canım benım teşekkür ederim neden hafıfledım ya anlamadımkııııııııııı :44: Ben bu gunde ii değilim valla of offfffff
2li taramadan sonra hafifledim canım:)) rahatladım babındaaa
Yakamozum gözünaydın bebeişim çok sevindim
saol tatlımmmmayyyanladım şimdikim kafa bi dünya
yakamoz bitanem canım benımmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmmm :13:
Yakamozum gözünaydın bebeişim çok sevindim
ya kızlar az önce lavaboya gittiğimde bi sürü kanama oldu ödüm koptudaha dün gittim doktora risk misk yok dedi hiç olmamıştıda sonra baktımki vajinadan gelen bi kanama değil makatta kanama var sanırım gebeliğe bağlı kabızlıktan hemoroid oldum bi bu eksikti tabi bi çok hastalığın da belirtisi olabilirmiş bu kanama doktora görünmem lazım şimdi soru 1 ben popomu doktora nasıl gösterecem soru iki acayip halsizim doktora nasıl gidecem ya şaka bi yana tehlikeli bişymidir acep böyle bişy yaşayanınız oldumu ben normalde kabız filanda olmazdım hatta bağırsaklarım baya iyi çalışırdı iki haftadır filan aynı sorunu yaşıyorum ama ilk defa oluyor böyle bişey öyle bi iki damlada değil baya kanama oldu :26:
canım korkma öncelikle gebelıkte cok sık olur bu ama kendını cok zorlamadığın sürece gecer dıkkat et mutlaka dr. gıt tabııkı ama korkulacak bı durum değil ılk bebişte banada oldu krem verdı doktor ıvedik gibi anlatayımmı nasıl kullanacağınıhele bı gıt dr. sen ama hıc bıseyciğin kalmaz canım korkma okiş bak bana yaşamış birisi olarak gayet rahatım tabıkı karnına kramplar ağrılar girebilir çıkartırken ama olsun lavobada fazla kal gerekırse ama cok zormamaya dikkat
ya kızlar az önce lavaboya gittiğimde bi sürü kanama oldu ödüm koptuDaha dün gittim doktora risk misk yok dedi hiç olmamıştıda sonra baktımki vajinadan gelen bi kanama değil makatta kanama var sanırım gebeliğe bağlı kabızlıktan hemoroid oldum bi bu eksikti Tabi bi çok hastalığın da belirtisi olabilirmiş bu kanama doktora görünmem lazım şimdi soru 1 ben popomu doktora nasıl gösterecem Soru iki acayip halsizim doktora nasıl gidecem Ya şaka bi yana tehlikeli bişymidir acep böyle bişy yaşayanınız oldumu ben normalde kabız filanda olmazdım hatta bağırsaklarım baya iyi çalışırdı iki haftadır filan aynı sorunu yaşıyorum ama ilk defa oluyor böyle bişey öyle bi iki damlada değil baya kanama oldu :26:
kızlar elektrikler gitti alt katın netinden giriyorum ama leptopun şarjı da bitmek üzere görşrz şimdilik
bakın kızlar ne buldumm
tabi hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeklerimiz ama insan merak etmeden de duramıyor bakalım bu cetvel dogrucu mu yalancı mı ?
bakın kızlar ne buldumm
tabi hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeklerimiz ama insan merak etmeden de duramıyor bakalım bu cetvel dogrucu mu yalancı mı ?
kesin benim bebiş erkek zaten belirtilerde öylee....gerci sag salim elime almayı nasıp etsınde en onemlisi o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?