- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sagol teyzesi allaha sükür suana kadar bi problem yok ,yalniz biraz geriden geliyor 5 gün kadar oda cok önemli degil dedi doktorum....bende sali ikili test icin ,aralik 21 dede normal kontrolum icin gidicem .. insallah canim sende gittiginde böyle görüntüsünü koyarsin bizlerde görmüs oluruz rabbim hepimize koklamayi nasip etsin insmerhaba kızlar,
seydam bebeğinin ultrason fotosunu gördüm de ne tatlı yaa, mşallah demek bi kaç haftada bu kadar büyüyor. benim bundan sonraki randevum 24 aralık. gittiğimde 13 haftalık olmuş olacak bebeğim inş.
doktor ilişkiyi de serbest bıraktı artık :) eşime gün doğdu tabi :)
herkese merhaba dün yazmıştım tekrarlıyım yeni üye oldum ve yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum burda ortam çok hoş yazılarınızı hergün merakla okuyorum bende 13 hafta 5 günlük hamileyim. Kocamınkuzusu yazını okuyodum bisorunun cevabını vereyim dedim bende senin gibi 11 haftalıkken gittim bebeğimin bouyu senin kadardı ve hareketsizdi doktor ikili testi yapmadı çünkü boyunun 50mm geçmesi gerekli dedi bayramdan sonraki pazartesi gel dedi o gün gittim ve inanamadım kocaman olmuş boyu o gün 66 mm di kıpır kıpırdı hatta hıçkırık attı zıpzıpzıplıyordu ense kalınlığı 1.7 mm çıktı o gün kanda verdim sonuçlarımda temiz çıktı 10.000 de 1 ihtimalmiş. Allahın izniyle merak etme senin bebişinde bidahaki gitmene kıpır kıpr olcak herkese selamlar arada bende yazarım görüşürüz
merhaba canım senin sonucun hemen çıktımı bende pazartesi verdim 11+5 günlüktü kanım 1hafta sonra dediler benimkide 49mmdi inşallah hepimizinki iyi çıkar eşimle birlikte gördük durmadan takla atıyodu hiç durmadı
merhaba kızlar...bugün 12+2 oldum ve 2li testim vardı bugün bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı.pazarteside 2li test sonuçlarını alıcam.sizler sonuçlarınızı kaç günde aLDInız.bide birşey sorucam 2li testi ne kadara yaptırdınız.
leyla01 ın resımlerıne bakarken beynımden vurulmusa dondum yeşil erık gordum ve arıyorum bu lanet yerde yooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84: keskeeeeeeeee bakmasaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84:
ay canım bişy de yiyemiyorumki kuru şeyler tost fian yiyebiliyorum ancak oda ara sıra ondan geçmiyo sanırımcanim bendede olmustu bu sorun iki hatfa öncesinde biraz lifli gidalar tüketip bol sivi,alinca düzeliyor kendiliginden ben gitmedim doktora ama icinin rahat etmesini istiyorsan görün tabi ayy göstermedgimiz yermi kaldiki
masallah bebegine gercekten büyükmüs rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim
dogum günün kutlu olsun ins hayirli haberlerle dönersin canim yazmayi unutma bize
evet canim cok haklisin rabbim olmayanlarada taddrisin bizleride kuzularimiza saglikla kavustursun ins
kizlar linklerin sonuncu sayfaya eklenmesini istedim leyla dan oda sagolsun yapmis burdan kolaylikla ulasabilirsiniz ve listede olmayanlar varmis onlarda mesaj atarlarsa bilgilerini leyla ya ekleyecek
bulantıdan doğru düzgn suda içemiyorum ama zorlarım kendimi bende çatlak oluştu diye tahmin ediyorum çünkü zorlayınca kanama oldu bi daha olmaz inş. da bu kabızlık sorununu nasıl çözecem bilmiyorumcanım ben doğumdan bu yana tuwaletlerdebi ağlamadığım kalıyor.. sanırımıkınma esnasında çatlak oluştu.. kan da geliyor..
doktor witamin olarak multitabs provit LGG werdi bana işçinde prebiyotik lifler olduundan kolay sindirim içinhenüz 4 gündür kullanıyorum bişey farketmedi ama beklkiorum sabırla..
günlük su miktarını artır sıwı şeyler tüket rahat olsun
maşallah canım, allah kucağında görmeyide nasip etsin..
birde leylaya özel mesaj atın burdann yazdığınız cewapları görmeyebilir..
yakaomoz benım dedıgımı dıkkate al ve hemen doktora gıt sanmıyorum kalın bagırsak yanı kolon la ılgılı bıse olsun bence kabızlıktan olsa gerek ama bır ıhtımalde mıde kanamasına vermelı ok ama eger mıde kanaması olsa su saate kadar durdurmazdı dıe bılıyorum kendını cok zorladın cok kustun yınede bır gorun buyuk ıhtımal olarak mıde kanmasından yana yada kabızlıktan yana oluyor bayaa dıyınce aklım karıstı bacım oyuzden yazamamdAN gecemeim azda olsa bılgım oldugundan konusyorum mucxxx
ama bana kalırsa kabızlık yapıyor bende kızlıgımda cok cekmıstım bır ara bendede oldu sonra bekunis dıe bır hap ıctım gectı tabı suan gebelıkte ıcemıyorum :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?