2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama ama bunLAR hamileliktede oluo gercı ama her kesın hamılelık donemı farklı gecıo gercı.ınsallah allah bu kotu tecrubelerı bır daha sana yasatmaz amın

Merhaba chanel, bebeğin erkek oldugunun belitileri ne, görünce merak ettim

aslında bılmıorumm ama nette yazılanlara gore erkek mesela yuzk testı yaptım erkek,belımın etrafındanda kılo alıorum dırek gobek olmuo yani,canım sureklı eksı ıstıo hıc mıdem bulanmıo rus takvımıne gorede erkek bır tek cınde kız gozukuo doktora bıle dıorum hocam bu erkek sanırım adam bayagı bı gulduya aslında bunların hepsı erkek bebege kendımı hazırlamak sanıırm cunku aklım hep kızdasaglıkla olsunda saka bı yana en onemlısı o

merhaba..eksi istiyormus canin benimde oyle..genelde kiz derler eksiye ama..

Tabiiki en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ama insan merak etmeden duramıyor, benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse, bende de hiç bir hamilelik belirtisi yok bu yüzden ben de erkektir diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii.

masallah de kendıne bende "bende hic hamılelık belirtisi yok " deyıp deyıp gezıodum sımdı lekelenmeler var oyuzden dılını ısır

ama ama bunLAR hamileliktede oluo gercı ama her kesın hamılelık donemı farklı gecıo gercı.ınsallah allah bu kotu tecrubelerı bır daha sana yasatmaz amın
bilemiyorum bu hamileligim tedaviyle oldugu icin hic bunlara benzer birbelirti yasamadim sükürler olsun ...tabiki yazdigim seyler artik son safhasina kadar olan siddetli belirtilerdi belki senin söyledigin zaman zaman olan seklidir ..ben o belirtileri araliksiz cekiyordum ....neyse dedigim gibi ben o günlerimi hatirlamak bile istemiyorum rabbim kimseyede yasatmasin ins

amın cnm sen o gunlerı hc dusunme zaten yenı bebısını dusun

selamlar arkadaşlarrrr..3-4 gün yazdıklarınızı okumaktan okurken uyumaktan yazmaya fırsat bulamadım...channel hoşgeldin.. bendede sendeki gibi adetin başlıcakış gibi kasık ağrılarım var 3 gündür. aynı zamanda kahverengi akıntı...hatta 2 gün önce pembemsi bi akıntı da geldi...çok korkuyorum..haftaya gidecektim doktora (daha bu hafta gitmiştim) ama yine yarın arayıp gitmeyi düşünüyorum...inşallah bişey yoktur((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…