2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

okurken beni anlatıyosun sandım.aynı dertten bende de var.ne olacak böle bilmiyorum.iştahlı iştahlı hiç durmadan bişeyler yemek istiyorum ama yok.çoğunlukla aç geziyorum.çıkartıcam diye korkudan bişi yiyemiyorum:26:.bende hap kullanıyorum ama bana mısın demiyo.sabahları mutfağa giremiyorum.12. haftadan sonra geçer demişlerdi ama yok.galiba 9 ay böle geçicek.

gecmıs olsunnn bende de oluo doktor tehlıke yok ama dınlensen daha ıyı dedi.1 hAftadır 1 damla seklınde hergun oluo
bnde tehlike olduğunu düşünmüyorum zaten ağrılı we sürekli değil çünkü.. ama yinede dra gideceğim hem bi daha bebişimi görürüm fena mı
kasık ağrısı kız bebek işaretiymiş kuyruk sokumuda erkek:76: batıl inanç tabiki.. rahim büyüyüp baskı yaptıkça bu kasık ağrıları olacak canım ağırlaştıkça artabiliyor.. ayaklarının altına minder koy uzan.. baya yüksek olsun
ilk gebelkte de olmuştu o 20. haftadaydı we karaciğer gibi parça düşmüştü çok korkmuştuk ama herhangi bi sorun olmadı.. bu daha sulu we hafifti pek takmadım ama bakalım yinede..
kizlar dikkat edin kendinize insallah gecici bir durumdur yasadiklariniz rabbim sizi ve meleklerinizi korusun allaha emanet olun ins
saol canım amin

benim doktorum açık renkli kanamaların tehlikeli olduğunu söylüyor hep.

hasret bence ihmal etme. kendini yorma ve mutlaka git doktora. benim de ilk başta çok az oldu sonra günlerce gelmedi önemsemedim. ama şimdi nerdeyse her gün geliyor hem de sürekli yattığım ve progesteron kullandığım halde. psikolojim bozuldu bu yüzden

benımde senın gıbı bırde kasıklarım ağrıyo ya ilginci her sabah kalktıgımdA OLUO 1 damla kahverengı lekeler

benımde senın gıbı bırde kasıklarım ağrıyo ya ilginci her sabah kalktıgımdA OLUO 1 damla kahverengı lekeler
benim de gece yatarken oluyor genelde. önceleri kahverengiydi benim de. ama artık kırmızı ultrasonda bir tehlike görmedi doktor, rahim ağzı açılmamış ama gene de korkuyorum her geldiğinde.

bircecim nasilsin?? devam ediyormu hala kanaman ??

daha iyiyim canım. her şey olacağına varacak nasılsa çok düşünüp bebekleri etkilemek istemiyorum. tabii ne kadar yapılabilirse... dün hiç gelmedi kanama. bugün akşam üstü yine geldi. böyle devam edecek herhalde.

sen nasılsın?

Canim benim belkide azalarak kaybolucak insallah allahin korktugunla sinamasin seni bir sonraki kontrolun nezaman??ins gittiginde hersey düzelmis olucak hayirlisiyla

cok sükür ben iyiyim.. canim sali günü ikili test icin gidicem kontrole ins problem yoktur bebegimde ense kalinliginada bakilacak rabbim hayirlisini versin hepimize

benim de gece yatarken oluyor genelde. önceleri kahverengiydi benim de. ama artık kırmızı ultrasonda bir tehlike görmedi doktor, rahim ağzı açılmamış ama gene de korkuyorum her geldiğinde.

benımde doktor bır tehlıke gormedi bu cocuk buraya bayagı tutunmus dedi ama ben yınede korkuyorum. doktor mAasa bası ıs yAptıgım ıcn rapor bıle YAZmadı ama kendıne dıkkat et dedı sadece

rabbim sen koru

inşallah canım. dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok şu anda. 2 hafta sonra kontrol. tabii kötü bir durum olmazsa. hiç doktorumun dediği tarihte gidemiyoruz erkenden damlıyorum adamın yanına:)

inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin salı günü.

bircem canim ben inaniyorum bebislerin seni hic birakmayacak bu günleride atlacaksin duamdasin herzaman canim benim ....amin ins canim ..

bircem canim ben inaniyorum bebislerin seni hic birakmayacak bu günleride atlacaksin duamdasin herzaman canim benim ....amin ins canim ..

canım ya... Allah razı olsun. çok sağol. hayatımın en zor geçen 2 haftası olacak. inşallah üzüldüğümle kalırım.

sen de benim dualarımdasın hep...

ya ben bısı sorcam bazen bebeklerın kalp atısı duruyorya KANAMA DA olmuyormus bu nasıl anlasılırkı sonuctA hergun doktora gıdılmıyor
selam canim tecrübe edinmis biri olarak bu konuda 4 kere bebeklerimin kalbi durdu, birkerede kanamayla düsük yaptim ben .kalbinin durdugunu bel ve kasik agrisindan ,halsizlik ayakta duramama bir de oturdugumda beni yerimden ilkecek kadar olan batma hissi oluyordu bu sikayetlerimden hemen anliyor olmustum artik allah kimseye göstermesin ama bende lekelenme olmadi sadece dedigim belirtiler vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…