2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
seydam bebeğinin ultrason fotosunu gördüm de ne tatlı yaa, mşallah demek bi kaç haftada bu kadar büyüyor. benim bundan sonraki randevum 24 aralık. gittiğimde 13 haftalık olmuş olacak bebeğim inş.
doktor ilişkiyi de serbest bıraktı artık :) eşime gün doğdu tabi :)

sagol teyzesi allaha sükür suana kadar bi problem yok ,yalniz biraz geriden geliyor 5 gün kadar oda cok önemli degil dedi doktorum....bende sali ikili test icin ,aralik 21 dede normal kontrolum icin gidicem .. insallah canim sende gittiginde böyle görüntüsünü koyarsin bizlerde görmüs oluruz rabbim hepimize koklamayi nasip etsin ins

merhaba canım senin sonucun hemen çıktımı bende pazartesi verdim 11+5 günlüktü kanım 1hafta sonra dediler benimkide 49mmdi inşallah hepimizinki iyi çıkar eşimle birlikte gördük durmadan takla atıyodu hiç durmadı

evet canım 1 günde çıktı şanslıydım yani bayramdan sonraki pazartesi sabah kan verdim salı öğlen çıktı bizde eşimle gördük bebeğimiz hıçkırdı bide yavrum benim zıplayıp duruyordu inşallah senin sonuçlarda çok iyi çıkar canım

merhaba kızlar...bugün 12+2 oldum ve 2li testim vardı bugün bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı.pazarteside 2li test sonuçlarını alıcam.sizler sonuçlarınızı kaç günde aLDInız.bide birşey sorucam 2li testi ne kadara yaptırdınız.

inanmıyorum geçen sene bu zamanlar ben de sizin heyyecenlarınızı yaşıodum.zaman okadarrrrr çabuk geçmişki..şimdi 5 aylık oğlum var.canlarımm kendinize ii bakın bebeğinize ii bakın inanın onlardan daha değerli hiç bişeyyy yokkk

kızlar hafta sonu pek giremıyorum
pazartesi görüsürüz kendınıze iyi bakınnn:81::81::81:

merhaba benim testim 1 günde çıkmıştı hemen aldım seninde çabuk çıkcakmış ben 50 tl verdim

yakaomoz benım dedıgımı dıkkate al ve hemen doktora gıt sanmıyorum kalın bagırsak yanı kolon la ılgılı bıse olsun bence kabızlıktan olsa gerek ama bır ıhtımalde mıde kanamasına vermelı ok ama eger mıde kanaması olsa su saate kadar durdurmazdı dıe bılıyorum kendını cok zorladın cok kustun yınede bır gorun buyuk ıhtımal olarak mıde kanmasından yana yada kabızlıktan yana oluyor bayaa dıyınce aklım karıstı bacım oyuzden yazamamdAN gecemeim azda olsa bılgım oldugundan konusyorum mucxxx

ama bana kalırsa kabızlık yapıyor bende kızlıgımda cok cekmıstım bır ara bendede oldu sonra bekunis dıe bır hap ıctım gectı tabı suan gebelıkte ıcemıyorum :87:

leyla01 ın resımlerıne bakarken beynımden vurulmusa dondum yeşil erık gordum ve arıyorum bu lanet yerde yooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84: keskeeeeeeeee bakmasaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84:

ya bende çok seviyorum eriği bebek poyraz şimdi okuyunca benimde canım çekti bu mevsimde olurmuki erik

ay canım bişy de yiyemiyorumki kuru şeyler tost fian yiyebiliyorum ancak oda ara sıra ondan geçmiyo sanırım
bulantıdan doğru düzgn suda içemiyorum ama zorlarım kendimi bende çatlak oluştu diye tahmin ediyorum çünkü zorlayınca kanama oldu bi daha olmaz inş. da bu kabızlık sorununu nasıl çözecem bilmiyorum

ama bana kalırsa kabızlık yapıyor bende kızlıgımda cok cekmıstım bır ara bendede oldu sonra bekunis dıe bır hap ıctım gectı tabı suan gebelıkte ıcemıyorum :87:

canım sanmıyorum mide kanaması olacagını öyle olsa kanama öncesi mutlaka belirti verirdi bide mide kanamalrında kanamanın kıvamı farklı olur ve beraberinde ağrı ve kusma yapar benim bulantıya bağlı kusma dışında aniden başlayan bi kusma şikayetim yok mideye bağlı bi rahatsızlık belirtisi de olmadı hiç, bide zorlama esnsında olmasıda kabızlığa bağlı bi sorun oldugunun göstergesi tabi doktora görünmek lazım kesin teşhis için ama ben öyle tahmin ediyorum saol canm verdiğin bilgiler için

günaydın arkadaslar
yakamozcum en azından ilaç niyetine keyif ya da activia tarzı bişiler yesene bende sevmiyorum ama yutuyorum benimde bu sıkıntım var
canım cok gecmis olsun

activia geçiriyomu canım ya geçirecek bişy bulsam zorla yiycem ama kuru incir bile geçirmedi ne yapsam geçer bilmiyorum

ya activia ve kefir iyi geliyor özellikle kefiri tavsiye ederim hemde sütlü yani ama tadı kotu burnunu tıka yut ben öle yapıyorum.
birde bamya yemeği cok fayda ediyor.
banada kuru incir, kayısı falan banamısın demiyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…