2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamoz ben doktoruma sormustum activia kefiri yiyip içebilir miyim diye izin vermişti cünkü onlar bağırsaktan emiliyormus yani bebeğe gitmiyormus mu ne bişiler o kadar anlamadım ama kullanabilirsin demişti :)

bende de oluyor.normalde de olurdu gebelik olduğu içim tam oldu şimdi.
her sabah aç karnıma 2-3 yudum keçiboynuzu pekmezi içiyorum.üstüne de su.sonra kahvaltımı ediyorum.o iyi geliyor.ama mide bulantın varsa çok tavsiye etmiyorum.beni bile zorluyor.ama işe yarıyor yani.çok kabızsan bir dene.

slm 12 haftalık hamileyim,yarın dr.kontrolü var 2li test yapılcak.acaba 3 boyutlu ultrasonlamı bakılıyor ense kalınlığına.özel bi merkeze gidiyorum izmirde kadomer die.siz ne kadara yaptırdınız fiyatı hakkında bilgim yok.ayrıca yarın sonuçların iyi olması için dualarınızı eksik etmeyin anneler...

bende 12+2 de yaptırdım testi yani dün...ense kalınlığına 3 boyutlu ile bakmıyolar....ben özel hastaneye gidiyorum dün bende sordum arkadaşlara fiyatını çünkü duyunca cok şaşırdım 15 lira verdim teste ama benım özel sigortam var %20sini ödedim yani..yarında test sonuçlarımı alıcam allah herkesein yardımcısı olsun sonucu beklemek çok zor stres yaptım ben ya...

kızlar herkese merhaba bir aydır yoktum forumda çünkü hastanelik oldum bulantılardan. serumlar yedim ,Ailemin yanına gittim onlar baktılar bana ama yine de 5 kilo verdim. bütün yemeklerden tiksiniyorum hiç bir şey yiyemiyorum kusuyorum. 10 gündür peynir ekmek yemeye başladım.(büyük gelişme!!!) suyu soğuk olarak yudum yudum içiyorum ve kusmalarım azaldı. mide bulantısı devam ediyor. bütün gün sürüyor...Mide bulatısı ilacı içiyorum doktor verdi biraz azaltıyor sanki...Benimle aynı durumda olanlara Allah yardımcı olsun. Diğer arkadaşlara da sağlıklı hamilelikler. Tek dileğim bebeğimin sağlıklı olması onun için de bu kadar bulantıya rağmen yemek yemek için büyük gayret sarfediyorum

zorlarım kendimi içmek için ay geçirsin yeterki mahfetti beni bu kabızlık bildiğin gibi değil ama normal pekmez var evde işe yararmı ki

kızlar bende bunu merak ediyodum renkli ultrasonlamı bakıyolar ikilitestde yani dört boyutlu ultrasonamı giriyoruz nette öyle yazıyor yoksa standart mı ya inş. renkli olandır ben bu siyah beyaz standart ultrasonlardan hiçbişy anlamıyorum bebeğimin şekli bile anlaşılmıyor

yakamoz ben doktoruma sormustum activia kefiri yiyip içebilir miyim diye izin vermişti cünkü onlar bağırsaktan emiliyormus yani bebeğe gitmiyormus mu ne bişiler o kadar anlamadım ama kullanabilirsin demişti :)

hmm iyi o zaman canım ya denerim hiç umudum yok valla geçmiyo bu mered inş. iyi gelir

valla bende stres oldum.inş. sonuçlar düzgün çıkar asıl önümüzdeki aya ayrıntılı ultrason ve anne karnında kalp ekosu var.o zaman asıl heyecan çünkü ben ilk çocuğumu 17 aylıkken kaybettim,kalp hastalığından.bu ikinci hamileleiğim ve korku dolu bekleyiş.umarım herşey yolunda gider bu kez.tüm anneler içinde geçerli tabi.

dün benimde kanamam oldu kızlar, sabah kalktığımda akıntıyla karışık kan wardı ama azdı.. yarın dra gideceğim..

Son düzenleme:
activia geçiriyomu canım ya geçirecek bişy bulsam zorla yiycem ama kuru incir bile geçirmedi ne yapsam geçer bilmiyorum

merhaba kızlar nasılsınız?kasıklarımda çok hafif ağrı oluyor normaldir heralde dimi. çokşükür leke kan vs yok.
yakamozcum sana ıspanak yemeği tavsiye ederim. ıspanak da çok güzel çalıştırıyor bağırsakları.
bir de ekmeği kepek ekmeği olarak tüketirsen tabi bikaç gün sonra, etkisini görmeye başlarsın.
bir de sabah uyanınca elma ve üzerine 1 bardak ılık su (soğuk olmayacak) içersen çok faydasını görürsün elmayı yer yemez karnım gurlamaya başlıyor benim :)

geçmiş olsun canım, umarım önemli değildir ve bi daha tekrarlamaz. insanın aklını çok meşgul ediyor bu tip durumlar.
bu haftada yumurtanın progesteron salgılayan kısmı (corpus luteum) artık görevini yeni yeni oluşan plasentaya bırakıyor. geçişten kaynaklı bi kanama olabilir.

dün benimde kanamam oldu kızlar, sabah kalktığımda akıntıyla karışık kan wardı ama azdı.. yarın dra gideceğim..

kizlar dikkat edin kendinize insallah gecici bir durumdur yasadiklariniz rabbim sizi ve meleklerinizi korusun allaha emanet olun ins

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…