
sabah babam diyor onu yemem bunu yemem deme artık eskisi gibi değilsin ben başlıyorum
sabah eşim işe gidiyor ben arkasından
dün başım dönüyor
allahım kendime inanamıyorum normalde hiç böyle birisi değildim
canımmmm aşkımm inşallah iyi olursun bugun kendine vakit ayırırsın.. Iyi gezmeler iyi eğlenceler fıstıkkfıstık, güzel haberlere çok sevindim...darısı başıma..
Işe geldim, öğleden sonra arkadaşlarla buluşup alışverişe çıkacağız da, çarşıdan gitmek kolay olur diye,sabahtan işe geldim...bulantım olmazsa sinemaya bile gideceğiz ama,inşallah olmaz..
ya inan bana 2 li test yüzünden kaç gündür gerginim nasıl anlatamam çok şükür ama inşallah sizde güzel haber alırsınız..selam kızlar..bugün pek bi kişi yok..bende hemen cıkıcam..dün gittim bende doktora..ayy oynuyodu elleri kolları cok duygulandım yaa..hatta şaşırdım biraz bekelmiyordum hareketlendigini..biraz ilerdeyiz..ve bu gidişle devam ederse biraz büüyk bi bebek olcak gibi..öff nasıl dogurcam ben bunu:)) neyse şaka maka cok cok sevindim gece uyuyamadım..yaklaşık 6cm falan dedi..herhalde teyzesine cekcek teyzesi 1.80'de:)) neyse iyiydi ya maaşlalllahhh..iyi besleniyosun dedi doktor..böyle devam et..ama işte aklım 2 hafta sonraki ikili testte umarım o da iyi gelir..
biz napalım 8 saat kesintisiz internet:))))))))))))kızlarcıklar ben cıkıyorum..fazla nete kalma dedi doktor..ultrasondan cok o zararlı dedi..bence işiniz dışında günde 3-4 saatten fazla durmayın..bende dikkat etcem bundan sonra..öpüyorum hepiniziiiiii..görüşürüz yine...güzel haberlerle inşlahhh...
COMELY HOŞGELDİN NASILSINN FISTIKIM
SENDE 2Lİ Yİ BEKLEYENLERDENMİSİN..DARISI BAŞINIZA BEN BUGUN ÇOK RAHATIM VE ENDİŞELERİM KAYBOLDU. ARTIK O PSİKOLOJİDEN KURTULDUM YAA HAMİLE BİLE DEĞİLİM GİBİ HAFİFLEDİM:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?