:) ultrasonda biri 6 gün geride gerçi benimkilerin.[/QUOT
ıkızlerde olurmus ole durumlar z<aten bırı dıerınden daha buyuk oluo saglıkla kucagında gorursun ınsallah amın
:) ultrasonda biri 6 gün geride gerçi benimkilerin.[/QUOT
ıkızlerde olurmus ole durumlar z<aten bırı dıerınden daha buyuk oluo saglıkla kucagında gorursun ınsallah amın
amin inşallah...
selam canim tecrübe edinmis biri olarak bu konuda 4 kere bebeklerimin kalbi durdu, birkerede kanamayla düsük yaptim ben .kalbinin durdugunu bel ve kasik agrisindan ,halsizlik ayakta duramama bir de oturdugumda beni yerimden ilkecek kadar olan batma hamıleissi oluyordu bu sikayetlerimden hemen anliyor olmustum artik allah kimseye göstermesin ama bende lekelenme olmadi sadece dedigim belirtiler vardi
kesin benim bebiş erkek zaten belirtilerde öylee....gerci sag salim elime almayı nasıp etsınde en onemlisi o:)
amin inşallah...
kucuk olan da sanırım yasam mucadelesınden dah ga bı cın kurnaz oluo
Merhaba chanel, bebeğin erkek oldugunun belitileri ne, görünce merak ettim
aslında bılmıorummama nette yazılanlara gore erkek mesela yuzk testı yaptım erkek,belımın etrafındanda kılo alıorum dırek gobek olmuo yani,canım sureklı eksı ıstıo hıc mıdem bulanmıo rus takvımıne gorede erkek bır tek cınde kız gozukuo doktora bıle dıorum hocam bu erkek sanırım adam bayagı bı guldu ya aslında bunların hepsı erkek bebege kendımı hazırlamak sanıırm cunku aklım hep kızda saglıkla olsunda saka bı yana en onemlısı o
Tabiiki en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ama insan merak etmeden duramıyor, benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse, bende de hiç bir hamilelik belirtisi yok bu yüzden ben de erkektir diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii.
masallah de kendıne bende "bende hic hamılelık belirtisi yok " deyıp deyıp gezıodum sımdı lekelenmeler var oyuzden dılını ısır
bilemiyorum bu hamileligim tedaviyle oldugu icin hic bunlara benzer birbelirti yasamadim sükürler olsun ...tabiki yazdigim seyler artik son safhasina kadar olan siddetli belirtilerdi belki senin söyledigin zaman zaman olan seklidir ..ben o belirtileri araliksiz cekiyordum ....neyse dedigim gibi ben o günlerimi hatirlamak bile istemiyorum rabbim kimseyede yasatmasin insama ama bunLAR hamileliktede oluo gercı ama her kesın hamılelık donemı farklı gecıo gercı.ınsallah allah bu kotu tecrubelerı bır daha sana yasatmaz amın
Hepimize maşallah tabii, rahatsızlığı olan bütün arkadaşlar en kısa zamanda düzelir inşallah. Senin ne kadar oldu bebişin.
bilemiyorum bu hamileligim tedaviyle oldugu icin hic bunlara benzer birbelirti yasamadim sükürler olsun ...tabiki yazdigim seyler artik son safhasina kadar olan siddetli belirtilerdi belki senin söyledigin zaman zaman olan seklidir ..ben o belirtileri araliksiz cekiyordum ....neyse dedigim gibi ben o günlerimi hatirlamak bile istemiyorum rabbim kimseyede yasatmasin ins
10 artı 3 teyımm
Sonunda kucağına sağlıkla alırsın inşallah. Bişey olmaz, korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?