2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar az önce lavaboya gittiğimde bi sürü kanama oldu ödüm koptu daha dün gittim doktora risk misk yok dedi hiç olmamıştıda sonra baktımki vajinadan gelen bi kanama değil makatta kanama var sanırım gebeliğe bağlı kabızlıktan hemoroid oldum bi bu eksikti tabi bi çok hastalığın da belirtisi olabilirmiş bu kanama doktora görünmem lazım şimdi soru 1 ben popomu doktora nasıl gösterecem soru iki acayip halsizim doktora nasıl gidecem ya şaka bi yana tehlikeli bişymidir acep böyle bişy yaşayanınız oldumu ben normalde kabız filanda olmazdım hatta bağırsaklarım baya iyi çalışırdı iki haftadır filan aynı sorunu yaşıyorum ama ilk defa oluyor böyle bişey öyle bi iki damlada değil baya kanama oldu :26:

ayyy anladım şimdikim kafa bi dünya

yakamoz bitanem canım benımmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmmm :13:
saol tatlımmmm
Yakamozum gözünaydın bebeişim çok sevindim

saol canım bebek iyide ben kötüyüm ya bu gebelik sorunlarını bu kadar ağır geçirmek zorundamıyım bu defada başka bi sorun çıktı her gün bişy oluyo vallahi nasıl bişy bu hamilelik

canım korkma öncelikle gebelıkte cok sık olur bu ama kendını cok zorlamadığın sürece gecer dıkkat et mutlaka dr. gıt tabııkı ama korkulacak bı durum değil ılk bebişte banada oldu krem verdı doktor ıvedik gibi anlatayımmı nasıl kullanacağını hele bı gıt dr. sen ama hıc bıseyciğin kalmaz canım korkma okiş bak bana yaşamış birisi olarak gayet rahatım tabıkı karnına kramplar ağrılar girebilir çıkartırken ama olsun lavobada fazla kal gerekırse ama cok zormamaya dikkat

ayyy canım sağol valla biraz olsun içim rahatladı nette kanamaya dair biraz araştırdım da kalın bağırsak kanserine kadar bi sürü şey yazıyo ödüm koptu vallahi doktora giderim ama popomu göstermem şikayetimi söylesem bi krem filan vermezmi ki :18: ya zorlamayıncada çıkmıyo meret Allahım hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşıyorum gülsemmi ağlasammı bilemedim

kabızlık olur basur olur kanama olur ama sakın zorlama yoksa rahim açılırmış..
Magnezyum iç çok rahatlarsın doktorunuda ara bence gitmeden önce gerek duyarsa gidersin..

magnezyum vermemiştiki canım doktor işin kötüsü henüz kendime göre bi doktor bulamadığım için doktorun telide yok bende bide acayip halsizim ya bugün gidemem sanırım ama zaten jinekoloğa değil genel cerraha gitmek gerekmiyormu bunun için

kızlar elektrikler gitti alt katın netinden giriyorum ama leptopun şarjı da bitmek üzere görşrz şimdilik

bakın kızlar ne buldumm
tabi hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeklerimiz ama insan merak etmeden de duramıyor bakalım bu cetvel dogrucu mu yalancı mı ?

Eklentiler

• $kızmı oğlanmı olacak cetveli (1).webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 20
burdada elektirikler gitti şimdi geldi gitti geldi gitti geldi gitti geldi en sonunda gitmedi yakamoz sen nerdesin şuanda canım yakınmıyız acep NE GÜZEL OLURDU YAKIN OLSAKKKKKKKKKKKK

selam kızlar
öncelikle bircecim geçmiş olsun canım sen içini ferah tut herşey yoluna girecek göreceksin

dr dan iyi haberlerle geln herkesin gözü aydın
aramıza yeni katılan arkadaş hoşgelmiş

bizde haberler yine aynı halsizlik hazımsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…