slm kimseler yok amanerdesiniz bakimmm goncalarınızla geziyosunuz dimi ben çalışıyorum ama yaaaaaaaaaaaa :95:
kolay gelsınnn pazar gunude calısmak kotu gercekten......
sen evdemisin evet ben işdeyım ve canım hiç çalışmak istemiyor yaaaaaaaaaaaaa
evdeyım mecburen doktor h.sonu yat dedi biraz kahverengi akıntım var. evde yatmakta cok sıkıcıı patlaDIM RESMEN
kıyamam sana ya benımde canım cok sıkılıyor of ya ne yapıcam bılemedım ya izin almak istiyorum nasıl olucakkı ya
bende 12+2 de yaptırdım testi yani dün...ense kalınlığına 3 boyutlu ile bakmıyolar....ben özel hastaneye gidiyorum dün bende sordum arkadaşlara fiyatını çünkü duyunca cok şaşırdım 15 lira verdim teste ama benım özel sigortam var %20sini ödedim yani..yarında test sonuçlarımı alıcam allah herkesein yardımcısı olsun sonucu beklemek çok zor stres yaptım ben ya...slm 12 haftalık hamileyim,yarın dr.kontrolü var 2li test yapılcak.acaba 3 boyutlu ultrasonlamı bakılıyor ense kalınlığına.özel bi merkeze gidiyorum izmirde kadomer die.siz ne kadara yaptırdınız fiyatı hakkında bilgim yok.ayrıca yarın sonuçların iyi olması için dualarınızı eksik etmeyin anneler...
zorlarım kendimi içmek için ay geçirsin yeterki mahfetti beni bu kabızlık bildiğin gibi değil ama normal pekmez var evde işe yararmı kibende de oluyor.normalde de olurdu gebelik olduğu içim tam oldu şimdi.
her sabah aç karnıma 2-3 yudum keçiboynuzu pekmezi içiyorum.üstüne de su.sonra kahvaltımı ediyorum.o iyi geliyor.ama mide bulantın varsa çok tavsiye etmiyorum.beni bile zorluyor.ama işe yarıyor yani.çok kabızsan bir dene.
bende 12+2 de yaptırdım testi yani dün...ense kalınlığına 3 boyutlu ile bakmıyolar....ben özel hastaneye gidiyorum dün bende sordum arkadaşlara fiyatını çünkü duyunca cok şaşırdım 15 lira verdim teste ama benım özel sigortam var %20sini ödedim yani..yarında test sonuçlarımı alıcam allah herkesein yardımcısı olsun sonucu beklemek çok zor stres yaptım ben ya...
yakamoz ben doktoruma sormustum activia kefiri yiyip içebilir miyim diye izin vermişti cünkü onlar bağırsaktan emiliyormus yani bebeğe gitmiyormus mu ne bişiler o kadar anlamadım ama kullanabilirsin demişti :)
bende 12+2 de yaptırdım testi yani dün...ense kalınlığına 3 boyutlu ile bakmıyolar....ben özel hastaneye gidiyorum dün bende sordum arkadaşlara fiyatını çünkü duyunca cok şaşırdım 15 lira verdim teste ama benım özel sigortam var %20sini ödedim yani..yarında test sonuçlarımı alıcam allah herkesein yardımcısı olsun sonucu beklemek çok zor stres yaptım ben ya...
dün benimde kanamam oldu kızlar, sabah kalktığımda akıntıyla karışık kan wardı ama azdı.. yarın dra gideceğim..
activia geçiriyomu canım ya geçirecek bişy bulsam zorla yiycem ama kuru incir bile geçirmedi ne yapsam geçer bilmiyorum
dün benimde kanamam oldu kızlar, sabah kalktığımda akıntıyla karışık kan wardı ama azdı.. yarın dra gideceğim..
kizlar dikkat edin kendinize insallah gecici bir durumdur yasadiklariniz rabbim sizi ve meleklerinizi korusun allaha emanet olun insmerhaba kızlar nasılsınız?kasıklarımda çok hafif ağrı oluyor normaldir heralde dimi. çokşükür leke kan vs yok.
yakamozcum sana ıspanak yemeği tavsiye ederim. ıspanak da çok güzel çalıştırıyor bağırsakları.
bir de ekmeği kepek ekmeği olarak tüketirsen tabi bikaç gün sonra, etkisini görmeye başlarsın.
bir de sabah uyanınca elma ve üzerine 1 bardak ılık su (soğuk olmayacak) içersen çok faydasını görürsün elmayı yer yemez karnım gurlamaya başlıyor benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?