selam kızlar
öncelikle bircecim geçmiş olsun canım sen içini ferah tut herşey yoluna girecek göreceksin
dr dan iyi haberlerle geln herkesin gözü aydın
aramıza yeni katılan arkadaş hoşgelmiş
bizde haberler yine aynı halsizlik hazımsızlık
biri bitse biri başlıyor
bulantılarım şiddetini azalttı ama şimdi de halsizlik ve dünden beri baş ağrısı var birde çok gerginim sürekli bebişi düşünüyorum
bakın kızlar ne buldumm
tabi hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeklerimiz ama insan merak etmeden de duramıyor bakalım bu cetvel dogrucu mu yalancı mı ?
NE BELİRTİN var bakım erkek oluşuna sebep veren:44:
bananeeeeeee kocişim içinnnnnnnnnnn erkek olmalı bebişimmmmmmm çin takvimini kabul etmıyorum
kızımda kız olucak cıktığında cok sevınmış adeta odaklanmıs sahiplenmiştim çin takviminiiiiiiii
canım kaşar peynit beyaz peynir siyah zeytın domates olan sandwiççççççççç istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltıdan yeni kalktım sayılır çok yedim yine midem kötü
hıc bulantım ve kusmam yok baze hamıle deılmıyım dıorum ama her yıyecegın kokusunu cok kotu hıssedıorum o kotu oluo:)
ya ama benım de bazen kahverengi akıntım olu ılac kullanıorum ve doktor cok yorulma dedı her hamileliğin baska sorunları var ve sen daaha ıyısın kılo almıyorsunne guzel keske ben de yıyebılsem hıc kusmasam :84:
canım çok geçmiş olsun ama 2 hafta uzun bir süre. Başka doktora hastaneye gitsene köy gibi biyerdemisin doğuda felanmısın ki.. çok fazla bence hemen halletmen lazımmrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. Hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. Haftada da kanama geçirdim. Doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. Ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. Ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. Ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. Ancak haftaya hastanedeler. Bende sonuçları online sordum. Bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. Ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. Ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. Benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. Buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. Ne kadar risk altındayım
mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım
canım çok geçmiş olsun ama 2 hafta uzun bir süre. Başka doktora hastaneye gitsene köy gibi biyerdemisin doğuda felanmısın ki.. çok fazla bence hemen halletmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?