2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bananeeeeeee kocişim içinnnnnnnnnnn erkek olmalı bebişimmmmmmm çin takvimini kabul etmıyorum

kızımda kız olucak cıktığında cok sevınmış adeta odaklanmıs sahiplenmiştim çin takviminiiiiiiii

bitsin artık bu çileeeeeeeeeeee aaaaaa diyoruz artık hepbir ağızdan hepimiz aynıyız yenı olarakda uykusuzluk duygusallık hat safada

biri bitse biri başlıyor
bulantılarım şiddetini azalttı ama şimdi de halsizlik ve dünden beri baş ağrısı var birde çok gerginim sürekli bebişi düşünüyorum

biri bitse biri başlıyor
bulantılarım şiddetini azalttı ama şimdi de halsizlik ve dünden beri baş ağrısı var birde çok gerginim sürekli bebişi düşünüyorum

evet canım halsizlik yeni modamız ciksss kızlarrr :90: ay ben bu gün ne bahane bulsamda eve gitsem diye düşünüyorummmmmmmmmm

bakın kızlar ne buldumm
tabi hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeklerimiz ama insan merak etmeden de duramıyor bakalım bu cetvel dogrucu mu yalancı mı ?

NE BELİRTİN var bakım erkek oluşuna sebep veren :44:

benm cın takvımıne gore kız b una gore erkek bıde dun gordum o kesın pıpıydı doktor ole deyınce guldu bayagı bı

esra gelmişşş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
esrammmmmmmmm canım sıkılıyooooooooooo yaaaaaaaaaaaaa

mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım

Kızlar ben neyedin biliyomusunuz yememem gereken bişey((
kokoreç hemde kocam bir yarım ekmek. şirkettekiler almış herkes yiyince dayanamıdım((
bişey olmaz herhalde bir kereden

canım çok geçmiş olsun ama 2 hafta uzun bir süre. Başka doktora hastaneye gitsene köy gibi biyerdemisin doğuda felanmısın ki.. çok fazla bence hemen halletmen lazım

gecmıs olsun cok uzuldum ama hıc doktor yokmu etrFINDa

canım çok geçmiş olsun ama 2 hafta uzun bir süre. Başka doktora hastaneye gitsene köy gibi biyerdemisin doğuda felanmısın ki.. çok fazla bence hemen halletmen lazım

köyde değilim ama bayram tatili öncesi doktora gittiğimde ultrason istemedi. bizde oyüzden öğrenemedik. sonucuda daha doktoruma gösteremedim.akşam şüphemi eşime söylediğimde bana inanmadı.daha doğrusu inanmak istemedi. pazartesi sonucu gösterelim o ne olduğunu söyler dedi. bende sabah doktor sitesine sordum. şu an elimden bişey gelmiyor.bari sizlerle dertleşeyim dedim. belki benim yaşadıklarımı yaşayan birileri vardır onların tecrübelerinden faydalanmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…