2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm (
pazartesi bekle cnm az kaldı zaten inşallah kötü bişey olmaz

canim bendede olmustu bu sorun iki hatfa öncesinde biraz lifli gidalar tüketip bol sivi,alinca düzeliyor kendiliginden ben gitmedim doktora ama icinin rahat etmesini istiyorsan görün tabi ayy göstermedgimiz yermi kaldiki

masallah bebegine gercekten büyükmüs rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim

günaydın arkadaşlarrr
bugün benim doğum günümminşallah en güzel hediyemi sağlığıyla bana bebişim verir...bugün 4 te kontrolüm var
Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkes kendine dikkat etsin
dogum günün kutlu olsun ins hayirli haberlerle dönersin canim yazmayi unutma bize

evet canim cok haklisin rabbim olmayanlarada taddrisin bizleride kuzularimiza saglikla kavustursun ins

kizlar linklerin sonuncu sayfaya eklenmesini istedim leyla dan oda sagolsun yapmis burdan kolaylikla ulasabilirsiniz ve listede olmayanlar varmis onlarda mesaj atarlarsa bilgilerini leyla ya ekleyecek

herkese merhaba dün yazmıştım tekrarlıyım yeni üye oldum ve yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum burda ortam çok hoş yazılarınızı hergün merakla okuyorum bende 13 hafta 5 günlük hamileyim. Kocamınkuzusu yazını okuyodum bisorunun cevabını vereyim dedim bende senin gibi 11 haftalıkken gittim bebeğimin bouyu senin kadardı ve hareketsizdi doktor ikili testi yapmadı çünkü boyunun 50mm geçmesi gerekli dedi bayramdan sonraki pazartesi gel dedi o gün gittim ve inanamadım kocaman olmuş boyu o gün 66 mm di kıpır kıpırdı hatta hıçkırık attı zıpzıpzıplıyordu ense kalınlığı 1.7 mm çıktı o gün kanda verdim sonuçlarımda temiz çıktı 10.000 de 1 ihtimalmiş. Allahın izniyle merak etme senin bebişinde bidahaki gitmene kıpır kıpr olcak herkese selamlar arada bende yazarım görüşürüz

canım hşgeldin. Buraya bir alışırsan birdaha ayrılamıyorsun merak etme. Güzel haberlerine çok sevindim. Inşallah 9 ay böyle güzel geçer. Benim bebişiminde 1000 de 1 miş bi sorun yok dediler. Allah hepsine sağlık versin..

hoşbulduk canım 1 haftadır takip ediyodum zaten her gün girip yazılarınızı okuyodum çok hoşuma gidiyodu ve dayanamadım üye oldum inşallah 9 ay hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçiriz

ilgin için sağol anım buradakı herbirimiz bizler için çok değerli ve verilen bilgilerde öyleee teşekkürler

aynen canım alışkanlık yaparız xxx maddeler gibi damarlarındaki kanına işler heeeeeee:90:

selamlar.. benim karnım çok büyüdü kızlar ya zaten 2.bebekte karın çok büyürmüş die biliodum ama şuan 5 aylık bebek karnına sahibim:26: bu durum hiç hoş değil tabi:)

size çatlaklar için birkrem önereceğim doğum yapalı 9 ay oldu bnde tek çizgi bile çatlak yok.. LİERAC PARIS jel kullandım 3.ay dan itibaren we hiç çatlağım olmadı yine başlayacağım bundada sizeede tawsiye ederim.

bu arada doktora gitmiştim bu akıntı durumundanda çok rahatsız olduğumu söyledim we bana bir fitil yazdı.. 2 tane war içinde birini dün gece attım, diğerinide 3 gün sonra wedr kesin geçirir dedi.. bakalımeğer benim şiddetli akıntıyı keserse sizede yazrımadını

Kızlar ben neyedin biliyomusunuz yememem gereken bişey((
kokoreç hemde kocam bir yarım ekmek. şirkettekiler almış herkes yiyince dayanamıdım((
bişey olmaz herhalde bir kereden

afiyet olsun ilk 3 ay sonrasında sakatatların hiç bir zararı olmaz ilk 3ayda olduğunu görmedim ilk bebeğimde işkembeciden çıkmazdık her ctesi beyin, kelle, işkembe çorbası, kokoreç,ciğer artrık aklına ne gelirse.. zaten hftada 1 karaciğeri drlarda öneriyor artık.. bnde bayılırım sakatata ayıptır sölemesi:78:

valla bende kokoreçten vazgeçemem asla

canım ben doğumdan bu yana tuwaletlerdebi ağlamadığım kalıyor.. sanırımıkınma esnasında çatlak oluştu.. kan da geliyor..
doktor witamin olarak multitabs provit LGG werdi bana işçinde prebiyotik lifler olduundan kolay sindirim içinhenüz 4 gündür kullanıyorum bişey farketmedi ama beklkiorum sabırla..
günlük su miktarını artır sıwı şeyler tüket rahat olsun
Eki Görüntüle 110349 findigimi tekrar koymak geldi icimden :78:
maşallah canım, allah kucağında görmeyide nasip etsin..

birde leylaya özel mesaj atın burdann yazdığınız cewapları görmeyebilir..

tesekkürler canim hepimize rabbim göstersin ins saglikla kucaklamayi...leylayla ben özeldende burdanda mesajlasiyoruz canim ...

seydam hoş geldin canım benımmmm
canim sagol sen cok yogunsun galiba pek denk gelmiyoruz bebis iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…